Филип Филипов: Обичам клуба! Надявам се и аз да вдигна трофеите, които изпуснах за тази година половина ВИДЕО

7
1620

Новото попълнение на Ботев Пловдив Филип Филипов говори пред камерата на PlovdivDerby.com преди днешното си първо занимание с тима на канарчетата.

Вижте какво заяви той специално за читателите ни.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

7 КОМЕНТАРА

 1. 6
  13

  ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ….. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

 2. 20
  4

  Ами той си казва: – Искам да вдигна трофей! Къде да отиде? В Локо ли? Там се говори за една купа, но за да я види човек трябва да отиде до Кюстендил. Факт!

  • 3
   16

   Няма всяка година да ви подаряват купи, не се превъзбуждай !

   • 21
    1

    Не се превъзбуждам. Казвам факти. Помня как преди мача за Суперкупата пишеше подобни глупости. И тогава пишеше как са ни подарили купата, но за суперкупата ще ни го върнат. Е, ние и нея спечелихме. Сега ако стане същото? Ти живееш със злобата към Ботев. Пич, твоето не е живот.

  • 1
   6

   И в Кюстендил да иде ще я види, защото е факт и я има! Даже е шампионска! Я в Коматево кога такава купа? Там само делиормански тенекиени подаръци!
   Тоя ще коси тревата на село!

 3. 4
  17

  Хайвана съвсем е изпосталял от глад, за да дойде при силно “занижени условя“

Comments are closed.