Асеновец загуби първата си контрола за годината, пише marica.bg. Възпитаниците на Димитър Илиев паднаха с 1:0 от Атлетик Куклен. Двата състава създадоха по едно чисто голово положение за първото полувреме. Втората част играта се накъса, заради многото смени направени от двамата наставници.

Асеновец имаше две възможности да открие резултата, но с пропуски се отличиха Стоян Славков и Тодор Тодоров. Попадението падна 12 минути преди края на мача. Нелепо връщане на топката към вратаря от защитник на асеновградчани, позволи на Борислав Хаджиев от Куклен да открадне топката и да вкара победния гол в срещата.

В игра за Асеновец се появиха 15 годишния Емир Мустафа и 16 годишния Георги Тименов, които ще получават шансове за изява и в бъдеще.

“Като за първа контрола съм доволен , понеже досега в тренировъчния процес повече залагахме на физическата и нямаме реална технико-тактическа подготовка” заяви треньорът на асеновградчани Димитър Илиев .Другата седмица Асеновец ще играе с отборите на Марица и Локо (U19).

1 КОМЕНТАР

  1. какви много смени ти кой мач си гледал Куклен направи само една и то в 85м

Коментарите са затворени