От Локомотив Пловдив картотекират утре сутрин новите! Един виси!

17
1126

Локомотив Пловдив ще внесе утре сутрин в БФС картотеките на всички нови футболисти, които бяха провлечени през този зимен прозорец, научи PlovdivDerby.com. Документите на всички са вече подготвени от администрацията на Лаута и утре ще бъдат входиранив родната централа. Единствените двама, които ще останат без картотеки са бразилецът Елитон Пардиньо и Стувън Езе.

Първият все още е не е предоставил на черно-белите нужните документи, за да могат черно-белите да подпишат с него, а вторият пристига тази нощ в България. До първият мач на смърфовете обаче все още има време и се предполага, че до тогава и двамата играчи ще имат картотеки за мачовете. За Езе това е въпрос на часове, а за Елитон, едва след като подпише договор с Локомотив, ще може да се предприемат такива действия.

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

17 КОМЕНТАРА
 1. 4  3

  Има ли такъв отврат с име ботяф и с псевдоними папагалите
  • 1   0

   Отврат е да си с фенове цигани да се имаш за древен бес да имаш визия на смърф и да си с цвят на безцветен телевизор и СВРАКА
 2. 4  5

  Видяхме ви колко сте страшни. Бягахте като насрани на собствения си стадион. Цяла България видя как бягахте на Лаута, като насрани!
  • 6   3

   Ти от ония дето пищяха като жени с вдигнати ръце на магистралата ли си или просо така си миришеш насран
 3. 13  7

  ВАЩА МАМА ЖЪЛТИ МИШОЦИ, ДЕРБИТО ИДВА …. ТИК-ТАК, ТИК-ТАК

  ПАК ЩЕ СЕ КРИЕТЕ И ПРЕДИ И СЛЕД МАЧА, СЦЕНАРИЯ ГО ЗНАЕМ
 4. 28  10

  Честит Свети Вазелин жълти леки женички с вдигнати ръчички !
  • 6   10

   Това пожелание е от гейбандата ,безценно!!
   • 7    6

    Друга песен пяхте на магистралата , ха,ха….
 5. 12  24

  Устите ви цигански са винаги големи, припомням Крушарски: Ще ги бием, със сигурност ще ги бием. И после напълно подчиненои на базата с 3 безответни гола. Видяхме ви колко струвате! Напълнихме ви миризливите цигански усти с жълта сперма и няколко дни беше тихо във форумите!
  • 22   11

   Един мач ни бихте и голяма работа. Ние като ви млатим 10 години поред…еми то ни омръзна вече. Малко радост и за вас. Любимците на Пловдви сме великодушни хора.
  • 8   6

   Чиниите Тодоре,чиниите жълта помийо!
  • 6   5

   Селчо ами и ние ви бихме 3 поредни пъти с 2,3 и 4 безответни гола! Помниш ли? И какво стана? Пак същите жълти простаци си останахте и пак се репчите като чели сте непобедими! Тя простотията и селянията не ходи в гората! Ходи при жълтурите!

Comments are closed.