Топ печалби от 550 000 или 55 000 лева са на разположение на всеки,
който има смелостта да мечтае и вярва в късмета си

 

От няколко дни във всички тото пунктове могат да бъдат открити талоните за най-новата моментна лотарийна игра на Български спортен тотализатор – „Първа класа“. В тях има печалби за близо 32 милиона лева, а честотата на печалбите е 1 към 3. Играта е специално създадена и е провокативна към любителите на пътешествията, мечтателите и всички, които искат да вдигнат нивото в своя живот.

Талонът представлява виртуален самолет с две игрални зони и общо 15 шанса за печалби. Топ печалбите са от 550 000 лева и от 55 000 лева – с такива печалби много мечти могат да бъдат осъществени. Било то за екзотични пътешествия в най-невероятни кътчета по земята, било то за осигуряване на мечтания дом, било то за започване на нов бизнес, било то за осигуряване качественото образование на децата.

Освен това играта предлага и уникална честотата на печалбите от 20, 50 и 100 лева, с което е единствена по рода си на пазара на моментните игри. И както всички останали игри на спортния тотализатор, и тази допринася за развитието на родните спортисти. Eдна трета от постъпленията в „Първа класа“ са предназначени за финансиране на спорта в България.

За новата моментна лотарийна игра „Първа класа” ще се проведе и игра с регистрация на непечелившите талони от нея. Името на играта е „Печалби плюс – Първа класа”. Периодът на провеждане и регистрация е от 17.02.2018 г. до 17.03.2018 г. Тегленето на печелившите кодове на талони ще се осъществи на живо по време на предаването на Спорт Тото в ефира на БНТ на 18.03.2018 г. Наградите са нов модел смартфон, последно поколение смарт телевизор, фотоапарат за професионално заснемане и мощен лаптоп. Регистрацията на непечеливши талони от играта „Първа класа“ е възможна на интернет старницата на Български спортен тотализатор с адрес: https://lottery.toto.bg/