Ботев Пловдив пак загуби на Герена, след като изтърва да прекъсне серията от над 20 години без победа на Герена, създавайки по-чистите положения срещу Левски, но не успя да ги реализира. Тодор Неделев нацели гредата още в началото на мача с топовен изтрел от около 20 метра, а през втората част Диого и Афонсо пропиляха страхотни възможности пред вратата на Митрев.

Левски пък се отчете единствено с греда след изпълнение на корнер и удар с глава от малък ъгъл.Три минути преди края на срещата Пламен Димов си отбеляза по нещастен начин автогол, в опита си да спре центриране на сините и така бе сложен край на серията от 15 мача без загуба за канарчетата

63 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    МОЩНО ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, КЪНТЕШЕ НА ГЕРЕНА!

  2. 9
    5

    За последен път казвам,че Серкан не е футболист.Ше страдаме без дефанзивен и то доста.Колкото пъти го казах по време на подготовката, толкова пъти получих обиди че не съм разбирал от футбол.Но както и да е-Белият излезе да не загуби особено след 20 минута.Незнам каква е тая физическа подготовка,но това е трагедия.Грешен избор на стартовата единайсеторка.Закъснели смени,грешна схема.Като вземем и неориентираните Серкан,Кампос,Ндонгала и Неделев емисии какво да чакаме освен почетна загуба.Много слаб Левски и двойно по слаб Ботев.Като гледах Киров на пресконференцията щеше да се разплаче.БЕЗ футболисти и скамейка това е максимума.Друг треньор би си тръгнал.А, Киров си мълчи и е удобен,ама няма да е задълго.Нещо смърди горе,ама ще видим

  3. 12
    7

    БОТЕВ игра прекрасно!
    Само трябваше да влезе гол
    Левски не са изобщо слаби, тъпкани са с добри футболисти
    Пнезнам кой ще ги победи в София

    • 8
      8

      За последните си 8 гостувания на Герена Локомотив Пловдив има 3 победи и един равен. Вие сте играли прекрасно, но регистрирахте 21 поредна загуба там. Пожелавам ви все така прекрасно да играете.

  4. 12
    13

    ЖАЛКИ КОМПЛЕКСИРАНИ МАНГАЛИ НЕ СПИРАТ ДА ДРАСКАТ В ТЕМИТЕ ЗА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ГОРДОСТА НА ТРАКИЯ .
    АНОНИМНИ ЦИГАНЧЕТА СИНОВЕ НА КИМЕРСКИ КУРВИ ПЪРВО РАЗБЕРЕТЕ КОЙ СТЕ
    КАКВИ СТЕ
    КОГА СТЕ СЪЗДАДЕНИ КАТО ПЛЕМЕ
    ТОГАВА СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ОПОНИРАТЕ НА СВЕЩЕННАТА ИДЕЯНЯ НА ХИЛЯДОЛЕТНИЯ ГРАД !!!!
    ЖАЛЙИ СТЕ АМЕБИ!!!

    • Скоро кривите кратуни ще се са приземени на ще има мучани в доматевският краварник

      У

  5. 10
    12

    Махленски мач. Левски слаби, Ботев на нивото на отбор от окръжните групи. Левски не ги виждам с тази игра да се борят за нещо повече от 4 място. Ботев, сигурно ще играе във втората шестица. Отбора е трагедия и победите до края ще се броят на едната ръка!

    • 9
      3

      Ти ако това наричаш махленски мач,какво ще кажеш за великия мач между локо кн.и Пирин?Баси ..

    • 4
      2

      На колко ръце искаш да се брият като има 5 мача до края на редовния сезон!? Гледайте си кочината и да не ревете много след две седмици!

  6. 31
    19

    Много драма, много превъзбуда, много цигани много нещо,заеби, Ботев падна за пръв път след хиляда мача, при тва с автогол и веднага-национален малцинствен празник, дейба вашта майка немита.

    Гледам и некои от наште се затюхкали, все едно сме Реал Мадрид и сме паднали от Арсенал Казанлък.

    По-споко, играта едва започва, по-натам ше видиме кое кво е.

    По темата-Киров ги беше наредил чудесно и до около 60тата минута играхме много добре, говедата само мучаха жално и се вайкаха на съдията, след това отпаднахме физически и им дадохме инициативата, почнахме да изнасяме бавно, не пресирахме и изобщо позагубихме се.

    Нека не бързаме да даваме оценки на Диого, че да го сравняваме с Виана и кво ли не, забравихте ли Виана колко мача беше без гол след онея 4 на Септември?

    Изобщо,призовавам да се гледа спокойно на нещата, без драми, днес загубихме абсолютно незаслужени със супер каръшки автогол.
    Случва се, играта продължава.

    А да, замалко да забравя: Циганите да си ебат майката!

    • 10
      13

      Изми ли, чинийте бря.

    • 8
      12

      Що на псуваш, бе бате, цяло столипиново викаме, саде Ботев

    • 10
      7

      Понеже използваш претенциозния ник The Great Ass, искам да ти обърна внимание върху следното:
      Езикът с който си служиш е повече от махленски. Не бих искал да го сравнявам с езика на никоя прослойка, защото може да обидя някои хора.
      Правописът ти е трагичен.
      Мисълта ти тече като на някой завършил трето отделение.
      Когато се оценява даден футболист, той не се оценява само по броя голове, които е вкарал, а и по други критерии.
      Когато вземаш отношение по даден коментар, не е необходимо да обиждаш и даваш определения на направилия коментара.
      Аз си позволих да направя това, което ти си направил спрямо мен, защото нито си ми на образованието, нито на акъла, нито на парите, нито на годините.
      Има една поговорка: Не се захващай с мечката мед да ядеш!
      Дано нещо е стигнало до мозъка ти, за да не ме коментираш и обиждаш друг път. Капацитетът ти е много малък за да се изказваш като последна инстанция. Дишай си лепилото и си живей в бордея.
      Хубаво, че болшинството Ботевисти са далеч по-интелигентни и възпитани хора!
      Остани си със здраве!

  7. 16
    6

    Коментари само на цигани гей-бандитити. Ама ми е интересно защо БОТЕВ като падне ги няма обичайните коментари с Пеевски, Домусчиев, Путин, Тръмп, та дори и Боби неудари едно рамо и неуредици мача за нас. Лека нощ манговци

  8. 17
    9

    Кво е тва реване, кво е тва чудо, да гадно е но нищо фатално няма, паднахме в последния момент и то автогол! По спокойно отбора е добре комплектован всичко ще си дойде на място, като гледам днес Буферите и Ботев ми се виждат класа над тях и две над Пирин, така, че споко!

    • 1
      3

      Мдааа очертават се три загуби и пак извън шестицата.

  9. 18
    10

    Като се обърне каруцата, пътища много! За да искаш да бъдеш равностоен на лидерите, не може непрекъснато да продаваш най-добрите си футболисти, още повече по средата на шампионата! Второ, днес се показа старата слабост- бавни, мудни халфове, особено в защитна фаза. Гавриха се с Меледже и той си събра багажа. Сега с тези Пелета, меки и мързеливи няма кой да се връща и Минев бяга от бека към средата за да покрива празните зони. Юсеин покрива засадата, всяка топка я връща назад, Ндонга си седи на тъча и се прави на Неймар, а Диого за сега е само един балон и не може да се доближи нито до Виана, още по-малко до Пауло. Личи си, че физическата издръжливост не е на ниво, килограмите са в повече и работата, особено в дефанзивен план е подценена. Ако Киров има вина, то тя е, че първо изтърва Меледже и второ не намери негов заместник. Прекалено голямо внимание беше отделено на търсене на централен защитник и подценено намирането на дефанзивен халф. Бяха докарани няколко бразилци, като нито един от тях не блести. Играчи със средни възможности, които не могат да запълнят появилата се празнина и не ще могат да заменят евентуалното напускане на Неделев. Капитанът Балтанов може да блести с обединяващи качества, но футболните му достойнства са много малко. Всичко се изчерпва с отбелязването на няколко гола на полу-сезон. Това е много малко за един титуляр! Днес грешка направи и Чворович. Не може да ляга предварително за тази топка. Големите вратари запазват спокойствие в такива ситуации и реагират в последния момент. С неговите предварителни пласирания рискува да бъде изненадван при всеки рикошет, или нестандартни отигравания на нападателите на противника. И още нещо, лошата игра на халфовете в дефанзивен план не дават възможност на бековете да се включват по крилата. Днес Панов не мина централната линия, за разлика от други мачове.
    Колкото и Киров да ни убеждава, че контролите не са показателни за състоянието на отбора, днес се видя, че е точно обратното. Освен това от изказванията на някои футболисти се вижда, че са вирнали носовете и самочувствието им идва в повече. Дано не съм лош пророк, но ако покажат такава игра и срещу Славия, едва ли ще стигнат финал, още по-малко да го спечелят! Лично аз ще бъда силно изненадан, ако възпитаниците на Киров ме опровергаят! Успех ще бъде да се класираме в челната шестица и да стигнем финал за Купата!
    Интересно какво се случва с акциите на отбора, с изграждането на стадиона, с новия собственик, изобщо с бъдещето. Кога най-сетне отговорните фактори в клуба ще излязат и ще очертаят бъдещите намерения, мерки и т.н.? Ние привържениците на отбора живо се интересуваме и надяваме Ботев отново да бъде в челната тройка, в отбора да играят големи майстори и стадиона да бъде пълен!
    На края- САМО БОТЕВ! НАПРЕД КАНАРИ!

    • 10
      13

      “Капитанът Балтанов може да блести с обединяващи качества, но футболните му достойнства са много малко”

      Ахахаххахаха, ти си ебати тъпака, не е истина!

      • 10
        6

        Аз не знам дали съм тъпак, ама ти нямаш грам култура. Правилно те бяха нарекли The Great Ass! И си оправи правописа, че отдалече ти личи и образованието!

    • 9
      9

      Виж сега, Братле…мачът беше напълно равностоен и още 90 мин. да бяхте играли аз не виждах, как Левски щеше ви вкара гол, освен ако вие не направите глупост или ви споходи някоя нелепа ситуация, както и стана с рикошета.Можехте да вземете не само точка, но и победата…особено ако беше влезнала на Тошко гредата мачът ставаше съвсем друг! Съгласен ли си? Не положихте достатъчно старание във фаза атака! Не може на чужд терен да вземеш нещо, ако не отбележиш, защото видя какво се случи.И късмета до голяма степен ви изневери. Ти обърна ли внимание, че манталитета на отбора ви е съвсем друг – вече не излизате като обречени на чужд терен, както бяхте преди.Стоите много добре на терена, имате много класни футболисти и целия отбор играе със самочувствие вече на чужд терен нещо, което е присъщо на т.нар. “големи отбори”.Мисля, че такъв нещастен Левски едва ли някога ще сварите и точно сега беше момента да ги дръннете.Въздухът ви свърши!!! Вие ако имахте въздух второто полувреме щяхте да ги размажете, но някой не си е свършил работата както трябва по време на подготовката.Физически сте много зле.Иначе си подавате добре топката, научени сте да играете с две докосвания и докато сте свежи отборът ви има съвсем друго лице на терена.Жалко че загубихте защото не заслужавахте! Но сте много по-добре от нас в момента! Не знам какво да ти кажа за дербито…първите 30 мин ме шашнахте…тия левскари се бяха видели в чудо и на моменти панически изчистваха, но второто полувреме хич ви нямаше.Имаме някакъв шанс срещу вас, след като ви гледах играта през второто полувреме.Има и още нещо – това все пак е първи мач и мисля, че постепенно ще се подобрявате. Максимума на вашия отбор го търси след 4-5 мача. Загубихте защото не съумяхте да вкарате гол и ви вкараха от нелепа ситуация, като рикошета който се получи.

      • 6
        6

        Ти защо се подмазваш на папагалите? И кога ще се извиниш за простотиите които написа за Локомотив? Нали уж си локомотивец?!

        • 4
          5

          Така е,който не плюе по папагалите, и не възхвалява Локо кн.няма място в гейбандата. А е!!

          • 2
            2

            хаха. та този си е жълт трол, който се прави на Локомотивец

  10. 11
    12

    В осемдесет и осмата минута,
    Пламен Димов си го набута.
    За деветнайдесетата поредна победа на сините говеда.

  11. 14
    15

    ХЕМ БИТИ ХЕМ ЕБАНИ. ЖЪЛТА ТРАГЕДИЯ.

  12. 17
    15

    Това е Ботев, който искам да наблюдавам. След подготовката се вижда, че отбора изглежда подготвен и може да играе красив и комбинативен футбол. Това което ни липсва е самочувствие и увереност, че можем да победим Левски, ЦСКА и Лудогорец като гост. Днес до 88-та минута по нищо не личеше, че можем да загубим, но… Гордея се с моя любим отбор.

  13. 18
    22

    Мърши, пак ли от страната на булката ?

    Сега на чичи Кирчовия ще се качите , а после на Лаута ви искаме кподмити и намазани с вазелин.

  14. 17
    13

    Черно бялата паплач пак е налазила, смърди не се трае. Гледайте си миризливия катун щото 1-ви идва и след тая клизматична победа днес не ви виждам.
    Иначе говедата са трагични. Жалко наистина, защото имахме по чистите положения. Само Ботев!!!

  15. 14
    12

    Мале, мале, то направо да не вярваш очите си. Всички слаби, всички на нивото на окръжните групи, само нашето Локу няма място в тая група, ще ли да ги канят в Премиър лийг, че тука им станало тясно с новите звезди. Днес заглавие “Локуту бие с красив гол на Бакалов”- пускаш видеото и гледаш засичане на топка на 2 метра от гол линията и всичко това срещу колоса Пирин. Ей мангали гей-бандитити, много сте надъхани, ама скоро ще има оставка Крушо, оставка Чаво, оставкааа

  16. 18
    14

    От 25 коментара 24 са на мангали от лаут джамия който днеска едва биха гранда Пирин.Докато Ботев играе игра за която феновете на гейовете могат само да мечтаят !Ние сме 5 вие 7 и така ще бъде смърт за ЛОКО АЛЕ !

  17. 13
    12

    Дай да почваме със събличане и стригане.
    По-добре да се бере срам един път от събличане и стригане, отколкото цял сезон срам и мъка на терена.
    Диого Кампус скоро ще чуе звука на машинката за стригане.

  18. 24
    24

    Като им гледам играта на циганките от жълтия катун. На Лаута гаврата с този изкуствен отбор, играещ в Коматево ще е голяма. Аййй Локо мачкай, жълтия мангал
    Але але оооо жълтите мангали ще ядът голямото дървоооооооооо

  19. 24
    21

    Напомням на циганките, че Локо падна от този Левски с 5-0

  20. 17
    11

    Мач от нивото на В група..Ряпкане на топката квадратна я направихте..Направо написахти история хаха паляци..

  21. 21
    22

    Не знам за кой път казвам?
    Киров се изчерпа!
    Не може повече от това!
    С този слаб Левски – бетон!
    И напред каквото стане!
    Незабавна оставка!

    • 13
      13

      Бултрас ли стана? Браво, но още е рано да даваш акъл.

  22. 8
    9

    AMI JILTITE CIGANI ZASHTO ME BIHA KATO SA PO DOBRI ,SEGA I RYAZANITE SHTEVI OPINAT NASRED KOMATEVO JILTMANGAL.

  23. 21
    25

    Този селянин Киров докога ще го търпим!?!? Всички вече му разбраха елементарната тактика. СЕЛЯНДУР ВЪН!!

  24. 21
    22

    Гледам само циганите от Локо коментират за мача. Ботев беше много по-добър от говедата просто малшанс. Гледах Ботев и Локо днес и мога да кажа, че Ботев е с поне 2 класи по-добър от циганките дето се борят за изпадане. Само Ботев!

    • 17
      18

      Хаха. Свали си жълтите очила. С тях приличаш на джендър

    • 13
      11

      Зобри сте по душа селяк..Кой мач си гледал няма по-безидейна игра от тази на Ботев!!!!

      • 4
        4

        В този мач,да. Но общата картина е далеч по-добра от тази на Локо,братле моля те свали си очилата и виж как играете та вие дори нямате ясна тактика на игра всеки мач е квото стане. Ботев има изграден стил на игра,нещата се случват с 1,2 докосвания и играе наистина красиво,разбира се има и грозни мачове,но като цяло има стил който следва. Когато ви гледам честно казано играта ви ме напряга и в повечето случаи се отказвам и не го казвам с омраза, а каквото виждам и мисля. Много брак има в играта ви.

  25. 14
    9

    Ачо е играл мача 1:0 та се наложи димов да спасява .

  26. 18
    15

    Отново със синя сперма във устата.
    Пак да съживите умрял Левски .
    На следващия мач ви искам в розово облечени като курви.!!!

  27. 13
    14

    Махленски мач. Левски слаби, Ботев на нивото на отбор от окръжните групи. Левски не ги виждам с тази игра да се борят за нещо повече от 4 място. Ботев, сигурно ще играе във втората шестица. Отбора е трагедия и победите до края ще се броят на едната ръка!

  28. 13
    14

    БотяфЪ 2011 минаха ли центъра??
    Опълченците на Шипка

    • 6
      3

      Опълченци? Нищо,че Ботев имаше превес в мача и имаше по чисти голови положения,да падна,но фактите са си факти. Свали си черно белите очила цървул.

  29. 17
    15

    Кънари спокойно!
    Сега и братята от Рязанград ще ни го турят.
    После и Локото ще ни изнасили.
    От там нататък ще го мислим.
    Ъййй кьнарйеее

  30. 17
    17

    Биха ги и по улиците и на терена. Безценно

  31. 15
    8

    Защо беше тази мъка с Диого Кампус ?
    Защо не пусна свежия Алваро в последните минути ?

  32. 9
    12

    Белия защо бавеше третата смяна и не вкара Алваро ?
    Защо се излъчвахме с незабележимата звезда Диого Кампус?

  33. 13
    17

    Диого имаше най-чистото положение да вкара гол и се осра.
    Ако на Левски не може да вкара къде тогава ще го правите голмайстор ?
    На Септември ли?
    Диого Кампус е на ниво резерва във Верея или Етър .

Коментарите са затворени