Феновете на Локо и представителният тим си дават среща в Бойния клуб на Лаута Арми

0
825

Локомотивци,

Броени дни остават до началото на пролетния дял на шампионата. Като всяко начало, то е изпълнено с надежда и очаквания, но едно е сигурно – фенове и футболисти ще бъдем заедно на стадиона, за да защитаваме честта и името на нашия любим отбор.

Фенклубът организира среща с представителния тим и треньорското ръководство в Бойния клуб на Лаута Арми на 15 февруари 2018 г./четвъртък/ от 19.00 ч.

Нека в сърцето на нашия дом да им предадем посланието, че свещеното черно-бяло райе се надява не на тялото, а на душата!

Нека знаят, че ще има загуби, ще има отпадания, ще има трудности, но никога не трябва да губят доверието и уважението на хората!

Нека поискаме през 90-те минути на всеки мач да се борят за всеки сантиметър терен, да се раздават, да са настървени!

Час преди това, от 18.00 часа, каним всички желаещи родители да доведат децата си на открита свободна тренировка по бокс. Тя ще се проведе под вещото ръководство на Арман Хакобян, който ще се разкрие пред малките смърфчета красотата на този джентълменски спорт.

Заедно сме по-силни!

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.