Представителният тим на “Марица” се завърна в Пловдив след седемдневен лагер в Хисаря. По време на лагера “жълто-сините” изиграха две контролни срещи, като записаха равенство 1:1 с “Ботев” Гълъбово и победа с 1:0 над елитния “Витоша” Бистрица.
Лагерът премина при много добра организация и условия. Старши треньорът на “Марица” изказа задоволството си от положените усилия и старание от футболистите по време на тренировките, както и от условията по време на лагера. “Доволен съм от момчетата, смятам че лагерът беше изключително ползотворен за тима и трябва да изкажем благодарност на президента Христо Христов за неговото организиране. Тренировъчните занимания се провеждаха при много добри условия, такива бяха те и в хотела. Времето също беше подходящо. До края на зимния подготвителен период ще изиграем още една контролна среща. Имаме още върху какво да работим, но съм доволен от постигнатото до тук.”
На 17-ти февруари, събота, от 14 часа, “Марица” ще изиграе последната си контролна среща, а съперник ще бъде юношеският отбор на “Ботев” до 19 години. Теренът за провеждане на спаринга все още не е уточнен.