Сръбският гранд Партизан са изпратили оферта за звездата на Ботев Пловдив и Футболист номер 1 на Пловдив за 2017-а година Тодор Неделев, съобщава Меридиан Маз, показва сутрешният преглед на печата на PlovdivDerby.com.

Халфът на канарчетата обаче е отклонил предложение, твърди изданието. Само преди няколко дни Неделев заяви, че ще търси развитие в чужбина едва през лятото, когато явно техничарят очаква предложение от по западна държава. Припомняме ви, че канарчетата и Майнц си поделиха правата над футболиста. Така със сигурност в касата на Ботев Пловдив отново ще влязат свежи пари от нов трансфер на Неделев в чужбина.

18 КОМЕНТАРИ

  1. “Лошо Куче”-хахахаххХах.ВИДЯХМЕ ТЕ,колко си лош с/у ЦСКА.време е да си смениш ника на СТРАХЛИВИЯ ЗАЕК или ПРЕБИТОТО КУЧЕ.Не се меши в нашите теми Псе пребито.Тодор е един път!

  2. 4
    11

    Ушатия освен да пасе оФците в белоземското ТеКеЗеСе за никакъв хОй не става.

  3. 3
    12

    Нормално е медиите на бащицата да правят реклама на Тошко. Истината е, че никой не го иска след провала му в Майнц. Хората на запад си правят проучване преди да купуват, а не четат вестници

  4. 3
    13

    И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ПОЗДРАВИТЕ С ПРАЗНИКА БАНГО ВАСИЛ, БИВШИЯ СИ БЛАГОДЕТЕЛ- ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ДРАГИ КАНАРИ

  5. 4
    10

    Кой го иска тоя Ушат Тюлен:)))Реклами му прайте само!

  6. 2
    17

    Честит Банго Васил братя с жълти сърСа и прашки !

  7. 28
    7

    ЕВАЛА, ТОШЕ! ГОЛЯМ СИ! НА ПЪТ СИ ДА СТАНЕШ ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЕГЕНДИ НА НАЙ-СТАРИЯ КЛУБ В БЪЛГАРИЯ!

  8. 33
    6

    Братя цигани, лайняхи, копанари, гагаузи, катунари, бургуджии, калайджии и бакърджии, ЧЕСТИТ БАНГО ВАСИЛ!

  9. 18
    6

    Значи леко уточнение от нас. Процентите при продажба на Неделев не са 50 на 50, а 70 на 30 в полза на Майнц.

    С уважение Ханс Улрих

  10. 33
    9

    Честит Банго Васил на всички мои черно бели гей бандити . Все пак не е случайно , че навсякъде където отидем да играем като гости ни посрещат мощно с викове циганииии , циганииии,циганииии

    • 4
      20

      100%SI EBAN OT CIGANIN ZATOVA GI MRAZISH. TEMATA E ZA VASHIYAT DOMATEN NOS NE E ZA LOKOMOTIV.

  11. 33
    10

    Новина за “Ботев”,за най-добрия футболист на Пловдив, а мангалите бързат да коментират.Абе,вонливци, гледайте си празника,напийте се,изтрезнейте и пак се напийте,набийте жените,пратете децата да просят и не се занимавайте с делата на пловдивския гранд.

  12. 29
    3

    Неделев обаче е отхвърлил предложението и е обявил, че остава в Коматево и през пролетта. Причините технича-рят да откаже са три – той иска да остане в Ботев, желае да е близо до своята половинка Анита Терзийска и… не харесва цветовете на Партизан. „Гробарите“ играят в черно-бяло райе, с каквото се носят и градските съперници на „канарчетата“ – Локо (Пд). През последната година Неделев отказва всякакви оферти за огромни пари. Такива имаше от Китай, ОАЕ, както и Лудогорец и Левски, но националът твърдо отказваше, верен на любимия си отбор.

    • 3
      10

      хаха. той не играе за пари. хахаха.
      Ами как да приеме като оферта има само според вестниците на Пеевски?!

  13. 19
    27

    Пак жълти лъжи и измилици.

  14. 20
    37

    Щял да чака оферта от по-западен отбор. Ей тука вече не мога да спра да се смея. Цирк канарски в пълния му блясък. Хахахахахахаха

  15. 18
    38

    С каква циганса новина започва празника на всички канари. Честит Банго Васил на всички путевисти.
    Саде ботив, саде канар.

  16. 49
    22

    Честит Банго Васил на всички локомотивци! Пожелавам им да продължават да ни забавляват, дълго управление на Крушарски и дано запазят мястото си в първа лига!
    На здраве локомотивци, весел празник!

Коментарите са затворени