“Подарък от мен за всички фенове на Ботев и поздрав за всички неверници, които имат съмнения за годината на основаването ни. Документът е от 1918г. и е с изходящ номер 8156, и е адресиран до сдружението на Софийските футболни клубове с желание Ботев Пловдив да се включат в турнира за българските военнопленници.”

Това написа във фейсбук фенът на Ботев Пловдив Антон Петров придружено със снимка на самият документ.

21 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    9

    Аре вадете документа от 1912 да го видим бе наркомани предозирани

    • Извадих го. Четеш ли или направо шъ го лапаШ?
      Ш

  2. 10
    4

    Бухахахаха,гейбандата е в колапс!!Няма избиване на комплекса ви от ВЕЛИКИЯ Ботев,създаден в далечната 1912год!!!Безценно!!!!

  3. 13
    6

    Хахаааа… Няма такова нещастие кати циганското. Всичко е пропаганда и лъжа, те обаче съскат като настъпани змии и леят помия през глава. Що не подминете една новина за Ботев великодушно, както подхожда на широките ви аристократични души? Сигурно знаете отговора, но аз ще ви припомня: дълбоко комплексирани, нещастни мангали сте и за това.

    • 4
      9

      То затова в темите за Локомотив 80% са жълти ибрикчии. Говорите за нас ама описвате себе си мърши прокажени.

      • Виж ся графе! Ние сме мърши, ибрикчии, селяни, подлоги…. Това обаче сме ние. Ако една мисъл или изречение твое и на останалите аристократи тук не съдържа нас ибрикчиите ще те поздравя и теб, и останалите комплексари. Дори за тъпанари като нас звучите смешно и сте прозрачни, злобни мангали. Сега си дай сметка ква ниска топка сте. Осъзна ли?

  4. 10
    13

    Кво му обясняваш на жълтия гном. 1912 година най-голямата лъжа в бг футбол ама важното е жълтата пропаганда да върви. Ония от Черно Море и Славия хората си имат документи и всичко и им се смеят на тия мърши дето без документ решили че това е годината и се обявили за най-стария клуб. Гнусни лъжци.

  5. 18
    8

    Обаче мургавите ни приятелки веднага започнаха да дрискат жлъч 🙂 Много ми е кеф като ви видя как се гърчите, насрани и плюещи. Поздрави г-бандюгиии 🙂

  6. 8
    11

    Нещо повече: твърдят, че един от учредителите е Никола Алваджиев, но не се сещат да проверят, че е роден през 1900 год. Много моля, няма как едно 12 годишно хлапе да е учредител…

  7. 17
    7

    Жалтити вадят документ след документ а ние нищо не показваме освен брътвежите на един изкукал дядо по ПОТВ, който каза, че можем да се приемем за наследници на Спортклубъ?!

  8. 8
    19

    Абе рано или късно ще излезнат всичките им лъжи, най-голямата от която мита за 1912-та създаден от 11 годишни хлапета. Макар, че така наречения Ботев1912 беше закрит,и на практика вече да не съществува, истината трябва да се знае.

  9. 9
    16

    Фотошоп е много добра програма .
    Нещо от 1912 ?
    Или само големи усти ?

  10. 6
    11

    Дами и господа,до вторник не коментирана победата на градския любимец Локомотив?!Защо ли?!

    • 1
      2

      Защото си е в реда на нещата , нещо нормално е Локото да бие , нека не гледаме този сезон.

  11. 8
    24

    Пълни глупости! Публикувалият документа да представи и произхода му, както и начина по който се е сдобил с него? Така всеки може да публикува, каквото си поиска.

  12. 6
    23

    Във феисбук всичко може да се покаже! Тази публикация не означава абсолютно нищо! В днешни дни може да се направят вдякакви документи, та тва на снимката не е никакъв проблем! ……И последно, тук пак не пише 12-а а 18-а година….::::)))) макар че тази публикация не означава нищо!

  13. 13
    27

    Да покажат ония от 1912 дето никой не го е виждал

Коментарите са затворени