Ръководството на Локомотив Пловдив от около 20 дни работи усилено по привличането на класен и перспективен централен бранител, научи Пловдивдерби. Шефовете на смърфовете са в преговори с действащ национал, който да замени оказалия се ненужен при смърфовете Пламен Николов. От черно-белия клуб категорично отказаха да коментират казуса, като нито потвърдиха, нито отрекоха за подобно развръзка. В момента пловдивчани разполагат с трима футболисти на този пост. Това са Везалов, Марков и Асен Георгиев. Младият Архан, който онзи ден бе използван като дефанзивен халф, също може да играе на тази позиция, но Акпрапович показа, че по всяка вероятност ще разчита на него в средата на терена. Припомняме ви, че смърфовете усилено търсят и ляв бранител.

През есента Локо Пд бе с една от най-слабите защитни формации в Първа лига, като само аутсайдера Бистрица и Септември допуснаха повече попадения от тях в шампионата. Това доведе до раздяла с двама от основните футболисти от дефанза на черно-белите – Крумов и Николов. На Лаута са твърдо решени да намерят качествени техни заместници, които да вдигнат нивото на представяне на отбранителния вал през пролетта.

31 КОМЕНТАРИ

  1. 18
    21

    Действащ национал от Чукотка! Жална ни майка локомотивоциганска!

    • 19
      16

      Папагал гледайси краварника в доматево не тормози пилишкият ти акъл

      • 4
        8

        Аллах акбар Мустафа! Папагал е на майка ти сина! Не стига, че ви храня и поя, плащам ви глобите, коч курбаните, пускам ви без билети ами и папагал ще ми вика! Дейба твоята мама локомотивоциганска вмирисана дейба! Марш в Столипиново и стига си крал интернет от комшиите мангал с мангала ти вмирисан!

        • 4
          4

          Стига си мяучил от минарето на столипиновската Изгрев бойс джамия бе ,кривак жълтур!Не само ,че си папагал но си и проскубан,като всички 50000 мангала в Столипиново!

  2. 23
    24

    А бе те да четат не могат,вие линкове им пращате.Не ги коментирайте и ще останат 5 мангала и 3 анонимни цървула в темите им.

    • 4
      2

      Ти крив помако,като настъпи пролет,тогава що излезеш от обора!Стой си за сега в лайнарника на топло,жълта смрад!

  3. 20
    7

    Няма свободни линейки. Моля не звънете.

  4. 16
    8

    Мен шефа мъ простреля в главата затва са връ по темите за Локо

    • 16
      17

      Ми те всички в Локо кн са простреляни в главата.Еле ти!!

      • 1
        1

        Простако,как се пише ибачо или ебачо?!

  5. 22
    17

    Един ЛОКОМОТИВЕЦ четерима МАНГАСАРА от доматево в темите на ЛОКОМОТИВ , МАНГАСАРСКА работа ,и това е един и сьщт не ебан ЖЬЛТ МАНГАСАР.

  6. 21
    22

    Страшна селекция! Мисля че пролетта ще задминем Витоша и Септември по въпросния показател. Дано само жълтите не ни шибнат пак тройка, че още срам…

    • 25
      18

      Ти си един и сьщт МАНГАСАР от доматево.

    • 6
      7

      Другаде да си виждал такава простотия?Няма и да видиш.То е върхът на простотията.

  7. 13
    15

    От Индия идваме хиляди фенуве да помагаме на Локуту
    Ако трябва играчи ще сме, ако трябва агитка ще сме.
    “India Army” идва с влака на Лаута.
    За Локу ще крадем и душата си ще дадем.
    http://static5.businessinsider.com/image/56d0b3536e97c629008ba07c/these-photos-of-indias-overcrowded-railways-will-make-you-grateful-for-your-commute.jpg

  8. 15
    19

    Браво на Крушарски. Нали се сещаш,че това са парите от Лудогорец .А догодина ако няма ,какво става?Остави хората без пари по празниците.

    • 13

      Ами ако догодина няма, то ти ще платиш. Може и този, който ти плаща да плати

      • 12
        4

        Тва са пумаците само в чужди джобове гледат затова фалираха две банки +нинов трафиканта

    • 11
      4

      Ами ти сега като нямаш след празника пукната пара те имат келеш от домативският краварник

    • 13
      3

      Стига сте се радвали на чуждите несгоди.Аз пък смятам,че има защо тези треньори да бъдат махнати.Причини колкото искаш.Първо Локомотив макар да е един от грандовете в България имат една от най-слабите и непродуктивни школи у нас.Синът на мой близък приятел е в школата на Локомотив и по една или друга причина съм присъствал на няколко мача.Освен,че станах свидетел на отношение неприсъщо за треньор,който се занимава с подрастващи деца,също така да видиш как се налагат деца,на които им липсват А и Б във футболно отношение,за сметка на самочувствието им.Да играеш на всяка цена за победа,вместо да изграждаш стил и тактическа постройка.В решен мач,да не даваш възможност на слабите за изява,както и да делиш децата ма титуляри и запълващи бройката.В 2 от тези мачове ми направи силно впечатление резервния вратар…ако не се лъжа Миленков му беше фамилията на момчето.Детето има качества,но за сметка на това беше със смазано самочувствие макар да притежава качества,които не видях в другото момче под рамката,което беше твърд титуляр.
      А що се отнася до мъжкия отбор на Локомотив…. смея да твърдя,че Акрапович има куража и волята да подмлади отбора с риск да остане във втората 6-ца,за сметка на следващите сезони,в които Локомотив може да извлече дивидент от продажба на млад футболист,за сметка на приключващи с футбола играчи,които играят само и единствено за заплата.

      • Много добре казано,защото е в действителност така!

Коментарите са затворени