На 16 февруари 2018 година ще се проведе конгресът, на който ще се избере следващия президент на Българския футболен съюз.

Ръководството на ПФК Лоломотив Пловдив обявава публично своята подкрепа за настоящия президент на футболната ни централа Борислав Михайлов и неговата програма за развитие на футбола в България.

Свидетели сме на последователната работа на БФС във всички аспекти на българския футбол. Смятаме, че това надграждане ще продължи през следващите години и ще доведе до резултатите, които всички желаем.

Още миналата година пред PlovdivDerby.com Христо Крушарски обяви тази си позиция. Припомнете си ТУК>>>

9 КОМЕНТАРИ

  1. Пускам бандата гейове, въртят по един кавал на цялото БФС и купата е наша! Саде Локо!

  2. Жълти минетолапачки … ващо ръководство кой подкрепи ?? Киро делиормана нали? Че как ако няма лудогорец няма киро няма и ботеф

  3. 3
    2

    Не е лесно да си прост циганин от някакъв измислен цигански отбор,който пребивава в задния двор на ВСИ.Смешно е да се вкарваш в някъв филм всеки ден,че си някъв древен БЕС от отбор който не знае коя година е създаден и да отрича своето офицялно закриване.Президента да те качва на кура си ,да ти е треньор някакъв анонимник.Отбор който е съставен от кол и въже….и накрая да си драскаш по форумите ,че жАлтите били с две подарени ”купички”,а вие сте ГРАНДА … ах колко жалко е да си черно бял мангал

  4. 7
    5

    Локо тото курвите подкрепят мафиата, отбор на Шиши

  5. 6
    6

    То се вижда кой подкрепя мафиата! Локо отбор на Пеевски и Домуса!

    • 7
      7

      Да. Вижда се кой на кого подарява купи и спасявва от прокурор.

Коментарите са затворени