Лаута Арми гостува за 15-ия рожден ден на Рионе Санита (СНИМКА)

10
1190

Представители на три от групите на Лаута Арми присъстваха на 15-ия рожден ден на фракцията на Наполи Рионе Санита.

Ултрас-партито се състоя вчера в германския град Дюселдорф, а от Лаута Арми подариха на рождениците специално изработен за случая плакет.

 

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

10 КОМЕНТАРА

 1. 14
  7

  Тея мангали са на гости в собственият град в който живеят ( все пак Столюпиново,Армана и Шекера са в Пловдив за жалост). Просто са отишли да празнуват с мангалските им братя банго васил

 2. 7
  19

  Жълтите волейболисти като на блокада ги искам тихички

 3. 31
  14

  Руснаците Ви оставиха, сега и италианците ще го направят. Всички разбраха кви мишки сте.

  • 16
   27

   То се видя на магистралата край Стара Загора!Меки пухкави ръчички,глътнати езици,свалени бикини,а крив селяк да не си забравил?

   • 15
    6

    Ти беше ли там,манго? Или ходеше с колелото да пренасяш дърва за зимата.всички, коиъо бяха видяха,а цялото видео ще види ли бял свят някога да се видите ккви сте терминатори.Ние че бяхме хал като бройка и че липсваха читави хора е факт и еме си виновни ние…ама че една част от хората се отказали баш на финала не збачи, че сте напрявили нещо, редицата си седеше до последно предната.

Comments are closed.