Представителният тим на Локомотив се изправя срещу Пирин (Благоевград) в първия си официален мач за годината. Срещата е в неделя (18.02) от 12:30 на Лаута и ще се играе без публика. Главен съдия на двубоя ще бъде Николай Йорданов.

Всички нови попълнения в отбора бяха картотекирани на време и имат право да играят в Първа лига.

Групата на Локомотив:

Илко Пиргов, Антони Милина, Димитър Везалов, Асен Георгиев, Мохамед Муса, Архан Исуф, Димитър Велковски, Стивън Езе, Ванчо Траянов, Янко Ангелов, Парвизджон Умарбаев, Игор Банович, Веселин Марчев, Симеон Райков, Димо Бакалов, Абделхаким Буна, Филип Михалевич, Анте Аралица

6 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    Тоя мач ако е труден ,тогава кой е лесния?

  2. 8
    1

    Ще победим споко нищо че е без публика..
    Само Локооо

    • То кога сме били с публика де,ама тоя път съвсем.

  3. 7
    5

    Няма лесни мачове, братле!
    Победата е задължителна, щото загубим ли става много лошо…знаеш ли, колко бързо можем да се озовем в “зоната на здрача”! Защитата мисля, че ще изглежда по съвсем друг начин с Муса, Асен Георгиев, Езе и Абдулахли.Ако последния е като Муса, ще сме бетон отзад.В центъра с Банович и Парвизката също бива.Ванчо ще влеза на смяна.Димо в атака е без алтернатива, Веско се старае, но е с много ниско КПД.Най-притеснителното е как ще изглеждаме на върха на атаката с Михалевич и зад него Аралица.В мачовете с Пирин и Славия ще лъсне всичко!Утре ще станат ясни много неща!

Коментарите са затворени