Обединените фенове на Локо от чужбина оттеглиха подкрепата си към Крушарски

0
798

Привържениците на Локомотив Пловдив от организацията World Wide Locos разпространиха декларация чрез социалната мрежа, в която обявяват, че казват край на подкрепата си към собственика Христо Крушарски. Публикуваме обръщението на фенове на Локо Пд живеещи в чужбина без редакторска намеса:

„Г-н Крушарски,
ние, привържениците на Локомотив Пловдив в чужбина, казваме КРАЙ на подкрепата към вас и вашият начин на управление на любимия ни клуб. За тези 3 години, в които сте начело на клуба ни, търпяхме всичките лъжи за светло бъдеще, което обещавахте, но не можем безучастно да гледаме разрушаването на ДЮШ. Това са нашите деца, нашето бъдеще, които Вие и невежите ви протежета в управата прогонвате с некъдърното си управление. Школата ни беше в будна кома по време на вашето управление, но в момента тя е вече е в абсолютен колапс. Не разбрахте ли за всичките тези години, че вие и тези около вас не ставате за футбол и още по-малко за велик клуб, какъвто е Локомотив Пловдив. Омръзна ни от вашите оправдания – как винаги намирате някой друг виновен за собствените ви грешки, как винаги съзирате някой друг, който работи срещу вас, а не виждате змиите, които Вие самия назначихте. Лаута никога както сега не е била пропита от толкова много интриги и задкулисни игри. Това отврати хората. Вие убивате един символ, изгонихте феновете от стадиона, а сега сте на път да затриете и нашето бъдеще – децата ни! Всичко има своите граници и Вие сте на път да ги прекрачите безвъзвратно. Оттам вече връщане назад няма да има!“

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.