Президентът на ФК Марица Христо Христов изненадващо обяви, че възнамерява да се оттегли от клуба след края на сезона. Бизнесменът призна, че вече е информирал акционерите и колегите си от ръководството на жълто-сините за своето решение.

“От доста време обмислям това решение, то не е тайна. Причините за оттеглянето ми са две. Първата е лична, защото заради многото ангажименти около футбола пренебрегвам семейството си, а не искам да е така. Другата е финансова. Трудно ми е да издържам сам професионален футболен клуб. Знаете, че освен кметът на район “Северен” Ральо Ралев (в частност и общината) и сега помощта от БФС, никой друг не ми е помагал”, каза пред Plovdiv24.bg Христо Христов. “Аз какъвто ангажимент съм поел към момчетата от отбора и треньорския щаб, ще си го изпълня. Клубът е обезпечен до края на сезона и се надявам да завършим в средата на таблицата във Втора лига”, допълни още президентът на ФК Марица.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    6

    Откраднаха ни историята за да се пишат 1926! Крадливи миризливци.

  2. 25
    1

    Мнооооого прост народ има Боже! Марица е отбор на Пловдив, давал играчи на Ботев и Локо! Злобата и простотията явно наистина нямат почивен ден! Визирам горните коментари.

  3. 23

    Христов направи много за Марица! Върна отбора в професионалния футбол и то с работа, а не с наемници. Освен уважение трябва да получи и благодарност от нашите фенове. Надявам се да размисли или да намери друго решение, защото всичко постигнато до тук ще отиде по дяволите, а така просто не е честно за никого, най вече за него самия. Дано се намери друго решение, трябва да се намери!

    • За първият отбор направи, за ДЮШ обаче нещата съвсем не стоят така

  4. 11
    28

    Който се е заиграл със жълТУРЦИТЕ добро не е видял!
    Жълтите, които сега играят извън Пловдив в с.Коматево още от създаването си изповядват исляма!
    За мюсюлманите както има едно слънце, така трябва да има и един Бог.Затова жълтият държавен хрантутник гледа на другите клубове, като на неверници.Навремето закриха славния отбор на Спартак, сега взеха под крилото си Марица, на които дават някой лев, за да може продажната Марийка да им обиграва юношите.

    • 13
      2

      Закри ни един буфер, член на ОК на БКП! По негово предложение се взима решение да се обединят Ботев и Спартак, за да се убие конкуренцията и да станат втори по значимост клуб в Пловдив! Правете си сами изводите, кой е комунистическата подлога и с какви методи действа.

  5. 4
    17

    DAEBAVAVASHTAMAMAGNUSNADOLNAZHYLTAGNUSNAKOMATEVSKAZHYLTIGNUSNIIZRODIBOJLUTSIZHYLTIDAEBA.КРАЙ НА ЦИТАТА.

  6. 10
    26

    Лоша новина, малкият Ботев,както и батко му от Коматеву,отиват към гибел,лошо, вече никога няма да има Пловдивско дерби,ще ни липсвате жълТУРЧЕТА,много ще ни липсва оргазма.

    • Ei prost mangal ne stiga che ne mojete da si napravite selekciq I prebirate nqkvi selqci posle shto padate s po 3:0, mi sledvashtoto derbi shte vi biem dvoino.Samo gledaite vie da ne se razpadnete che nqma da e interesno bez vas

    • 7
      14

      Лапай го на батети Хампи, боклук жълт незадоволен,цуннкай на Бате Хамапи наклона,на 1-ви март,ще го духате селяндури,гнусни подлоги жълти.

Коментарите са затворени