Непълнолетен фен на Ботев е ударил в лицето кондуктор от градския транспорт, който носел фланелка на Локомотив. Това е само един от много случаи за насилие, които оповестиха от Комисията за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Пловдив на пресконференция в Общината по-рано днес.

В конктретната случка младежът и по-възрастният мъж си разменили няколко реплики, при което думите прераснали в разправия и на слизане от автобуса, “жълто-черният” привърженик посинил окото на кондуктора.

35 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    2

    Непълнолетният лепилата, без значение от кой отбор е-здрави шамари в районното, докато се надриска, изключване от училището и дебела глоба на баща му,с години да си я плаща като поп на вноски.

  2. 18
    10

    Случката няма нищо общо с фенове,освен това,че кондуктора е бил без униформа. Виновни са шефовете,които са позволили кондуктора да бъде на работа в абсолютно нарушение на всички норми и распоредби!!!

  3. 17
    9

    Какво е тръгнал манго като затворник?
    Тия мангали станаха много нагли!
    Бият полицаи , хора,ама тоя път си е намерил майстора

  4. 6
    14

    Цигането като е било без билет ,кой измислен профайлър разбра,че е фен на Ботев? Жалки буфери той е рожба на вашата омраза и е само един боклук!!!

  5. 15
    8

    Цигани, кондуктори, боклукчии, най-долната сган. Това са феновете на черно-бялото отборче. Зима каза – фенове на Локо са предимно цигани. Кой да спори с легендата.

  6. 10
    4

    Анонимния дето забива юмруци да го птам: Каква я върши кондуктор от гр.транспорт с фланелка на локо? Гр.транспорт да не е БДЖ? Това ли е униформата биячо???

  7. 13
    7

    НОРМАЛНО .
    ТРВБВА ДА СЕ СПРЕ ЦИГАНИЯТА И ЧАЛГИЯТА В ТРАНСПОРТА !!

    • 10
      3

      Пич… Ти не си добре. Няма по-лошо нещо от това да показваш по този начин клубните си пристрастия. Още повече срещу човек, който не очаква. Преди време фенове на Локомотив биха мой приятел с патерици, заради тениска на Ботев.

  8. 25
    3

    Няма никакво значение кой какъв цвят тениска носи. Такива хулигански прояви са грозни, срамни и само пречат на футбола.

    • 11
      2

      Не само на футбола,а и нормалният живот,ето тези гниди,каквато и фанелка да носят,те са първо срам за себе си,после за родителите си,и най-вече,те са бреме за обществото, всички тези палячовци при Бай Ставри.Край на цитата

  9. 23
    23

    Дейба вашта мама локомотивско циганска дейба. Смърт за всички черно бели гей бандити.

  10. 14
    12

    Аве,Асеновец,аз не съм кондуктор,ама това пишлеме,ако има гъз,или топки,да дойде да ми удари един на мен,ще му разплача и майчиното мляко,гарантирам ти,и че майка му няма да го познае,ще бъде препариран.

  11. 19
    4

    Селяндур е тоя, не обиждайте селяните те са трудолюбиви хора.Това е човешко Лайно!

    • 14
      12

      Селяните са честни и друдолюбиви хора, селяндурите,те са друга част от обществото,намират се в Коматево, задници и подложки.

  12. 15
    16

    Начи тоз малък жалт гяур дъ земи дъ нъбъхте братчеда Мустафа, утишъл дъ пръдавъ билети, е дъ утивъ дъ кръде ли? И тоз гяур гу бил, ногу гу бил, не саму укоту, посли кът дойди нъ махълатъ цялуту беши син! Вай, вай, вай Аллах ино нъ ино ногу лошу биат тиа жалтити!

  13. 18
    12

    Кондуктора ако се е държал като вас кментиращи,граждани с явна омраза,то тгава може и да си го е търсил!?

    • 12
      15

      Нещо не си разбрал явно?
      Кондуктора е бил от Локото, а боклука е бил жълтур и то непълнолетен!
      Държанието във форумите е скандално именно на жълтурите!
      Само попрочети някои от тях и ще се убедиш. Естествено, ако ти изнася този факт!?

  14. 18
    20

    За такава противообществена проява в нормалните страни се наказва сурово. Но както каза един коментиращ в коментарите под моя – в тази държава всичко е проституция.
    Що за страхливец и подлец трябва да си за да удариш беззащитен човек?! Такива ли са феновете на БотевЪ 2011?

  15. 27
    23

    Жълтия плъх го ударил и избягал на отворена врата. Голям герой няма що. Помаците от околните села никога няма да се променят

  16. 24
    29

    Селянинът може да дойде в големия град, но не може да се освободи от селянията в него!
    Типична комплексарска проява на див селянин! Затова жълтите ги наричаме НЕградски – заради простия им див селски манталитет, а не че са от околните пловдивски села.

  17. 33
    26

    Циганин- кондуктор и при това с фенска фланелка на Локо. Уникално. Трябвало е преди да счупи гнусната черна муцуна, да го снима за спомен.

    • 7
      18

      BOTEV SELYANIN,CIGANIN,MANGASAR,KOPANAR,KARAKACHANIN,BOTEVSKIMANGAL ,KOMAREVSKI BURGUDJIYA.

  18. 23
    31

    ТОВА Е НОРМАЛНО ЗА НЕ-ГРАДСКИТЕ. ТЕ СА СТРАХЛИВЦИ, НАПАДАТ АКО ЗНАЯТ ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ИМ СЕ ОТВЪРНЕ ИЛИ СА ПОВЕЧЕ

    РАНО ИЛИ КЪСНО ВСЕКИ СИ ПОЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНОТО

    ДЕРБИТО ИДВА ЖЪЛТИ МИШКИ

    ТИК- ТАК, ТИК-ТАК…

  19. 26
    29

    Феновете на сдружението са предимно селяни и от малцинствата , много обичат да се возят в ГРАСДСКИЯ транспорт, защото по родните места обикновено се возят на транспорт с животинска тяга

  20. 26
    23

    Чакал да се отвори вратата и тогава ударил кондуктора и избягал.Неандерталци, града се напълни с каква ли не паплач.

    • 25
      20

      Ти да не беше там манго.И защо не защити баща си кондуктора.

  21. 49
    7

    Такива дребни гаменчета трябва да бъдат незабавно санкционирани,независимо от клубната принадлежност

  22. 58
    3

    За това не е виновен нито младежа,нито кондуктора, виновни сте вие,че допускате в социалните мрежи,да се интегрира такава умраза, възможно ли е(то е възможно и го виждаме всеки ден),по- скоро нормално ли е, журналистите да използвате изрази от сорта “вечния враг,кръвния враг,както вие с вратовръзките,и микрофоните сте колеги,а не смъртни врагове,така и футболистите са колеги.Не ме интересува кой на кого е фен,това е срамота тийнейджър да посегне на възрастен човек.

      • 27
        4

        Б12,кой е насажда тази Умраза,и защо? Вниманието трябва да бъде насочено някъде другаде,а не да ги виждаме как се подиграват с нас.Аве в тази държава Всичко е проституция.

    • 8
      2

      Е като е лапешка да го мушнат на топло да полапа да го изклатят и готово

Коментарите са затворени