Представителният тим на Локомотив поднови занимания в Пловдив. “Черно-белите” бяха две седмици на предсезонна подготовка в Анталия, Турция, като след два дена почивка отново тренираха на родна земя. Бруно Акпрапович изведе своите възпитаници в 15:30 на помощното игрище в спортния комплекс. Първо играчите се подготвяха с кондиционния треньор Михайло Шейкероски, а след това преминаха към занимания с топка.

Новото попълнение Мустафа Абдулахи проведе първо занимание със съотборниците си. Той се включи наравно с останалите играчи. На облекчен режим се готвеше вратарят Павлин Евтимов, който претърпя преди време операция на рамото.

Първият официален двубой за годината е срещу Пирин (Благоевград). Срещата е планирана за 18.02 (неделя) от 12:30 на Лаута и ще се играе на закрити врати.

Нигерийският национал се очаква да пристигне тази вечер на Лаута.

Видео и снимки от днешната тренировка:

17 КОМЕНТАРИ

  1. Кво стана бре мангалар? Дойде ли Езето или го изядоха лъвовете по пътя?

  2. 2
    1

    Жълти мърши аре изчезвайте от темите за градския отбор помаци досадни

  3. 2
    5

    EZE vI ebe ale,ale,EZE vi ebe ale,ale,EZE vi ebe v 4erno-belite gazove,EZE vi ebe ale,aleeeeeeeee………………….

  4. 2
    4

    Тоя Езето ни еба в газето!
    Голове не вкарваме ,поне да ни ни вкарват много
    То добре че ония си вкараха някой гол,че тия ми повярваха

  5. 12
    2

    Чета как селяните отново предричат рязгромна победа за тях в дербито?
    Ами жълти курви, помните ли как 10 години нямахте победа над Локото и въпреки това преди всяко дерби и тогава “ни биехте” с по 5-6 гола тазлика? Пак сте си същите боклуци! Никва еволюция няма при вас!!!
    Ако ни победите на Лаута, това ще е най-нормалното нещо, защото имате сработен и обигран отбор, който играе много добър за нашите рралности футбол!
    Всичко друго обаче ще бъде срам за вас! Той обаче не е изккючен! Дерби е!?
    Затова, по-кротко със заканите пък който бие ще се радва! Така е във футбола и така ще бъде!
    Никога обаче победителя няма да е един и същ! Това също е нормално!
    Вашата злоба и простотия обаче е неизлечима!

    • 1
      7

      Човек, нещо не си добре! Първо Ботев има повече победи срещу Локо виж статистика! Втори, вие дълги години се лутахте между групите, когато ние 13 пъти бяхме бронзови медалисти!

      Устите ви цигански са винаги големи, припомням Крушарски: Ще ги бием, със сигурност ще ги бием. И после напълно подчиненои на базата с 3 безответни гола. Видяхме ви колко струвате! Напълнихме ви миризливите цигански усти с жълта сперма и няколко дни беше тихо във форумите!

      • 5
        1

        Абе доскоро ви нямаше никакви, какви глупости бръщолевиш пак? Големи сте само във вашите пилешки мозъци! Вирнахте глава, когато дойде султанската пара…допреди това, къде бяхт?!.Когато и където ви сварихме ви биехме.И двата отбора са имали силни години.И колко победи имате в повече, че дуеш пера? Ще ви видим на 1Март.В момента безспорно имате по-добър отбор, но не мисля, че този път ще срещнете същия бездушен отбор, на който вкарахте с лекота 3 гола.Молете се да не оправим черните, щото тогава не съм много убеден, че ще си тръгнете на 90%с победата.

  6. 1
    9

    Само ако ни опъне Пирин сега…ко прайм, се пита в задачата!

  7. 8
    1

    За да се самоубедиш пишеш под няколко ника . На 01.03 след мача ще имаш ли очи да се появиш . Защото съм сигурен , че тогава няма да имате повод за радост . Ще загубите от отбор , на който сега се подигравате , но който ще ви затвори устите за доста време.

  8. 2
    11

    Ще дойде, и тогава ще започнат проблемите с документите.Ако успеят да ги уредят за дербито трябва да сме много доволни.Аз се съмнявам дали и срещу пъдпъдъците ще играят, а на нас този мач ни е важен! За първенството е ясно, че нищо не можем да направим!

    • 5
      10

      Дано ги уредят за дербито, че иначе жАлтите ще ни качат на 5-6 етаж. Онова 3-0 в Коматево ще ни се види детска игра!

      • 3
        8

        Сигурен съм, че и с нигерийците жълтурите ще ни го сложат няколко ката на първи март, баси…

  9. 18
    10

    Езе се завръща, жълтите търчат по нужда

    • 14
      7

      Споко, идваме с чувал тоалетна хартия!

Коментарите са затворени