Локомотив Пловдив обяви официално стартирането на партньорството с застрахователната компания Генерал Бокер. За подписаният договор PlovdivDerby.com ви информира преди няколко дни.

Нашата медия се добра до още една интересна подробност, а тя е, че логото на компанията ще бъде поставено на гърба на официалните екипи на смърфовете.

[wpdevart_like_box profile_id=”818876684886783″ animation_efect=”random” show_border=”show” border_color=”#fff” stream=”show” connections=”show” width=”300″ height=”300″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

28 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Или пак ще има поредният застрелян шеф на локо?????

  2. 2
    3

    Ами вече няма ВИС-2 сега броукернякойси!!! Май скоро ще ви купят пак нещо?!?;!??

  3. 1
    3

    Асеновец и вас ви онодваше заедно със Бонбонев в гр”БЕЕЕ”

    • 6
      1

      Идва теб да те оправи!
      Вземи си повечко вазелин!!!

  4. 4
    17

    Абе буферета вий не разбрахте ли че този отбор няма бъдеще!
    С този собственик и това ръководство и тренер нямате шанс
    Става Христол номер две.толкова години ,мъка,борба,саботажи и каквото се сетите,едеам се отървахме от него
    Но вие от Крушо никога,той при вас е пожознено
    Халал да ви е дейба ваща мамица !!!

    • 13
      5

      Халал да ви е на вас,и Христолов,и селото,и Селския,комплексари жълти,сган Долна и завистлива, пожизнено и посмъртно в Коматево,ЛОКОМОТИВ,Е бил,Е и ще бъде,а коматевските курви да си живеят с мечтите,със спомена за АФД-то,за Дража,и Добри,няма ли кой да ви дава нещо на хранилката,вие сте едно, нищо.

  5. 10
    2

    юА СЕГА КАЖЕТИ АСЕНОВЕЦ КАК ОНОДИ 19 КИТИ 5:3

  6. 21
    9

    Гледам жълтите нещастници говорят за слаби отбори???
    Ъези празни,селски кратуни бързо забравиха, как до миналата година дишаха прахта на Локомотив! Как Локото все беше сред първите 6 и ги мачкаше в почти всяко дерби, а те се радваха на равния?
    Ми като сте много добри и взимате къпи жълти простаци, кой ви е рекламодател? Какво ви пише на жълтите парцали? ДПС, Делян или Доган?….Или Домус бей??? Много съе силни няма що? Вчера отнесохте тройка от истинския Ботев, завчера от Монтана……това за готдост ли е???? Няма такава сган като жълтата!

    • 14
      5

      Да не говорим ,че играят на стадионче за 1000 зрители и вимнаги е на половина пълен. Жълтите циганчета избиват комплекси, нека си пишат . Те си знаят ,че са са ,една каруца фенове с подарена купа от Дпс!

      • 6
        1

        Обърка се, стадиона(ха ха ха, стадиона, помощтното игрище),е на повече от половина празно,вярно намира се все още някой Селяк който да……..

  7. 15
    5

    ДОЛНИ ЖЪЛТИ ПАЧАВРИ МАЛКО ЛИ ВИ БЕШЕ ОНОЖДАНЕТО ВЪВ ТУРЦИЯ АМА НАЛИ И ЗАТОВА ВИ ИЗПРАТИХМЕ НА СЕКС ТУРИЗЪМ ХУБАВО ДА СЕ НАЧЕКНЕТЕ ДА СИ НАЧЕШИТЕ АНАЛНИТЕ ОТВЕРСТИЯ ТА КАТО СЕ ПРИБЕРЕТЕ НА РОДНА ЗЕМЯ НА СЕЛО ДА СЕ ВЗЕМЕТЕ ВЪВ РЪЦЕ НО ТО ВАШЕТО НА НИЩО НЕ МЯЗА ВИЕ И НА СЕЛСКИЯ СТАДИОН СЕ ОТДАДОХТЕ НА РАЗВРАТ ДЕБЕЛАТА БЕЛОЗЕМСКА КУРВА И КАПИТАНЧЕТО СЕ НАДПРЕВАРВАТ КОЙ ДА ПОЕМЕ ПОВЕЧЕ ЛАСКИ ОТ ВРАЧАНИ..ТЕ ЗАТОВА ХОРАТА КАЗВАТ.. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ….. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  8. 20
    8

    Браво. Хората знаят кой е отбора на Пловдив!!!
    турско-цианският мелез създаден 2011 кръстил се ПутяфЪ с крадена емблема на Рапид Виена с подарена купа от ДПС, гледам комплекси ги морЪт…. безценоооооооо хохохоххохо

    • 8
      22

      Турско-циганският, а и ДПС намеси??? Зеки Байрям ли си, Назифоглу ли си, спри опиатите и питай легендата, феновете на Локуту от кой квартал на Пловдив са.

  9. 7
    17

    Вий изчаткахте,какви топ тройки сънувате?
    Коя свясна фирма ,ще си сложи логото на цигански отбор? Да бете срам в цяла България.То от реклама ще стане антиреклама

    • 15
      6

      Те рикламити шъ идат у доматеву при кривите глъви

  10. 25
    10

    крушарски, ако имаше малко акъл, щеше да се възползва и да е наистина на печалба. локомотив Пловдив е марка във българският футбол. Трябва малко професионализъм и воля и отбора ще е в топ 3 всяка година. Сега при Акрапович се вижда, че се работи професионално, резултатите няма да закъснеят. При добро управление и добри резултати, Локомотив Пловдив ще е обект на фирми и ще желаят да станат спонсори или рекламодатели на отбора. Вторият по големена град и лицето на Пловдив- Локомотив Пловдив. Бизнеса в момента е в разцвета си във България и сега е момента Крушарски да се възползва. Времето ще покаже,какво и що………

    • 7
      12

      Вземи го ти и печели бе, щом имаш повече акъл от Крушата… Давай, ама да не се окаже, че с много акъл си плащаш едвам тока… левак…

    • 17
      2

      Приятелю тя печалбата отиде за стари зули от някой хора а балъка Крушйо им плаща вересийте и за това го плюят ако не знаеш да те осведомим и пак продължавай с плюнките

      • 14
        8

        Не плюя по Крушарски. Изказвам мнение,че Локомотив може да е в тройката без проблеми. Ето сега се видя ,че може. Трябва чужд треньор като за начало. Тука може да ме реплекира някой. Първите два отбора са с българи. Да! … но за да е българин треньор-задължително трябва собственика да държи юздите изкъсо. Както го правят домуса и джуджето….иначе,играчите си правят каквото искат и си сменят треньори през ден! ///и властта да е в треньора/ До сега алко-балко чаво ,караше ден да дойде ден да мине. Сега се вижда светлена в тунела!

    • 6
      10

      Вторият по големена град и лицето на Пловдив- Локомотив Пловдив.
      АВА ДЖЕНДЪР ГА НЯВГАЖ ЛОКУ Е БИЛ ЛИЦЕТО НА ПЛОВДИВЪТ ВА АХМАК ГРОЗЕН.
      В ФИЛИБЕТО ИМА САМО ЕДНО ЛИЦЕ НА ФУТБОЛА ВА АХМАК И ТО ТОВА Е БОТЕВЪТ.
      ПЛОВДИВ НЯМА ФЕНУВЕ НА ЛОКУ ВА ДЕБИЛНИК СМАЧКАН.НИИ СИ ЗНАЕМ ЧЕ ВЕРНИТЕ ФЕНУВЕ НА ЛОКУ СМЕ ОТ МАЛЦИНСТВОТО В ПЛОВДИВ И НАЙ ВЕЧЕ ВСИЧКИ СЕЛСКИ БЕКОВЕ ОКОЛО ПЛОВДИВ ВА КРАСТАВ АХМАК.
      ТА АЗИ СЪМ ФЕН НА ЛОКУ ОТ 40 ГОДИНИ ВА АМА СЪМ ГОРД ЖИТЕЛ НА ШИКЕРА ВА ТАМ ВСИЧКОТО БРАТЯ СА ОТ ЛОКУ ВА КАРПУЗ.
      Бизнеса в момента е в разцвета си във България и сега е момента Крушарски да се възползва. Времето ще покаже,какво и що………
      МИ КВО ДА ПОКАЗВА ВА КЛОЗЕТ СМАЧКАН НИИ БИЗНЕСА СМЕ ГО ОТКРИЛИ ВА КРАСТАВ.
      СКОБАТА И БЕЛКАНТО ВА.
      ИМА ЛИ ДЖЕНДЪРИ ИМА БИЗНЕС ВА ИМА И КАКИ КАТ НАШТИ УБАВИЦИ НА СКОБАТА ВА ГЕЙ БАНДИТ.
      ДНЕС БЯХ ОРГАНИЗИРАЛ АКЦИЯ ЖЕЛЯЗО АМА НА Генерал Бокер ЗАСТРАХОВА ЛИ ДЖЕСИКА И РАЗВАЛИХА РАБОТАТА ВА ИНАЧЕ РЕЖЕМ И НА БЕЛАНТО ВА ,СКОРО ЩЕ ДА Е ДА ЗНАЕШ БАЯ ДЖИЛЯЗО ИМА НА ЛАИНУТА.
      ТА НАШТУ ЛОКУ СИ Е ДОРЕ ДА ТИ КАЖА АЗИ СЯ КРУШАТА КАТ НА ИЗМЕСТИ В СТРЯМА ЖА ВИДИШ ТИ КЪФ БИЗНЕС КВО ЧУДО ША СТАВА СНАШТУ ЛЮБИМО ЛОКУ.

  11. 10
    31

    Само да берат срам с тоя слаб отбор,тва са ебати простаците!

  12. 22
    6

    Спасов, драснете някой ред за загубите на U19 и U16 на Коматево съответно с 3-5 от Сеновец и 1-2 от Славия! Просто да се знае! Нали в Локото школата е в батака, а тази на Коматево УЖ е страхотна?

  13. 20
    5

    Колкото и да дават е добре!!!
    В целия свят имат десетки малки и големи рекламодатели! Все отнякъде трябва да се започне! Дано занапред да има още!?
    При всички случаи и за добро!

  14. 6
    17

    АВА АМ ЗА СТРЯМА – ИТЪРНЕШЪЛ МЯСТО НЕ ОСТАНА ВА.
    ТА НИ СМЕ ГЕНЕРАЛНИ СПОНСОРИ ОТ ВРЕМЕ ОНО ВА.
    БИДЖЕТ ОТ НАШЪ СТРАНА ША ИМА КИФТАЦИ КИБАПИ УМРЕЛИ ПРАСЕТА И ОВЦИ ВА.
    ЖА ИЗХРАНВЪМЕ ЦЕЛИЯТ ОТБОР И ШИКАРА ВА,ОТ ТАМ СМЕ НАЙ МНОГУ ЛОКУМОТИФЦИ ВА АХМАЦИ ДОЛНИ.
    СТРЯМА – ИТЪРНЕШЪЛ ТРЯБВА ДА Е НА ГЪЗА НА ВСИЧКИ ФУТБАЛЕРИ ВА.

  15. 10
    18

    Сигурно ще дават по 5 бона на месец , къде да им сложат логото , сигурно на челата на състезателите, те да се радват , че ще има изобщо надпис някъде , така бяха и Профилинк за 10 бона на гърба!

Коментарите са затворени