Вкаралият гол днес в контролата срещу юношите до 19 години Флориан Кадруи остава в тима за да бъде тестван още време. това разкри пред репортер на PlovdivDerby.com Бруно Акрапович. “Днес той се представи добре. Аз го гледах на видео и след това го поканих. Видях, че днес показа хубави неща. Ще остане още няколко дни с нас и ще преценим. Аврамов и Карамфилов бяха освободени. Те не се доказаха, че стават за нашия отбор. Все още търсим нови футболисти. Чух какво са говорили по медиите Крумов и Николов. Искам единствено да им пожелая успех в живота”, заяви Акрапович.

46 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    7

    Много пумак много крива глава доматевска евала

  2. 10
    6

    Честит Банго Васил на всички локомотивци! Пожелавам им да продължават да ни забавляват, дълго управление на Крушарски и дано запазят мястото си в първа лига!
    На здраве локомотивци, весел празник!

  3. 15
    5

    Тия същите юноши паднаха 2:4 от жалтити си връстници и са на 12 то място от 16 отбора! Просто сме феноменални, ние ги отнесохме направо 4:0 а жалтити с голям зор ги бият 4:2! Мачками!

  4. 13
    12

    Днес наблюдавах една бърза и комбинативна игра с много положения и много движение. Естествено, че юношите не са мерило, но преди и срещу тях или подобни отбори се мъчихме.
    Бих искал да видим и защитата как се справя срещу по-силен съперник.
    вратаря на юношите направи доста добри отигравания. Дано се развие и го видим титуляр в мъжкия отбор един ден

  5. 17
    11

    аз ги определям. тоя физкултурник няма думата.

  6. 15
    10

    замислете се на кои два стадиона виси рекламата на мангалите ач(дж)ъбадем и ще ви светне кои са подлогите на шиши.

    • 10
      14

      хаха. всички в БГ знаят, че единствено ДПС държи отж=бор с 52 млн-а дългове на повърхността…

      • 12
        6

        циганите пришълци се пишат граждани и всезнаещи. Ха ха ха

        • 6
          3

          Тоше, get a life, man! Забрави за това изнасилване в ранната рти детска възраст.

  7. 8
    17

    Вместо да налагаме млади български играчи, взимаме чужденци

    • 8
      9

      ами защото “младите българи” ако не си забелязал, току що бяха разгромени без да създадат едно положение. Хайде да мислим преди да мрънкаме?!
      А и Юсуф и Велковски какви са??!!

  8. 11
    13

    След тези 6 мача ако българин беше старши, щеше вече да е out.

    • 15
      9

      Какви 6 мача ве трол жълт, той дойде и му дадоха отбор лентяи..
      Ако след подготовката и с футболистите той е довел да.Много ти разбира кратуната от футбол льольо

  9. 19
    14

    Аврамов и Карамфилов след фитнеса ли ги прецени,физкултурник?

  10. 11
    12

    А бе тия юношите имаха ли право да пипат топката?Или това беше тоталната преса на Бруно.Тоя е голям магьосник -за 3 дни тренировки.Респект.

  11. 8
    4

    Ще ги бием, със сигурност ще ги бием, това го запомнете от мен

  12. 15
    10

    Утре пожелавам весел Банго Васил на всички локомотивци и още дълго време да ни забавлявате:)

  13. 16
    16

    Сбогом курви!!! БОГ да те поживи др. Крушарски!

    • 19
      16

      Неук жълтур,
      “Сбогом курви” е израз, сътворен за вас. Заради ваша курвенска постъпка, но вие жълтурите бързо забравяте излагациите си. Преди време имаше наговорен мач между “Локо” и “Ботев” /за равен/, понеже на вас ви бяха нужни точки. Само че вие се натегнахте и вкарахте гол и след това забъркахте един бетон… По-възрастните още помним резила ви. Оттогава сте известни на обществеността като “курви” . Истина е, че понякога ви наричат и “курви на Левски” и не без основание. Абе какво да ти кажа, като имаш леко поведение, могат да те харижат на кого ли не…

      • 15
        11

        Само не се изкарвай те света вода , че така миришете, че се не трае, след като си възрастен трябва много неща да помниш, например (Шумен, Вихрен) и куп други неща като дуаени на черно тото с велик Император да не говорим за всемогъщия крал КОКО, така , че не прекалявай, иначе конкретно за този мач си прав но вие тогава бихте Марица и те изпаднаха , може и да греша, а и да не забравя един тон УБИТИ президенти така че. ……..

        • 14
          10

          Възрастен съм, но какво от това? Истината си е истина, на вас ви лепнаха етикета “курви”, при това заслужено. А относно нещата, които пишеш, какво да ти кажа, има известна истина, но… Вие фалирахте две банки и построихте Коматево с крадени пари. Колежа – също. Ако вземем да си ги мерим, повярвай, много ще сте вътре. Просто фактите са срещу вас. Е, истината понякога боли, но вие сте си виновни сами. Да си здрав!

          • 8
            7

            Това за банките е несериозно , все едно да ти кажа , че Локомотив е продавал наркотици . . . . .

          • 10
            5

            Добре де как може да станеш шампион и да ти вземат купата, купата на Ботев от 67 си е във витрината, а вашата в Кюстендил, не злобея но това са фактите и според мен вие сте виновни, че сте го позволили и как може да ви бият Чорбата на собствения ви стадион ….

          • Ботев фалирал две банки?Хахахаха. Ега си комперъ.

        • Не грешиш,на Марица им беше нужно равенство и оставаха в групата,но мангалския отбор ги би на Лаута и те изпаднаха.Подобно нещо направиха и с Ботев,пуснаха на Шумен,за да изпадне Ботев,но Добруджа ги удари и Ботев остана.И това направиха оня Локо,заличеният съдебно,та какво остава за тоя,прекръстеният Велбъжд.И тия се пишат пловдивчани, от време оно са си мъстийки.

      • 6
        6

        И още нещо, доколкото си спомням преди ерата Христолов водихме с 12 13 победи, а това са мачове екек. ……

        • 6
          8

          Ерата Христолини ви беше срам с фанелка на Путяф да се разхождате из града…Пораснаха ви крила от Крадеца на КТБ скоро ще ви порежат споко!!!

          • Никой нищо не може да ни направи, освен самите ние нещо ако не си спретнем, феновете няма как да изчезнат, а те са всичко за един клуб, просто , където и да сме , сме много …..

          • Само сега Крушо да не ви ликвидира, че аз и сега не виждам много с фланелки на Доко

      • 11
        5

        Преди много години когото ти си бил в ташаците на баща ти имаше една такава приказка за леките жени. “Махни я тази, тя е от Локото”. Много стара приказка. Питай някой по възрастен от теб.Колкото за курви на Левски, то в това отношенше вие сте ненадминати. Дори песните срещу нас са ви едни и същи.Доказвали сте го постоянно. И така още веднъж: Сбогом “леки женички” няма да ни е мъчно за вас. За долнопробните “леки жени” никой не съжалява още повече домъкнали се чак от Кюстендил.

  14. 23
    10

    Поздравления за Бруно, че би шута на тези недоразумения Крумов и Николов. По-смешен играч от Крумов не сме имали след ерата на Мони Кръстев и Живко Галибардов, но за разлика от него те спечелиха симпатиите на феновете със сърцатата си игра и себераздаване. 70-80% от атаките на съперника и головете във всеки мач бяха през неговата зона и той е с основна вина за тях. И вместо да се засрами той ръкомахаше и обвиняваше съиграчите си. Най-големия смях и гавра с Черно-бялата фланелка беше като сложи лентата!!! Такива смешници като него и тая топола Николов трябва да си плащат, че са играли в Локомотив а те тръгнали да се сърдят, че Бруно ги разкри. Ще ми е много интересно в кой гранд ще продължат кариерата си тези “феноменални” футболисти?!

    • 12
      1

      Доста се посмях като се сетих за Мини Кръстев. Но пък играеше с ОГРОМНО желание. Галибардов пък не си го спомням. Името го помня, но нищо не съм запомнил от играта му

    • И аз се посмях на воля за смъртоносното попълнение от Видин Мони:) Ама все пак защо сравняваме “нападател” със защитници?

    • 20
      20

      Споко, наистина ще ви затрие в дербито жълто педалче!

    • 12
      16

      Спри да мяучиш от минарето на Изгрев бойс джамия,бе крива жълта муцуно!Не се бъркай на гражданите в делата,селяндур!

Коментарите са затворени