Локомотив Пловдив победи с 4:0 юношите на клуба до 19 години в контролна среща играна на Лаута. За черно-белите сериозно впечатление направи играч, дошъл на проби снощи Фроиан Кадури и младият Архан Юсеин, който игра като дефанзивен халф. Резултата откри Марчев след 12 минути игра, а 2:0 направи именно Кадури

Акрапович излезе през първото полувреме с любимата си схема 4-3-3. На вратата бе Илко Пиргов. Централни бранители бяха Ванче Траянов и Везалов. По беговете играха Джамов и Велковски. В средата на терена оперираха Архан, Банович и Аяри, като последния бе натоварен в повече офанзивни функции. По дясното крило оперира играчът, дошъл  на проби, а по лявото новото попълнение Буна. Марчев пък бе поставен на поста централен нападател.

Второто полувреме мъжете на Локо Пд излезоха с коренно различен състав.

На вратата започна Росен Андонов. Като централни бранители стартираха Марков и Георгиев. ПО бековете бяха Законов и Главчев. Тройката в средата на терена бе оформена от Парвиз, Ходжапур и Янко Георгиев. Централен нападател бе поставен Михалевич, а по крилата оперираха Райков и Бакалов.

10 минути след подновяването на играта Асен Георгиев направи резултата 3:0 след центриране от корнер. Димо Бакалов с хубав пробив от ляво и удар по земя в далечния ъгъл направи резултата 4:0. Локо вкара и пети гол, но Атанас Узунов го отмени заради засада.

В срещата участие не взеха Аралица, който до вчера лекува вирус и Пардиньо, който е с лека контузия след вчерашната тренировка.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    12

    Пръдлиньо за винаги един от нас! Саде Локо!

    • 9
      10

      ето защо им викат папагали – крадат (никове) и имитират

  2. 17
    12

    Утре пожелавам весел Банго Васил на всички локомотивци и още дълго време да ни забавлявате:)

  3. 10
    8

    Ще ги бием, със сигурност ще ги бием, това го запомнете от мен

  4. 10
    2

    БеКове не беГове. Идва от думичката “back”. Ако не желаете да използвате Английски термини (нищо лошо в това играта е измислена там) просто кажете – “крайни защитници” а не беГове.

  5. 19
    8

    Успех на Бруно и на новите момчета. Отдавна трябваше тази промяна. Остава само и Ванчо Траянов да го освободят защото няма никакъв КПД

    • 11
      7

      Ванчо е много добър футболист и спазва режим. Професионалист е. За съжаление напоследък наистина издиша и прави много грешки. Може пък като си направи добра подготовка пак да си заиграе на обичайната висота. Дано. Ако пък режат да го пенсионират, задължително да му намерят заместник първо

  6. 17
    15

    Само да не са казали на юношите да полегнат на новите
    Че да не е пълен резила ако и юношите хванат да ни ударят

    • Рома Рачо се оплакал в полицията че шефа му го прострелял в главата!

Коментарите са затворени