“Ботев” (Пловдив) преотстъпи за обиграване още един от своите млади футболисти. 20-годишният полузащитник Радослав Апостолов ще се присъедини към втородивизионния “Несебър”, където ще играе до края на настоящия сезон, заедно с друг играч на “жълто-черните” – вратарят Мартин Димитров.

Преди да бъде пуснат под наем, Радослав Апостолов удължи договора си с “Ботев” за една година, като новото споразумение между двете страни е до лятото на 2019 г.

Това е второ преотстъпване за дефанзивния халф, който през миналата година натрупа опит във втория ешалон с екипа на “Левски” (Карлово).

Апостолов дебютира за “Ботев” през март 2016-та при домакинска победа над “Черно море”. Оттогава младокът има записани едва 10 официални участия за представителния тим.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    *никога няма да вляза:)))) Ейййй и Гугъл проговори на диалект покрай незаконните деца на Бюрека:))))))

  2. С цялото ми уважение към градския съперник, НИКОГА няма да влезна в клубния им сайт да чета вътрешнозаводски новини от оплезен и попръскал от възторг автор!!!! Разбра ли , Андрейчо?!? Или пишете за ПЛОВДИВЧАНИ или хъм-хъм-майка!

  3. 6
    17

    Ава, локуту съ зле и взимът малина и полина.
    Гледъм чи някъв придпучел да иди в Арда Кърджъли вместу при нас ва?
    Що тъка ва?
    Ай кънариеее.

  4. 15
    5

    За съжаление, с юношите ще бъдем на дъното, затова се налага да взимаме други играчи. Иначе, кой не би искал да изградим отбор от школата?!

  5. 9
    31

    Изпращаме си юношите да се скитат не мили не драги, а взимаме аматьори и бабереци от вън. Лошо канари, лошо.

    • Това момче има нужда от игрови минути,а не зяпане на мачове от първия ред.Ако мислиш,че това което се прави в момента е в негов ущърб… то тогава си пълен лаик на тема футбол.При класиране на Ботев в първата 6-ца това момче няма да помирише терен,освен ако не е крайно наложително.В такива дерби мачове,каквито се очертават вероятността да сгреши и прегори е много по-голяма,отколкото да затвърди добрите впечатления от юношеските формации.Трябва да натрупа самочувствие и практика… и чак тогава да го пуснат в големия бой.

Коментарите са затворени