Пламен Крумов бързо си намери отбор, но в Трета лига

9
1047

Хитът в трета лига Арда (Кърджали) продължава със селекцията и укрепването на състава, който трябва да бъде основа на сезона в професионалния футбол догодина. От утре към лидерите в Югоизточната Трета лига ще се присъедини и Пламен Крумов, който преди дни се раздели с Локомотив (Пловдив), съобщава БТА.

32-годишният футболист ще заеме мястото в дясната зона- дали като защитник, дали като халф, както прецени старши треньорът Елин Топузаков. Крумов ще бъде и петото зимно попълнение в тима от Родопите. Преди това те привлякоха Даниел Пехливанов от Вихрен (Сандански), Джихат Кямил от Етър ВТ, Красимир Илиев от Царско село и Деян Лозев от Поморие.

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

9 КОМЕНТАРА
 1. 11  4

  Честито на Крумов. В трета дивизия е неговото място
 2. 2  2

  Рачо Циганина се оплакал в полицията,че шефа му го застрелял в главата!
 3. 9  5

  Вчера като ви казах, че тоя смешник е едно голямо недоразумение ми хакахте минуси. Е сега видяхте ли го големия капитан я докара до“гранда“ Арда!!! Съмнявам се че Топчо ще му гарантира титулярно място. Браво Бруно, че го разкри тая муха.
 4. 6  6

  Една лъжа повтаряна 100 пъти не става истина . Нали така Рачо – лъжата?
 5. 7  6

  Що ло не съм изненадан от името нс новия му отбор. Баш идеално, при братята правоверни. Джихат, михат, кабил, Герен-кара. Идеално му пасва новия отбор.
 6. 12  9

  Ами по добре за малко пари,отколкото за без пари.Крушо каза че парата е кът!
  • 1   3

   Спешна помощ,бързо!Рачо ,психиатрично ще ти помогнат до някакво ниво,но интелектуално не става!Ти ,простако си опровержение на Дарвиновото учение за произхода на видовете!
  • 1   3

   Рачо Циганина се оплакал в полицията,че шефа му го застрелял в главата!

Comments are closed.