Филип Филипов е третото сигурно ново попълнение в Ботев Пловдив. Футболистът вече се договори с канарчетата, след като днес премина медицинските тестове. Договорът на защитника е за 6 месеца, като има опция за удължаване с 2 години.

За пари или заради привързаността си към Ботев Пловдив се върна Филип Филипов в Ботев Пловдив? На този въпрос няма да ви дадем категоричен отговор, а ще ви оставим сами да стигнете до него, след като ви споделим няколко любопитни факта.

Филип Филипов е има оферта от Грузия, научи PlovdivDerby.com, но е предпочел да парафира с канарчетата и да остане близо до своето семейство в България. Освен това новото – старо канарче е парафирал с жълто-черните за месечно възнаграждение срещу което много футболисти от неговото ниво въобще няма да си вдигнат телефона.

Филипов не е имал никакви изисквания към шефовете на Ботев за колко време и срещу каква сума ще се разписва в канцелариите. Единственото, което е казал, че ще се радва да бъде полезен на пловдивчани в битката им за защитата на Купата на България и класирането на място даващо право на участие в Европа.

 

23 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ …. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  2. 4
    2

    А бе кво на интересуват мангалите.За тях най-важния им мач е срещу Ботев.Само за това пишат мършите от гетата на Пловдив.Ще видим след една седмица дали сме надградихме отбора или само го попълнихме.Макар че,срещу говедата само Диого ще играе.

  3. 10
    2

    Гледам Локо днес играе още по-добре! Миналия път като падна с 0-2 играли супер, а сега пада само с 0-1 значи направо са като Реал Мадрид:)

  4. 11
    3

    Само Езе идва по любов към черните гей бандити!

  5. 9
    29

    Още не мога да му простя как през август 2014 години подари победата на Левски на Герена с елементарна грешка при спиране на топката в последната минута… Преди това при Мъри беше дълбока резерва. Не си спомням никога да е блестял. Идва от последният отбор в Кипър, който за цяла есен има една единствена победа и най-лошата защита в Кипърското първенство с 50 допуснати гола. Сега на 30 години ми се струва излишно пак да му се дава шанс.

    • 15
      2

      Абе ей, анонимен драскач! Ходи да си плюеш пред блока и не се прави на интересен тука! Нещо пак за стоперите няма ли да кажеш? Фичката идва просто за дълбочина на скамейката. Стига си се правил на интересен, гомнаР!

  6. 9
    34

    Едва ли заради нас! Заради пари е, а и честно казано не ми се вярва, че ще помогне по някакъв начин,защото беше доста слаб.

    • 38
      6

      Слаба ти е главата. Доста добър и сърцат футболист. Или си от онези, които постоянно се правят на ботевисти? Ако беше прочел статията докрай – можеше и да не се изложиш.

      • 4
        30

        Какво изисквания да има ? Ти би ли предпочел да играеш в Б група ? Стига глупости ако беше на ниво нямаше да дойде при нас ! Това и дете го знае !

        • 33
          5

          Каква Б група те гони бе? Фичката има по-добра оферта от Грузия, но предпочете нас. Не познавам по-скромен футболист.

          • 8
            23

            Ти колко мислиш, че ще взима в Грузия ? Милиони ли ? Излагаш се брато !

          • 9
            1

            6000 € в Грузия,срещу 2500 € в Ботев!Дали е за пари и дали това не е 2,4 пъти по-малко???Откъдето и да го погледнеш си е доста повече!Не омаловажавайте мъжката постъпка на това сърцато момче!!!

  7. 5
    37

    Не , не е за пари, просто обича селото повече от чужбина, ха-ха-ха.

    • 5
      3

      Пък и може там,в чужбина да са някаква гей банда,като тая на Крушо.И какво да прави там?Кога е да става член на такава банда,можеше тук да дава наклон. Сигурно е така.Мухахахаха.

      • 3
        5

        Само гейове са ти в устата , джендър с джендърите , как целуваш катерицата на кифлата -не ми е ясно.

        • 2
          1

          А на теб само селяни са ти в устата,измислени от самите вас.Докато гейове ви нарече гранде президенте Крушо.И защо да се обиждаш на гей,ми съдба?

    • Аз вярвам на Белия, а и е подписал за 6 месеца само. Всеки има право на втори шанс

  8. 50
    2

    Фичката е сърцато и скромно момче и наистина обича емблемата и феновете!В предния си престой в Ботев,никога,ама никога не поиска каквото и да било увеличение на заплатата и никога не възропта при забавянето на плащанията!Единственото нещо,което поиска тогава,беше ако има за него интерес от някой чуждестранен отбор и то с мноооого по-добри финансови показатели,да го пусне клуба и да не му прави спънки!С три думи – Фичката е пич!!!Добре си дошъл отново Фиче!!!

  9. 33
    4

    За квото ще да е ще помогне на отбора
    Натрупал е опит,ще е полезен

  10. 6
    39

    За пари естественно. Всички цигани обичат миризмата на пари, а и обичат родния си катун в Коматево

Коментарите са затворени