Още един футболист е напуснал тима на Локомотив Пловдив до 16 години, воден от Георги Недевски, съобщава Glas.bg. Става въпрос за Кристиян Бекиров, който е решил да се завърне в Марица, от където бе привлечен в началото на сезона. Младежът ще играе в тима до 19 години на кършияркалии и се превръща в третият играч, който напуска този отбор на Локомотив само в рамките на няколко дни. Припомняме ви, че Иво Кръстев и Петър Шилев преминаха в Ботев Пд (Подробности ТУК). Преди това пък тима бе напуснат от Алекс Колев и Кристиян Костадинов.

Каква е причина за напускането на футболиста, само може да се гадае, пише още Glas.bg, припомняйки, че докато треньорът на набора бе в Турция, се случи така, че юношите три дни не тренираха, защото в школата на Локо Пд не им осигуриха заместници,  с които да не прекъсват зимната си подготовка преди подновяването на шампионата. (Още подробности за този трансфер и за контролната среща изиграна от набор 2002 вчера, можете да намерите ТУК)

Междувременно Glas.bg информира и за още един трансфер в посока U19 на Марица. Оказва се, че жълто-сините са привлекли и напусналият преди около месец Ботев Пловдив Мартин Манев (Подробности ТУК). О

В друг ексклузивен материал колегите информират за промени в работата на школата, които са били планирани от една година, но се въвеждат сега. Оказва се, че в Локомотив Пловдив правят сериозни размествания в организацията на работата, като към всеки един специалист от школата се прикрепя по един негов колега, който ще му е като помощник. Според новата за Локомотив Пловдив схема на работа, треньорите ще трябва да прекарват доста повече време на Лаута, отколкото го правиха до сега. От Glas.bg разкриват и кой треньор на кой набор е назначен да помага (ВИЖ ТУК). Нова схема на работа трябва да стартира от утре, пишат още от сайтът, който следи юношеският футбол в Пловдив под лупа.