Бившият футболист на Левски Георги Марков е бил намерен днес  мъртъв в дома му в столичния квартал “Бояна”. В събота той, в качеството си на спортен директор на Септември, беше във Велико Търново на мача с Етър (3:3). След това от него е нямало ни вест, ни кост. Негови приятели и колеги от елитния футболен тим напразно го търсели, но Марков от 18.02 не вдигал телефона си, нито отговарял на съобщенията му изпратени по Вайбър и други подобни приложения за телефони.

Пред PlovdivDerby.com хора от настоящия му клуб заявиха, че Марков е бил открит преди 2 часа в дома му от К. Добрев, като на последния се е наложило да разбие вратата, но само за да открие безжизненото тяло на своя приятел и колега.

В апартамента е нямало следи от насилие. Припомняме, че Марков прекара преди няколко години инфаркт по време на подготвителен лагер в Турция. Тогава лекарите спасиха живота му.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 48

    Бог да го прости. Откритие на Чико, който го докара в Пловдив от Гоце Делчев.Искаше да си завърши кариерата в Ботев-Пловдив . Сърцат, пич!!! Лека му пръст.

Коментарите са затворени