Левски е много близо до привличането на трети нов футболист, научи БЛИЦ СПОРТ. Става дума за дефанзивния халф на Ботев (Пловдив) Яя Меледже.

20-годишният котдивоарец има договор с “канарчетата” до края на сезона.

Правата на Меледже са поделени между бившия бос на Ботев – Румен Чандъров и пловдивчани. Футболният деятел държи 60%, докато 40% са при канарчетата. В близките дни Яя ще премине в Септември (София), като Чандъров ще плати на Ботев останалите 40% и ще има пълни права над халфа.

Веднага след като пристигне в Септември, Меледже ще бъде преотстъпен под наем в Левски. Това се прави, защото футболистите няма право на два трансфера в един прозорец. Меледже ще играе като преотстъпен на “Герена” до края на сезона, а в договора ще има клауза за откупуване.

С тази врътка Левски избягва едновременни преговори с двете страни притежаващи правата на Меледже – Ботев и Румен Чандъров, при които нещата могат много да се усложнят и цената да се завиши.

22 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Ботев е нещо велико,но непъноценните от Лаут бахча,аллах,да им даде още крушковци,нямат ка пацитет да го осъзнаят,както казало глиста на сина си”Родина,сине”

  2. 7
    1

    Искрено се радвам, че моите цигански гей-другари се интересуват толкова много от сагата с тази резерва на Ботев та да не могат да забележат какъв тото-тим сглобяваме! Аллах акбар! Саде Локо!

  3. 5
    1

    А бе пич кво им се обясняваш.Нека си живеят в черно бялата заблуда.Тяхните футболисти защо не ги искат?Защото чепове за зеле бол.А пък тия новите и за това не стават.

  4. 5
    1

    Е все нещо ще вземем.А вие на Крушо увисналия хуй.Друго не виждам.30 е повече от 0.Ама с 4-ти клас как да знаеш.

  5. 8
    1

    Буферите пак се напъват. Вместо да са по-ниски от тревата, те тръгнали да се присмиват на селекцията на Ботев. А, бе смещници само Неделев струва колкото 10 отбора като вашия, даже повече. Вие нямате един футболист, който да има някаква реална стойност, и към когото да има интерес от други клубове!

      • 3
        1

        Те вече дойдоха едни 3.5 млн евро,каквото вие за всичките си продадени футболисти през годините не сте взели!!! Другото ни е Бонус :))

  6. 12
    2

    От Индия идваме хиляди фенуве да помагаме на Локуту
    Ако трябва играчи ще сме, ако трябва агитка ще сме.
    „India Army“ идва с влака на Лаута.
    За Локу ще крадем и душата си ще дадем.
    http://static5.businessinsider.com/image/56d0b3536e97c629008ba07c/these-photos-of-indias-overcrowded-railways-will-make-you-grateful-for-your-commute.jpg

  7. 7
    20

    Чандъров няма да плати нито стотинка за Меледже! Това за 40-те% са пълни глупости! Дълговете към него от бившия му клуб са толкова много, че още бая Меледжета ще трябва да му върнат! По-запознатите го знаят отлично. Друг е въпроса, че нищо от тези факти не се пише никъде!
    Нищо. Меледже не иска и да чуе за Конатевци, Стойчев предпочел Арда Кърджали пред селските, ама за това нито дума!?
    Плюйте си по Локото селтаци.
    Плюйте, докато може, че един ден ситуацията ще се обърне точно на обратно!

    • 16
      3

      Пич.. ти си бил много запознат.Я ни светни нас заблудените какво се случва с Ботев…Такива драскачи,които се уповават само и единствено на фантазията си има бол по форумите.Защо се излагаш по този начин.Пуканката не иска да седи при нас поради 2 причини:
      1-во иска да играе редовно,което няма как да се случи към този момент.
      2-ро възнаграждението което иска не отговаря на показаното,както и заплахите от страна на Чандъров,че ако подпише с Ботев ще му излезе през носа.
      Защо си мислиш,че отказа трансфер само преди месец?Сега Чандъров ще плати смешни пари за правата му,а още това лято ще бъде продаден вероятно на същия клуб,който го искаше.Нима има хора,които да вярват,че Меледже ще помирише терен ако отиде при говедата?Та той на напрежението и конкуренцията в Ботев не издържа,какво да говорим за Левски.
      В крайна сметка ще доиграе сезона в Септември,където ще е вярното куче на шефа.Ще направят някой лев покрай наредените мачове и после ще бъде продаден.
      За мен той е футболист с голям потенциал,който ще бъде пропилян заради лоши съветници.
      Не го казвам като фен на Ботев…факт е че при нас е най-доброто място за развитие на млади таланти и футболисти изгубили формата си от най-добрите си години.
      А за Стойчев и преминаването му в Арда за сметка на Ботев само може да се смеем.Едно,че въпросният трансфер започна да се реди от определени медии,друго че даден футболист се продава за няколко жълтици за сметка на качествени мачове и личностно развитие.Арда не е Ботев,Локомотив,ЦСКА или Левски,че да направиш такъв голям компромис и да играеш по селските терени на В група.
      И не на последно място оставяме темата за ултрагалактическия мегапроект на г-н Крушарски.Даже в годините,в които имахте шанса да наваксате изоставането си спрямо Ботев под управлението на Христолов,ние пак правихме добри изходящи трансфери за разлика от вас.Никога не сте имали качествен ДЮШ или особено голям принос за развитието на даден футболист.
      Повярвай ми,аз искрено ще се радвам да се оправите в най-скоро време,защото без силен Ботев и Локомотив А група е пълна пародия.Да риташ и да се подиграваш с падналия е присъщо на слабите…Да се радваш на чуждите неволи,за сметка на собствените си постижения СЪЩО…затова преди да пишеш каквито и да било глупости по чужд адрес,погледни какво се случва в твоя лагер.

    • 4
      3

      На Чандъров го тури! Много глупости и простогии на твои събратя съм чел, но ти чупиш тъпомера!! Ти си най-големия СЕЛТАК!!! Разбрали Педал? НАЙ ГОЛЕМИЯ СЕЛТАК!!!!!!!

  8. 11
    4

    то пък тоя освен картони да си проси за друго не става алал да е и на потомака и на говедата

  9. 25
    5

    Мангалите наистина нямат пари.Затова са на Лаута.

  10. 9
    34

    Да ви еб@ майката селяндурска да ви еб@!!!

  11. 9
    45

    Айдее и тоя ви отсвири. Никой неще на село.

Коментарите са затворени