Локомотив Пловдив загуби от Судува с 0:1 в последната си контрола на турска земя.Старши-треньорът на черно-белите заложи на следните титуляри:

Илко Пиргов

Димитър Везалов, Асен Георгиев, Димитър Велковски, Мухамед Муса,

Игор Банович, Первиз Умарбаев

Абделхакин Буна, Димо Бакалов, Веселин Марчев,

Анте Аралица

Двата отбора си размениха по няколко удара в рамките на първото полувреме, но не успяха да си отбележат голове. За черно-белите на два пъи стреля Марчев, но не успя да се разпише.

В началото на второто полувреме Судува откриха резултата чрез Сисилия.

Малко по-късно влезналият като резерва Райков стреля опасно, но стражът на противника се справи прекрасно и изби.  3 минути по късно юношата на черно-белите отново пробва същото упражнение, но отново без успех.

Аралица също пробва да се разпише, но ударът му с глава премина над вратата.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 15
    8

    Добре играят момчетата . На един месец еотбора.Когато започне първенството тогава ще вадим изводи.

  2. 3
    15

    Не ви трябват защитници малоумници!
    Трябват ви плеймейкър офънзивен халф,две добри крила и нападател ,тип таран

  3. 15
    6

    Много специалисти коментатори:)
    Направихме добър мач, това е края на лагера и умората си казва думата.Избягаха много километри по терена бърда игра много пасове.Литовците бяха доста груб отбор, спираха центрирания с ръце 2 пъти :)Имахме положения но не вкарахме.Аралица дано се отпуши в мачовете иначе е техничен и висок.
    Успех в първенството!

  4. 11
    33

    С този отбор дано не изпаднем!
    Не видях някой от новите да притежава качества и класа да вдигне нивото на отбора.
    Освен, че тичат и се борят повече аз друго не видях.Имаше 2-3 хубави атаки и толкова…задържаха няколко пъти топката с повече подавания и друго хубаво не мога да кажа.Неефективни пред вратата на противника, което въобще не говори добре за нападението ни. Веско безобразен за кой ли пореден път, Димо също много слаб.Влезналият на смени Райков също показа с изявите си защо е резерва и ще си остане така.Аралица малко ми хареса, но не е кой знае какво.Буна продължава да е загадка и повече клони към посредственост.Асен Георгиев има похвала от мен този път…много добър мач направи! Муса също много стабилен, въпреки че заради него стана гола, щото си беше оголил зоната.Много добър Банович! Добре, че е той в средата, че не ми се мисли.Еднакво добър, ефективен и полезен както в офанзивен, така и в дефанзивен план.Той е мотора на отбора…човекът оркестър, който гради атаките на Локомотив.Спешно ляв бек!!! Ако намерим качествен ляв бек и с Езето ще сме много добре отзад.Момчета, лошото е, че нямаме нападател т.е. изявен голаджия, който да реализира атаките на отбора.Като конници без глави са в наказателното поле на противника.На мен не ми харесаха честно ви казвам.Посредствен отбор сме в момента.Гледах ги срещу Хебър, Марица, Младост и сега срещу Судува.Много младички нашите…иска се много, много работа с тези момчета!Бразилицът Торета в дефанзивен аспект не е лош, но много греши при подаванията, което е нещо нетипично за бразилски футболист.Аз не съм оптимист за този отбор.Сега ако намерят ляв бек, който да го бива и дойде Езе в защита ще сме добре, но проблемът, е че не могат да реализират положенията, които създават, а тази игра е на голове, а не на създадени положения пред вратата на противника.В нападение ми се струва, че ще берем много ядове…дано пък като започне шампионата в тези мачове да покажат друго лице във фаза атака и да им се получават нещата в нападение.Иначе играят комбинативно…подават си топката, търсят се, стремят се да атакуват веднага.Опитват се да играят скоростно, но пака казвам – много неефективни пред наказателното поле на противника!

    • 22
      2

      благодаря ти! Твоята оценка значи много за мен …

    • 8
      3

      Млади нали това искаме то с магическа пръчка не става та по полека с плюене то

      е най лесно

  5. 22
    6

    Днес някои от играчите ни си мислиха повече за България? От една страна нормално, но от гледна точка на професионализъм, не!
    Димо Бакалов почти не се видя. Иначе пореден приличен мач за нас. Добра и комбинативна игра срещу много класен съперник, който в определени моменти превъзхождахме! Лошото е, че нямаме реализатор и точно поради тази причина ще загубим или завършум наравно много от мачовете си! Играем добре, но не вкарваме ли, вдичко се обезсмисля!
    Лек път на отбора! Новите идват в понеделник! Бразилчето е наше! Никак не е лош играч!

  6. 11
    15

    Гледам Локо днес играе още по-добре! Миналия път като падна с 0-2 играли супер, а сега пада само с 0-1 значи направо са като Реал Мадрид:)

    • 12
      13

      Гледам жълтите селяни паднаха от Монтана и от някви анонимници с 0-2? ? Локото поне играха с шампион иотбор от силно първенство като сръбското! Пък и те нали са изпадащи а ботЯфЪ ша е в шистицата?

      • 11
        18

        Леки корекции: Ботев би отбора от сръбското първенство, а не падна с 2-0, а изпадащият отбор е Локо – справка класирането.

Коментарите са затворени