Локо Пд май удари джакпота!

9
3230

В Локомотив Пловдив май удариха джакпота с привличането на Стивън Езе. Двуметровият гигант взе участие в турнира за Купата на Африканските нации и стигна финал с неговата Нигерия, но няколко пъти уточнихме, че в тази надпревара участват само играчи от първенствата в Африка.

Днес обаче мениджърът на националния отбор на Нигерия Гернот Рох заяви, че Езе ще бъда ангажиран за Световното първенство в Русия, за където ще получи повиквателна. Информацията е официална, твърдят от изданията ScoreNigeria и Newtelegraphonline.


Припомняме ви, че Езе подписа двугодишен договор с Локомотив Пловдив, а доброто му представяне с екипа на Нигерия на КАН2018 със сигурност вече вдигна цената му. Когато поканата за Световното в Русия стане факт, стойността на играча със сигурност ще се покачи още повече.

 

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

9 КОМЕНТАРА

 1. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

 2. 12
  4

  Идвам с голямото кересте жълтури , бършете си лигите и се мажете с вазелин.

 3. 10
  6

  Така е! Пропуснал си да споменеш, че апартамента са го намерили коматевци, които уреждат такъв на негъра с който преговарят в момента! Той държал да живее сред стодни души, както и да играе с такива! Затова води преговори с жълтите кюнци от Коматево!

 4. 10
  12

  Ако дойде ще си е като у дома при черните цигани от Локо

 5. 21
  17

  Ръководството на Локомотив Пд предоставя едностаен апартамент на Взе в шекер махала.Да си мисли че е в Нигерия.Мангали на микровълнова.,..

 6. 14
  4

  На това се казва добър мениджмънт!
  Ашкосун на ръководството!

Comments are closed.