Старши-треньорът на Локо Пд Бруно Акрапович одобри френския ляв браните Зигдан, който днес игра срещу Марица. Той поиска да го има в състава си, което означава, че предстоят преговори с него.

Акрапович заяви, че тези играчи в момента му стигат, но ако се появи някоя добра опция за Локо Пд от клуба ще се възползват.

24 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Пак аванта на Ботевъ .Кмете ,идат избори , Ботевъ не е Пловдив .Ако искаш да се кандидатираш в Коматево може .

  2. 10
    11

    Най-после Рязания взе Марсел Минет от Франция!!! Ще му духа на аванта! Такае в Гей трупата от цирк „ Крюшо Говедарски”

  3. 10
    22

    Почвам да го съжалявам тоя Бруно.Те му докараха 20 футболисти на проби, а той все нещо трябва да вземе.Иначе отбор няма.И кво се оказа,че кампа бил на Лаута,а не в Мендоса.

  4. 13
    16

    Отбора го бива,но трябва малко оконплектоване : 1 добър вратар; 3-4 мн.добри защитника 2 дефанзивни и 3-4 класни градивни халфа и най – накрая2-3 мн. Качествени нападатели.

  5. 29
    14

    КАТО ГЛЕДАМ ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАРИ (МАКАР ЧЕ СА ОТ ЕДИН ЧОВЕК) КОЙ ЗНАЕ СЕЛЯНИТЕ КАК СА СИ ГРИЗЕЛИ НОКТИТЕ МАЧЪТ ДА ЗАВЪРШИ 0:0, АМА НЕ ГИ ОГРЯ ХАХАХАХАХХА МОЖЕ ДА Е С АВТОГОЛ, НО Е ПОБЕДА, А НЕ КАТО ТЯХНАТА ПОДАРЕНА

    • 10
      11

      Прав си, нокти не ми останаха. Сега почвам да гриза краката на масата, после фикуса, след това не знам…

  6. 9
    18

    Тия спирка нямат.Мачкат наред.Всеки ден играчи взимат.Май ще останат в А група.Дай боже-пожелавам им го.Дерби трябва да има.

  7. 14
    15

    СКОРО СИ БИЯ КАМШИКА И ДИМ ДА МЕ НЯМА. ТИЯ САМО ЗА СКОБЕЛЕВА МАЙКА СТАВАТ, ДЕЙБА ГЕЙ-БАНДИТИТЕ…

  8. 29
    11

    Видяха се хубави неща днес. Ударихме 2 греди, играхме срещу надъхан съперник и един прекрасен Акалски! Трагичен терен. Добре, че няма контузени!
    Македонеца , който още не е подписал отново направи най-силно впечатление! Дано подпишем с него? Французина на проби, който играе лвя бек също се представи на ниво и ако подпишем с него, проблема ни на този пост се решава.
    Отбора върви добре и мисля, че Локомотив е на прав път!
    Който е гледал мача, ще го потвърди!

    • 12
      16

      Не само терена. И вятър имаше, а на тия 3-4 градуса направо замръзнахме. Гредите кой ги беше сложил точно там не знам, но заради тях не можахме да вкараме, та се наложи онова момче да си го набута само. И съдия си назначихме и пак не можахме да вкараме, баси…

    • 7
      5

      Аз го гледах! Цирк! Оказа се, че БФС не знаят за този мач. Няма съдии. Съдия стана Тунчев. В окръжните групи имат по-добра организация.

      • 6
        6

        Пак ли ти, бе Дончо!? Ставаш смешен с омразата си. И нали си имаш вестник – пиши си там пасквилите. Аааа забравих, вече никой не те чете заради злобата с която плюеш по Локо

  9. 16
    24

    Хубав мач стана днес, догодина с Марица ще правим дербита в Б група

  10. 17
    6

    Задължително трябва да подпишем с македонеца(дясното крило) този левия бек от днес и да се търси типичен нападател!

Коментарите са затворени