Локо Пд май удари джакпота!

9
3210

В Локомотив Пловдив май удариха джакпота с привличането на Стивън Езе. Двуметровият гигант взе участие в турнира за Купата на Африканските нации и стигна финал с неговата Нигерия, но няколко пъти уточнихме, че в тази надпревара участват само играчи от първенствата в Африка.

Днес обаче мениджърът на националния отбор на Нигерия Гернот Рох заяви, че Езе ще бъда ангажиран за Световното първенство в Русия, за където ще получи повиквателна. Информацията е официална, твърдят от изданията ScoreNigeria и Newtelegraphonline.


Припомняме ви, че Езе подписа двугодишен договор с Локомотив Пловдив, а доброто му представяне с екипа на Нигерия на КАН2018 със сигурност вече вдигна цената му. Когато поканата за Световното в Русия стане факт, стойността на играча със сигурност ще се покачи още повече.

 

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

9 КОМЕНТАРА
 1. 3  0

  ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ
 2. 12  4

  Идвам с голямото кересте жълтури , бършете си лигите и се мажете с вазелин.
 3. 10  6

  Така е! Пропуснал си да споменеш, че апартамента са го намерили коматевци, които уреждат такъв на негъра с който преговарят в момента! Той държал да живее сред стодни души, както и да играе с такива! Затова води преговори с жълтите кюнци от Коматево!
 4. 10  12

  Ако дойде ще си е като у дома при черните цигани от Локо
 5. 21  17

  Ръководството на Локомотив Пд предоставя едностаен апартамент на Взе в шекер махала.Да си мисли че е в Нигерия.Мангали на микровълнова.,..
 6. 14  4

  На това се казва добър мениджмънт!
  Ашкосун на ръководството!

Comments are closed.