Шампионатът в Първа лига ще бъде подновен тази събота, като със сигурност срещата между Левски и Ботев (Пловдив) е очаквана с най-голям интерес. Неделният двубой е с начален час 17:30 и ще се изиграе на стадион “Георги Аспарухов”, където “канарчетата” нямат победа от близо 20 години. Носителят на Купата и Суперкупата на България ще опита да разбие прокобата и ще потърси приятна изненада на ‘’Герена’’. Въпреки че формата на тима падна значително в последните няколко контролни срещи, защитникът на “жълто-черните” Лазар Марин изрази мнение, че това няма как да се отрази на отбора и в първенството.

“Настроението в отбора винаги е отлично. Това ни прави по-силни. Ботев не е побеждавал Левски в София от близо 20 години? Факт е, че статистиката на отбора е такава, но ви гарантирам, че в неделя тимът ще изглежда по съвсем различен начин, отколкото в контролите. Мисля, че неведнъж сме доказвали, че сме способни да пренаписваме историята. Защо да не го направим отново?”, изрази увереност пред Sportal.bg бранителят.

[wpdevart_like_box profile_id=”https://www.facebook.com/Botev-PD-News-943042899090477/” animation_efect=”random” show_border=”show” border_color=”#fff” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”300″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

“Стиловете на Фернандо Виана и Диого Кампос са доста различни. Диого е много по-бърз от Фернандо. Пристигането на Пиргов е от полза за нас. Когато има конкуренция, отборът се развива. Със сигурност Ботев може да спечели от такъв трансфер. Основната цел пред нас е първата шестица в шампионата. Главната ни мотивация е да даваме всичко от себе си, за да радваме нашите фенове”, допълни още Марин.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    13

    Колко пъти ще я пренаписвате бе ,крадци на история ?

  2. 5
    13

    Тоя трябва да иде да се прегледа спешно.

  3. 20
    5

    То с Левски е дерби,с тия куци коне Локото ,какво дерби е това?

  4. 9
    23

    Този юнак, Марин, дори не се срамува да напише “пренапишем”! Та вие само това правите! Пренаписвате я и лъжете. Създадени сте през 2011 год., крадете историята на Ботев на Христолов, отричате, че съдиите ви подпират, радвате се на подарена купа… Тъпанари!

    • 26
      6

      вие сте кюстендилски Свраки -нищо общо с Пловдив

      • Добре,че поне малко можеш да четеш,ама с граматиката при писането си скаран!Може би защото ти е крива главата,сигурно?!

  5. 9
    17

    Ще си пренапишете нещо от последните 20 години, когато играете с Левски .
    Едно голямо насиране.

Коментарите са затворени