Ботев (Пловдив) ще подкрепи Борислав Михайлов за нов президентски мандат в БФС. На днешния Конгрес вотът за легендарния вратар от името на най-стария футболен клуб ще даде изпълнителния директор Иван Йотков. Plovdivderby.com се свърза с изпълнителния шеф на „жълто-черните”, за да научи повече за мотивите на клуба да застане зад избора на Михайлов, както и защо от Ботев не обявиха публично кого ще подкрепят на Конгреса. Ето какво заяви Йотков специално за читателите на  Plovdivderby.com:

“Не афиширахме избора си за президент на БФС, защото сметнахме, че не е нужда излишна показност. Ботев като клуб винаги е стоял зад настоящото ръководство, защото виждаме последователност и развитие в управлението на българския футбол.

И не говорим за теория на управлението, а за реално управление. Това, което се извършва на терен, където действията са продукт на много обстоятелства, на окръжаващата среда с цялата й многоаспектност. Когато яростно се акцентира върху грешките и непостигнатото, честно е да се споменават и успехите и постигнатото, а в работата на БФС постиженията и полагането на усилия за положителна промяна са факт.
[wpdevart_like_box profile_id=”https://www.facebook.com/Botev-PD-News-943042899090477/” animation_efect=”random” show_border=”show” border_color=”#fff” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”300″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Не смятам, че заради красиви обещания трябва да загърбим и заличим вече постигнатото. Правилният избор е да продължаваме всички заедно да работим в добра колегиална атмосфера за развитието на българския футбол.

Поклон пред Любо Пенев за страхотната му футболна визитка, но в предизборната кампания от него и екипа му чухме само красиви и същевременно неподплатени с нищо думи и концепции. Затова на Конгреса утре моята подкрепа ще бъде за Борислав Михайлов. Това е и позицията на ПФК Ботев – ние ще подкрепим настоящият президент на футболната централа за нов управленски мандат.”

28 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    2

    ЖАЛКИТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ ЦИГАНЧЕТА ЧЕТЯТ ВСИЧКО ЗА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ И СЕ НАСИРАТ В ДУПКИТЕ СИ !!
    ДАВЕТЕ СЕ В ЛАЙНАТА СИ ЖАЛКИ СЪЗДАНИЯ !!!

  2. 7
    10

    А БЕ МАМА ТИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА В ЧЕРВАТА .
    ТИ ЛИ ЩЕ ГОВОРИШ КОЙ КОГА Е СЪЗДАДЕН БЕ АМЕБО????????????
    ТОЧНО ТИ КОЙТО НЕЗНАЕ НИТО КОЙ Е
    НИТО КАКВО Е
    ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОГА Е
    СЪЗДАДЕН
    НА САПУН МАМКА ВИ ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ АНОНИМНИЦИ

    • 11
      9

      Много се нервиш, бе педал! Истината боли, а? Така е, като се забравихте. а сега сложете си новото екипче (цялото черно, с жълто отзад на гащите) и в неделя на “Герена” паднете поне с петичка. Тогава цял Пловдив ще се подиграва с вас комунистически изчадия!

      • Ей умряло гнидо да взимаш да махаш тоя ник ти си срам за всичко фенове в Пловдив.Как може да сложиш ник (БОТЕВ Е ЦИГАНИН ) колко ти е акъла бе циганин гаден !Ти първо знаеш ли кой е БОТЕВ за да го коментираш нещастник !
        Където хванат само бой да ядеш и от твой и от бултраси !

  3. 6
    8

    Разбира се че вярвате, след толкова подпиране от страна на БФС. Ако това бе истинска федерация, щеше ясно да заяви, че сте създадени на 14.02.2011 год.! Същото трябваше да направи и с ЦСКА. Само че… И окрилени от подпирачката, вие се втурнахте да крадете историята на Ботев на г-н Христолов (да е жив и здрав). И само вие вярвате на лъжите си, без да изпитвате капка срам! Такива сте, затова ще се радвам да ви отнемат концесията, ще се радвам да останете извън шестицата, ще се радвам на всички ваши неуспехи!

    • 3
      1

      Нормално да се радваш на неуспехите на Ботев , нормално все ние да сме ти в устата и в мислите.Сигурно заспиваш с мислите какъв коментар да напишеш на следващия ден.Само ще кажа Грация Крушо след като Г.Илиев ви заличи от картата на България сега Крушо ще го направи за втори път. Аз пък бих се радвал да постройте базата в Тракия, да постройте така чаканата трибуна Бесика и най накрая да вида Ботев и Локо в първата тройка не шестица тройка.

  4. 8
    7

    Баницата, баницата!!!! Папагалите на маймуна стават за парче от баницата!!! Винаги са били гъзодавци

    • 4
      4

      Извинявай, “гъзоблизци” не е ли по-точната дума?

      • 2
        2

        гъзодажец е този,който си дава гъза за употреба – обикноженно следва анална интервенция.
        но и двете са жалидни за помаците

  5. 8
    7

    папагали, каква стана тя!!?? Присмивахте се на Локото, а вие какво направихте. Типично за помаци!!! Абе, къде е Осман??

  6. 6
    11

    И аз бях там! И аз се нагъзих! Затва съм канар в червата! Никва чест и достойнство! Важното е да ни има!

  7. 12
    15

    Ето, затова сте жълта сган!!!
    Затова винаги сте и ще бъдете курвите на България! Чакахте последния ден и като видяхте предизвестения край на конгреса и се нагъзихте!!! Защо обаче мълчахте досега жълти курви??? Защо не обявихте подкрепата си още в началото на кампанията??? По-добре да бяхте останали пасивни докрая, защото тогава щяхте да б5дете за пример! Сега сте само за смях и унижение! А съвсем наскоро скандирахте срещу същото БФС! Още по-скоро писахте искане за оставка на шефа на съдиите издигнат от същото БФС! Сега набързо извъртяхте гъза селяни?!….
    В същност до скоро бяхте и против Палийски, но малко след това го преизбрахте !!! Жълти курви! Цял живот нагаждачи! Цял живот жълто безчестие!

    • 13
      9

      Ако си свършил с малоумните си заключемия и изказвания,спокойно можеш вече да си сложиш въжето и да ни оттървеш от присъствието си!Няма да липсваш на никой малоумна злобна маймуно!

  8. 9
    7

    Е не мога да разбера кое са направили от бфс.явно някой ръководства не се интересуват от мнението на феновете си.визирам и локо и моят Ботев.Абе уважаемо ръководство ,ония изроди от бфс ни режат където свярят програмата ни е петък понеделник лудоселец а сега и червените помияри тотално толерирани и подкрепяни а вие ми говорите за развитие.

  9. 11
    7

    Локо беше вторият отбор в БГ, който плонжира пред мафията, като подкрепи Михайлов! Вторият, който го подокрепи!

  10. 8
    6

    Наебаха жената на Качака… Тц, тц, тц… Чок резил нъ негу.

    • 9
      5

      1912 май шамарите и тукатите малко ви бяха на събранието. Ще се наложи рочестичко да клякате с Стафунски и Гиздаков , мръсни интриганти.

  11. 8
    23

    Пак опънахме езиците!
    Срам ме е че съм кънар!

  12. 8
    20

    Как няма да вярваме на БФС?
    Нали ни подаряват купи!
    Само Боби и Домус ага!
    Ъййй кьнарйеее

    • 14
      5

      А на вас само сперма ви подаряват…

    • 6
      3

      Забрави и Пеевски да споменеш – циганино гей-бандит. Или според новината си ги нагласите мангали

Коментарите са затворени