Два отбора от школата на Ботев ще премерят сили с Фенербахче и Галатасарай

4
195

Два от наборите в школата на „Ботев“ ще изиграят престижни проверки през следващата седмица. „Жълто-черните“ формации при U14 и U15 ще премерят сили с връстниците си от „Галатасарай“ и „Фенербахче“ в приятелски срещи, чиято цел е да се провери нивото на юношите срещу солидни съперници.

Малките „канарчета“, водени от треньорите Андрей Андреев и Георги Онов, ще пътуват за Истанбул в понеделник и ще останат в турския мегаполис до четвъртък. Двубоите ще се състоят на 13 и 14 февруари (вторник и сряда).

Директорът на ДЮШ Иван Цветанов заяви, че международните мачове срещу стойностни съперници ще бъдат един от приоритетите в работата на клубната академията.

„Желанието ни е да играем с два турски гранда, за да видим на какво ниво са нашите отбори. Разчитаме, че като Клуб ще сложим началото на дълготрайно сътрудничество с тези клубове, което да бъде изгодно за всички страни. Търсят се възможности и за други подобни приятелски мачове с отбори от силни школи. За нас е важно да знаем къде се намираме като подготовка на състезателите, за да си направим изводи къде и какво трябва да подобрим в нашия начин на работа“, коментира Цветанов.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

4 КОМЕНТАРА

 1. Среща с брат’чедите ще имат малките селчовци.

 2. Скъпи вмирисани братовчеди, стига вече сте ровили по кофите около централна гара в Пловдив, стига сте работили на Скобелева Майка.
  Родината Индия ви иска обратно !!!
  10 века не може да научите езика на българите, 10 века не може да се интегрирате !!!
  Поздравявам си с химна на Индия на запис в един локомотив от влака Делхи до Мумбай:
  https://www.youtube.com/watch?v=awGYI5G4590&feature=youtu.be&t=6s

  • Левент, перфектен е за Локуто и с този бял кон, и с този анцуг и джапанки ще си пасне добре в махалата.
   Бърза, бърза за Столипиново .
   С този анцуг и джапакни и този бял краден кон.
   https://youtu.be/aBdOI0zjruk?t=34s

Comments are closed.