Четирима човека са в болница след мелето, което се разрази в София преди мача Левски – Ботев (Пловдив). Това съобщиха официално от полицията, твърдейки, че единият от пострадалите е полицай.

“Към 16 часа днес в полицията бил получен сигнал за група фенове на гостуващ отбор за предстоящия футболен мач между Левски и Ботев – Пловдив, които в и пред заведение на ул. „Черковна“ хвърляли пиратки и грубо нарушавали обществения ред. На място пристигналите полицейски екипи заварили разразяващ се конфликт между групата и минаващи от там младежи. От разменените удари са пострадали трима, които са откарани в болница. В полицейския арест са задържани двама участници в конфликта.

При овладяване на ситуацията е пострадал и един от полицаите, който също е отведен в болнично заведение.

Групата фенове от гостуващия отбор са съпроводени до стадион „Г.Аспарухов“. Работата по изясняване на всички обстоятелства около случая продължава”, съобщават от МВР.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Браво на нашите мъжки момчета!
    А на куките рогоносци в устата…

  2. 8
    12

    ПАК ЛИ СА ПО БОЛНИЦИТЕ НИЩО НОВО ТЕ СА СВИКНАЛИ САМО ДЕТО СЕ ПРАВЯТ НА СТРАШНИ АМА ТЕ ХОРАТА СИ ЗНАЯТ ГОРЕ РЪЦЕТЕ ДОЛО ГАЩИТЕ И … ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  3. 12
    19

    Пак ги биха и по улиците и на терена тия смешници

  4. 4
    16

    Диого имаше най-чистото положение да вкара гол и се осра.
    Ако на Левски не може да вкара къде тогава ще го правите голмайстор ?
    На Септември ли?
    Диого Кампус е на ниво резерва във Верея или Етър .

  5. 11
    20

    Може ли да сте такива задници,АВА Коматевци, толкова ли е трудно поне малко да се цивилизовате?

Коментарите са затворени