Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е видимо афектиран от критиките, който в последните дни заливат черно-белия клуб. В няколко медии се появиха доста критични статии, в които бизнесменът е обвинен, че води Локо Пд към затриване. В последната от тези статии, дори се според Крушарски се нагнетява напрежение между него и привържениците.
ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО КОНТРОЛАТА ЛОКО ПД – ХЕБЪР ПАЗАРДЖИК В PLOVDIVDERBY.COM>>>

Цитат от Блиц:
“Няма обяснение защо феновете на Локо са пасивни в тази ситуация. Защо не хванат да обяснят на Бруно от Босна какво е Локомотив (Пловдив)? Защо не потърсят сметка от Христо Крушарски за случващото се в клуба. Благодариха на няколко бивши играчи, но в същото време продължават да не обелват дума относно ситуацията в любимия им тим. А мълчанието е съгласие. Съгласие със случващото се на “Лаута”.

“Искам да успокоя драгите журналисти, че Локомотив Пловдив няма да има проблеми с лиценза. Прочетох това тези дни и мога да ги уверя, че си плащаме задълженията регулярно, включително и тези към държавата, които заварих.

Много се изписа, че съм се “покрил” в Аржентина. Аз, когато съм заминал, не съм информирал журналистите, кога ще се върна. Мога да успокоя всички, че контролирам ежечасно, какво се случва с клуба. Договорихме се с централен бранител, който очакваме да пристигне (PlovdivDerby.com вчера ви информира за готвения трансфер). През лятото ще пристигне футболист от Аржентина, с който преговарям от доста време. Този вече наистина аз съм го предложил, а не както предния, за който се писа преди няколко седмици и който аз не познавах, но все пак по инерция ми преписаха на мен. На финалната права съм да създам камп в Мендоса, в който ще тренират местни деца. Тези от тях, които изпъкнат, ще стават футболисти на Локомотив Пловдив. За следващото издание на турнира “Христо Бонев” съм договорил интересни неща. В общи линии, не е като да не върша нищо за Локомотив, нали?

Ще приема винаги градивна критика, но тази атака, която се води срещу мен, а в моето отсъствие срещу Бруно, няма как да я приема. Няма как да съм в България в момента, все пак на Лаута всеки месец очакват заплати. Тези пари трябва да дойдат от някъде, мен дъжд от пари не ме вали. Тези средства се изработват и аз правя точно това. За някои обаче явно това е повод за критика. Сега на прицел е Бруно Акрапович. Има целенасочена атака към него, така се атакува Локомотив. Не се критикува, а се атакува.

На 24-ти кацам в България. Ако толкова липсвам на някого да заповяда да ме посрещне. Още същия ден ще съм на Лаута, за да видя, как клуба отива към небитието, както твърдят по медиите. Аз добре знам, какво се случва ежедневно в клуба, но ще дойда и ще проверя лично на място, само за успокоение на вашата гилдия. В последствие пак ще замина за чужбина, защото ще откривам нов обект. Разбира се, ако журналистите ми разрешите, защото виждам за вас явно е проблем, че работата ми е свързана с чести и продължителни отсъствия”, заяви пред PlovdivDerby.com Христо Крушарски.

56 КОМЕНТАРИ

  1. На черно-белите кирливи потници само Ботев им е в устата, буквално. Кой го интересува какво става в Луат джамия, изпадайте си кротко в Б групата където ви е мястото и недейте да скимтите като разпорени мастии.

  2. Папагали жълти прости не забравяйте, че в Пловдив сме на гости!

    • 2
      1

      Ами да,гости сте,довлякохте се от Кюстендил.

  3. 3
    2

    Само Жълти Тролове и се опитват да всяват смут…Страх тресе селата около Пловдив…Спете спокойно скоро бяхме Шампиони..Вие му мислете с 50 милиона откраднати от КТБ 4 МЕСТО:))))
    В Локомотив всичко върви по план и жълтите селянки тролове изскочиха по темите..Страх ги тресе Локомотив ще е много по- силен напролет..Ще ядете Локомотивския жълти подлоги на ДПС!!
    САМО ЛОКООО!

  4. 6
    3

    Буден съм до късно и не ми е добре. ЧАВО ми вика “Ела дома на бира и миш-маш!”, Зума ме пита “Колко триъгълника виждаш?” императоре евала, прическа, к`во прави нощеска, пак ли ти плаща целата сметка? кики всеки ден ти е абитуриентски бал, а аз от февруари мач не съм продал. Невероятно! Беше ми много приятно. САМО БОТЕВ 3 в 1, 2017 Quattro. Мосю Крушо , ще остана прост до край, Ице, довърши тая рима -дебав@ш та ма ..! Мене ме нема по ваш`та телевизия, ходих да бием витес на Евровизия. Мишки срещу мене църкат, като ме видат познай къде си бъркат. Мене ме нема във целата схема, пара ми требва за злоупотреба. Оставам локо във втора дивизия , пара-ра-лей-ра, виде ли новата система?

  5. 5
    7

    От Индия идваме хиляди фенуве да помагаме на Локуту
    Ако трябва играчи ще сме, ако трябва агитка ще сме.
    „India Army“ идва с влака на Лаута.
    За Локу ще крадем и душата си ще дадем.
    http://static5.businessinsider.com/image/56d0b3536e97c629008ba07c/these-photos-of-indias-overcrowded-railways-will-make-you-grateful-for-your-commute.jpg

  6. 13
    4

    Акрапович е точния човек за Локомотив, с подмладяването на отбора ще вървим нагоре.Тая година ще закрепим и догодина ще сме фактор.Запомнете го!!!
    Локомотив ще е много по- силен тим от предната година, Лентяите бяха разкрити и натирени от отбора…

    • Ти си поредния палячо и де бил!! От такива типовепримати като те отбора се убива. Ставал по силен??!! А Акрапович е точния човек за пълно обезличавне на отбора.

      • А ти ако беше ходил на Училище вместо да тролиш щеше да заеш,че “ДЕБИЛ ” Е ЕДНА ДУМА ИМБЕЦИЛ ЖЪЛТ!!!

  7. 11
    7

    В Локомотив всичко върви по план и жълтите селянки тролове изскочиха по темите..Страх ги тресе Локомотив ще е много по- силен напролет..Ще ядете Локомотивския жълти подлоги на ДПС!!
    САМО ЛОКООО!

  8. 9
    7

    Ей гей бандити няма да ме ядосвате , че ще закрия циганския катун.

  9. 6
    8

    Мучат защото са кретени и клюшари в разбирането за равитие на отбора. Предпочитат мазохизма на Крушата и Рязания, защото нямало кой да дойде злед Аржентинеца. Предпочитат подаянието с коричка мухлясъл хляб, понасят обиди и у и ения от Крюшо ама сакън да него гоним, щото става лошо. Това мислене убив отбора, сега с отбора се гаври и Физкултурника, освен ако не изпълнява поръчка на Клоуна от Говедарци!!!

  10. 11
    11

    Казал съм и ше повторя:
    – ЖАЛНА НИ МАЙКА ЛОКОМОТИВОЦИГАНСКА!

  11. 12
    15

    Жълти, селски сперми, много е лесно да драскаш по форумите и да се подиграваш на другите, когато има лири от ДПС, Делян и по-рано от ортака му, Караибрахим!
    Видьов ден обаче идва и тогава пак ше започнете с призивите към държавата, министри и институции! Ама от вас никъв помен няма да има! Даже и по форумите!
    Затова селтаци се поспрете, защото болката ви тогава ще е по-силна, нищо че гъзовете ви са свикнали на нея!
    Съдбата винаги връща!
    Вие никога няма как да се сравнявате с Ликомотивци, като фенове, защото те имат общност, а вие сте само едни селски търгаши, които цял живот карат на подаяния!

  12. 17
    14

    г-н Крушарски,
    не обръщайте внимание на медиите на собственика на БотевЪ 2010 – Пеевски. Те никога няма да спрат с провокациите. Такава е тяхната съдба – да са подлоги, в чиито усти да се празни властта. Обикновен слугинаж. “Такива журналистки да искате, драги зрители”!!
    Поздравление за смелостта да разчистите Локомотив от посредствени, но затова пък алчни футболисти и легенди. Естествено, че и те ще плюят – те друго не могат. Все пак да им пожелаем успех в новите им трето дивизионни отбори и резервните скамейки на други посредствени отбори. Те никога не разбраха какво е ЛОКОМОТИВ. И какво е ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ… освен ако не са си мислили, че са чалга певци….
    А за Дончо Донев и вечните спасители вие си знаете… чистката трябва да продължи с тях иначе Лаута винаги ще е гнездо на змии

  13. 15
    17

    Жълтите селяни вместо да избиват комплекси по Локомотив, първо да погледнат себе си!
    По доста медии вече е публикуван отчетяча им, за събраните средства до монента!
    Та жалките селяни, за 5 дни са събрали “солидната сума” от 145 лв, която са дарили, забележете-цели 4 души::::))))
    Това за пореден път доказва факта, че жълтата сган винаги е разчитала и разчита на подаяния от другаде, но не и от самите им фенове!

    Само да припомня, че по времето, когато Локомотив Пловдив в ръцете на феновете, те за 2 часа на една среща събраха над 11 000 лева, а до края на същата седмица (след срещата) сумата набъбна на 21 000 лева!
    Тези пари бяха събрани и раздадени на футболистите и треньорите!

    Със сигурност, в края на кампанията си, секяните няма да са събрали повече от 1000, 1500 лева макс!!!

    • 8
      7

      Не ставай смешен, като с вашата кампания с mms,преди известно време.Що не кажеш че за два месеца събрахте 72 лв. Или не е вярно? Що не отречеш мангал лъжлив.

    • 4
      6

      Къде го видя това ма?Да не си сънувала розови сънища??Хихихих и.

      • 5
        3

        Рачо циганина се оплакал в поризията шефа му го застрелял в главата..

  14. 15
    15

    Когато цяла година БотевЪ се издържа от тото, когато Делян Пеевски в собственик на БотевЪ, а майка му на тотото, когато Дормуша ти подарява купи и те ползва като сателит, тогава точно пеевските медии се опитват да насочат светлините на прожекторите в другата посока по стар хитлеристки и комунистки обичай.
    Крадеца вика: Дръжте крадеца!!
    Та те жълтите дори вече не помнят истинското си име – Ботев ли са, АФД ли са, Тракия ли са, БотевЪ ли са…. всяка власт им се изпразва в услужливо отворените усти!!
    А “журналиста”-подлога Дончо Донев трябва да бъде обявен за персона нон-грата на Лаута.

    • 10
      9

      Ние името си го знаем. Вие кои сте: В Пловдив ви знаят като Велбъжд, Спортклуб, Локомотив ,Юве. На другите стадиони ви знаят само с едно име:ЦИГАНИ. Кои сте?

  15. 12
    16

    Пълно мълчане от фенове, от ръководство, от легенди. Не народ а мърша го е казал поета. В момента това важи и за всички нас обичащи Локомотив. За голямо съжаление това сме ние.Заслужена съдба.

    • 11
      11

      а аз си мислех, че си обикновен папагал..

    • 5
      4

      Ква съдба ве мульо трол жълт..обновяваме отбора с млади футболисти ..скоро терените в Тракия почват да се строят..
      Какво лацате нямаме парите на Пеевски това е..

  16. 14
    14

    Идвам си и си затваряйте миризливите цигански усти, за да не се празня в тях негодници ниедни.

  17. 13
    14

    Скъпи мои циркаджийски и панаирджийски фенчета от Лаута.Поканете руските си братя да ви освободят от моя милост Христо Крушарски И да си носят журналистическите карти и поне 1 камера да заснеме събитието.Пердахът е гарантиран.

    • 17
      13

      АНОНИМЕН ПАЛЯЧО, ТОЧНО ВИЕ ЗА ПЕРДАХ НЕ ГОВОРЕТЕ, АЙДЕ ГОРЕ РЪЦЕТЕ

  18. 18
    14

    Тоя ще ни затрие от картата на България.

  19. 17
    12

    НЯМА ПО ЖАЛКА ИЗМЕТ ОТ ТОВА ТОТО ОТБОРЧЕ .
    ЗАКРИВАЙ ЗАКРИВАЙ
    СЪЗДАДЕНИ И СЪЩЕСТВУВАЩИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТОТО
    СРАМ И ПОЗОР ЗА ГРАДА НИ

    • 11
      15

      За коматевци ли говориш?
      Щото това се разбира от тото отборче!

    • 10
      13

      Когато цяла година БотевЪ се издържа от тото, когато Делян Пеевски в собственик на БотевЪ, а майка му на тотото, когато Дормуша ти подарява купи и те ползва като сателит, тогава точно пеевските медии се опитват да насочат светлините на прожекторите в другата посока по стар хитлеристки и комунистки обичай. Крадеца вика: Дръжте крадеца!!

  20. 15
    14

    Няма обяснение защо феновете на Локо са пасивни в тази ситуация. Защо не хванат да обяснят на Бруно от Босна какво е Локомотив (Пловдив)? Защо не потърсят сметка от Христо Крушарски за случващото се в клуба. Благодариха на няколко бивши играчи, но в същото време продължават да не обелват дума относно ситуацията в любимия им тим. А мълчанието е съгласие. Съгласие със случващото се на „Лаута“.Как да няма обяснение?От гейбандата какво да очакваш ?

    • 2
      1

      Нали се оплака,че шефа ти те застрелял в главата
      .Какво лазиш по темите за Гранда Локо

  21. 20
    15

    Локомотив го е имало и винаги ще го има. ТОЙ Е ВЕЧЕН

    А НА жълтите НИ ПРИЯТЕЛКИ ЩЕ КАЖА САМО ЕДНО, ИДВА ДЕРБИ И ПАК ЩЕ ДИГАТЕ РЪЦЕТЕ, КАКТО СТЕ ПРАВИЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ

    С НА ДПС ПАРИТЕ, С ТУРСКА СПЕРМА ПО УСТИТЕ, В ПЛОВДИВ ЩЕ МЪЛЧИТЕ !!!

  22. 15
    12

    На 24 си идвам в България нема да позволя Банда гейове и журналисти на Лаута да ми дават наклон на онази работа.

  23. 19
    10

    Драги мои гей фенове! Идвам си.Подгответе си “аналчетата” за як секс.Обичам ви и ще ви ” любя” дълго,тъжно и мъчително, чак до селските групи. И да знаете за всичко това вината е в ония дето взеха Купата на България и тази година май пак ще я вземат.Те са виновни за всичко което ни се случва, даже и за сушата в Аржентина. Да живее Че Гевара.

  24. 25
    12

    КАКВИ ЖЪЛТИ СА ВИ ПАК В ГЛАВИТЕ ВИ ЧЕРНИ НЕЩАСТНИЦИ? ЖЪЛТИТЕ С КАКВО ПАК СА ВИ ВИНОВНИ? ЗА ТОВА КОЕТО ВИЖДА ЦЯЛА ФУТБОЛНА БЪЛГАРИЯ ЛИ? ЗАМИНАВАТЕ СИ, ТО Е ВИДНО И РАЗБИРАЕМО.БОЛНИ ЦИГАНСКИ МОЗЪЦИ. ИДВАЙ СИ ДР. КРУШАРСКИ, ЗА ДА ТИ РЕГУЛИРАТ НАКЛОНА, ТЕ НА ТОВА СА СПЕЦИАЛИСТИ.

    • 7
      11

      В Столипиново са50000 хиляди жълти цигани мюсолмани организирани от фен клуб Изгрев бойс,някой друг крив муцунящник от околните села,да не подмина и слезлите помаци от Родопите,тази сбирщина са Ботевъ2010г.!Какво могат да напишат комплексари ,породена от нисък интелект граничаща със селската им простотия!Не мислете за градския отбор!Чакат ви като за начало 50 милиона, жълта пасмино!

  25. 19
    8

    Г-н Крушарски,
    Не обръщай внимание на драскачите, които си позволяват да плюят. Но пък и какво очакваш от Дончо Донев и тям подобни? Ако ме питаш, по-добре не ги допускай до стадиона, те нямат място там. Но си прав в едно: следва и ние, феновете на “Локомотив”, да проявяваме нетърпимост към въпросните “журналистчета”. Знаем ги добре кои са, но нищо не им правим, а има какво… Особено на Дончо! Всеки с каквото може!

  26. 20
    13

    На 24 си идвам, да проверя лично,
    как ми е наклона на оная работа
    ;-D

  27. 20
    13

    ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА БРУНО АКРАПОВИЧ.

  28. 19
    19

    Даааа селяните усещат, че Локомотив ще бъде много силен тази пролет и почват атаки от всички страни срещу треньор и президент.

    • 10
      4

      Хахахаххаха, мое ли да си толкоз проС ва бандит?

  29. 14
    17

    Няколко линейки излетяха с бясна скорост в посока родопската яка.

  30. 18
    24

    Крушарски отново направи на пух и прах жълтите шамани. Отново им сложи дебел среден пръст в задниците. В Локомотив Пловдив, всичко е наред за съжаления на недоброжелателите. Само Локо.

    • 10
      5

      Дай Боже все така наред да сте!!Няма как да се лишим от такъв цирк!!!

    • 12
      5

      Шизи ти гледаш ли се кво пишеш бре ? Жълтите шамани му виновни. Къде видя Крушарски да говори за Ботев ? Главите на всичките са ви заврени в задниците за това сте на тоя хал.

Коментарите са затворени