В Локомотив Пловдив реагираха светкавично на контузията, която получи бранителят Асен Георгиев и днес със смърфовете тренировки започва нов футболист. Още вчера ви информирахме, че на Лаута днес ще умуват, дали да привлекат играч, който да засили отслабената конкуренция в защита след тежката контузия на Асен Георгиев.

Днес с Локо Пд тренировки започва бившият футболист на смърфовете Ангел Грънчов, научи PlovdivDerby.com. Бруно Акрапович ще се запознае с качествата и физическата форма на играча и ако остане доволен на бранителят ще бъде предложен договор.

За последно Грънчов се е подвизавал в полския първодивизионен Стал Милец. Ангел е юноша на ЦСКА, като с червените печели и Купата на България, докато те са в Б група. В последствие преминава с Христо Янев в Нефтохомик. През 2014-а Грънчов записва 21 мача с екипа на Локо Пд.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    1

    Добър и сърцат футболист , но навремето избяга без да каже дума.

  2. 23
    2

    А как няма да избяга като “спасителите” ги бяха оставили на пост и молитва?! По-голяма пародия от това отборът да е на “подготвителен лагер” в SPS има ли?! Нека е добре дошъл. И като споменахте за бягство спомнете си целувача на емблемата Златински как избяга в Лудогорие преди да му е изтекъл договора и клуба не получи стотинка за това! Това морално ли беше. А сега взе да се навърта на Лаута явно облизвайки се за някакъв пост в клуба след като спре да играе. Хайде бъдете справедливи!

  3. 11
    3

    Така е…прав си!
    Помним как избяга – много грозна постъпка от негова страна, но кой не прави грешки?
    Мисля че ще ни свърши работа Грънчов. Имаме нужда от такъв футболист в момента.
    При една контузия или наказание на Везалов знаеш, какво става – ще се чудим пак, кой да преквалифицираме, като централен защитник.

  4. 6
    10

    Pulna parodiq, predi nqkolko godini izbqga po noshtite ot hotela , kudeto bqha, a sega se vrushta. To amatiorshtina e pulna. V loko pd shtom vednuj si igral mojesh oshte 5 puti da se vurnesh. Neseriozno.

  5. 14
    3

    Браво, сърцат футболист, биткаджия…… Сега обаче съжалявам за Ивайло Марков. Дано се върне един ден на Лаута.

  6. 16
    4

    Играл е при нас и знае какво е да играеш за Локомотив.
    Добре дошъл!

  7. 15
    5

    Страхотна новина! Най-сърцатият защитник беше през 2014та когато нямаше абсолютно никакви финанси за добри играчи. Сега ще се конкурира яко с Езе и Везала! Задължително да взимат

  8. 16
    12

    Да го взимат веднага!!!

Коментарите са затворени