1 точка в последните 7 кръга! Така Локомотив Пловдив затвори есенния полусезон в родната Първа лига, а утре феновете на смърфовете ще гледат с надежда към телевизионните екрани с надеждата Бруно Акрапович да е сформирал боеспособен отбор, който да спре да срами с изявите си черно-бялата фланелка. През лятото бяха освободени една дузина футболисти, а още толкова бяха привлечени.

На Лаута заложиха предимно на селекция от чужбина с необременени футболисти.  Утре в 12:30 с интерес ще следим, какво ще покажат новите играчи на Акрапович.

4 от 6-те победи през този сезон Локо записа при домакинствата си, така че очакванията са смърфовете да стартират с победа срещу бойкия тим на Пирин. .

[wpdevart_like_box profile_id=”https://www.facebook.com/Loko-PD-News-818876684886783/” animation_efect=”none” show_border=”show” border_color=”#fff” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”300″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Защитата на Локомотив допускаше поне по един гол в последните 6 мача, но утре тя ще излезе в съвсем различен състав от есента. На вратата ще е Илко Пиргов, а на бековете се очаква да стартират нигерийците Мустава и Муса. В центъра на отбраната може да вдим Везал да си партнира с перлата в селекцията Стивън Езе. Това обаче е малко вероятно с оглед на това, че двуметровият гигант ще има само 2 тренировки с тима от Лаута и по вероятно е да видим Везалов в двойка с Асен Геогиев.

Интересно ще е да проследим и дали Веселин Марчев ще започне като титуляр при нализието на конкуренцията на белгиеца Буна. Марчев взе участие във всички 20 срещи до момента, като в 17 от тях не е пропуснал нито минута игрово време. В атака Акрапович ще избира между Аралица и Михалевич, но не е изключено да видим и двамата като титуляри, ако Аралица застане зад сънародника си в схема 4-2-3-1. Димо Бакалов може да бъде сигурен в титулярното си мястото, като той ще играе или по крилото или зад централния нападател на Локо Пд. В средата на терена Бруно Акрапович ще търси партньор на Банович, като с най-голям шанс за титуляр е Умарбаев.

Ето и нашата прогноза за стартов състав на Локо Пд:

Пиргов, Муса, Везалов, Георгиев, Велковски, Банович, Умарбаев, Марчев, Бакалов, Буна и Аралица.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Ето и моята прогноза за състава срещу Пирин:
    Пиргов, Муса, Везалов, Георгиев, Велковски, Банович, Умарбаев, Марчев, Бакалов, Аралица и Михалевич
    Всичко ще лъсне утре! Бием ли Пирин значи отбора ще го бива, но паднем ли става много лошо!

    • Котенце стига с тоя спам бе Киренце, никой не го бръсне за слива тоя твоя сайт. Чети PlovdivDerby и яж краставици за отслабване

    • 2
      4

      Няма как някой миризлив жълт помак да не се цъфне първи в тема за Локомотив

Коментарите са затворени