От Локомотив Пловдив картотекират утре сутрин новите! Един виси!

17
1140

Локомотив Пловдив ще внесе утре сутрин в БФС картотеките на всички нови футболисти, които бяха провлечени през този зимен прозорец, научи PlovdivDerby.com. Документите на всички са вече подготвени от администрацията на Лаута и утре ще бъдат входиранив родната централа. Единствените двама, които ще останат без картотеки са бразилецът Елитон Пардиньо и Стувън Езе.

Първият все още е не е предоставил на черно-белите нужните документи, за да могат черно-белите да подпишат с него, а вторият пристига тази нощ в България. До първият мач на смърфовете обаче все още има време и се предполага, че до тогава и двамата играчи ще имат картотеки за мачовете. За Езе това е въпрос на часове, а за Елитон, едва след като подпише договор с Локомотив, ще може да се предприемат такива действия.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

17 КОМЕНТАРА

 1. 4
  3

  Има ли такъв отврат с име ботяф и с псевдоними папагалите

  • Отврат е да си с фенове цигани да се имаш за древен бес да имаш визия на смърф и да си с цвят на безцветен телевизор и СВРАКА

 2. 4
  5

  Видяхме ви колко сте страшни. Бягахте като насрани на собствения си стадион. Цяла България видя как бягахте на Лаута, като насрани!

  • 6
   3

   Ти от ония дето пищяха като жени с вдигнати ръце на магистралата ли си или просо така си миришеш насран

 3. 13
  7

  ВАЩА МАМА ЖЪЛТИ МИШОЦИ, ДЕРБИТО ИДВА …. ТИК-ТАК, ТИК-ТАК

  ПАК ЩЕ СЕ КРИЕТЕ И ПРЕДИ И СЛЕД МАЧА, СЦЕНАРИЯ ГО ЗНАЕМ

 4. 28
  10

  Честит Свети Вазелин жълти леки женички с вдигнати ръчички !

  • 6
   10

   Това пожелание е от гейбандата ,безценно!!

   • 7
    6

    Друга песен пяхте на магистралата , ха,ха….

 5. 12
  24

  Устите ви цигански са винаги големи, припомням Крушарски: Ще ги бием, със сигурност ще ги бием. И после напълно подчиненои на базата с 3 безответни гола. Видяхме ви колко струвате! Напълнихме ви миризливите цигански усти с жълта сперма и няколко дни беше тихо във форумите!

  • 22
   11

   Един мач ни бихте и голяма работа. Ние като ви млатим 10 години поред…еми то ни омръзна вече. Малко радост и за вас. Любимците на Пловдви сме великодушни хора.

  • 8
   6

   Чиниите Тодоре,чиниите жълта помийо!

  • 6
   5

   Селчо ами и ние ви бихме 3 поредни пъти с 2,3 и 4 безответни гола! Помниш ли? И какво стана? Пак същите жълти простаци си останахте и пак се репчите като чели сте непобедими! Тя простотията и селянията не ходи в гората! Ходи при жълтурите!

Comments are closed.