Хитът в трета лига Арда (Кърджали) продължава със селекцията и укрепването на състава, който трябва да бъде основа на сезона в професионалния футбол догодина. От утре към лидерите в Югоизточната Трета лига ще се присъедини и Пламен Крумов, който преди дни се раздели с Локомотив (Пловдив), съобщава БТА.

32-годишният футболист ще заеме мястото в дясната зона- дали като защитник, дали като халф, както прецени старши треньорът Елин Топузаков. Крумов ще бъде и петото зимно попълнение в тима от Родопите. Преди това те привлякоха Даниел Пехливанов от Вихрен (Сандански), Джихат Кямил от Етър ВТ, Красимир Илиев от Царско село и Деян Лозев от Поморие.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    4

    Честито на Крумов. В трета дивизия е неговото място

  2. 2
    2

    Рачо Циганина се оплакал в полицията,че шефа му го застрелял в главата!

  3. 9
    5

    Вчера като ви казах, че тоя смешник е едно голямо недоразумение ми хакахте минуси. Е сега видяхте ли го големия капитан я докара до”гранда” Арда!!! Съмнявам се че Топчо ще му гарантира титулярно място. Браво Бруно, че го разкри тая муха.

  4. 6
    6

    Една лъжа повтаряна 100 пъти не става истина . Нали така Рачо – лъжата?

  5. 7
    6

    Що ло не съм изненадан от името нс новия му отбор. Баш идеално, при братята правоверни. Джихат, михат, кабил, Герен-кара. Идеално му пасва новия отбор.

  6. 12
    9

    Ами по добре за малко пари,отколкото за без пари.Крушо каза че парата е кът!

    • 1
      3

      Спешна помощ,бързо!Рачо ,психиатрично ще ти помогнат до някакво ниво,но интелектуално не става!Ти ,простако си опровержение на Дарвиновото учение за произхода на видовете!

    • 1
      3

      Рачо Циганина се оплакал в полицията,че шефа му го застрелял в главата!

Коментарите са затворени