Лъчо Балтанов каза, какво означава за него наградата и се извини за…

10
2035

Капитанът на Ботев Пловдив се похвали с днешната си награда от церемонията „Футболист на Пловдив за 2017-а“ в социалната мрежа фейсбук. Ето, какво сподели той:

„Тази награда е като 74 потупвания по рамото, от хора, които в един ден ти казват: “Браво! Ти си добър в това, което правиш!”. За мен това означава наистина много! Благодаря на всички, които са гласували за нас с Тошко, ние ще се опитаме да отговорим със старание, желание, себераздаване и отговорност на терена!
*Искам да се извиня и на организаторите и всички присъстващи за неофициалния ни вид, но сме в подготвителен режим, което наложи дрескода ни. Уважаваме ви и благодарим на всички, които се постараха да се почувстваме специално!“

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

10 КОМЕНТАРА

 1. 1
  2

  С официалните ханцузи бяхме , от Рома , като предните екипи.

 2. 3
  1

  Честит Банго Васил братя с жълти сърСа и прашки !

 3. 14
  3

  Честит Банго Васил на всички локомотивци!

  • 16
   3

   Циганина си остава циганин! Стара локомотивски поговорка!

 4. 37
  4

  Локомотивец съм но най-нормалното нещо беше Балтанов и Неделев да са на върха в класацията все пак са играли добре пък и спечелиха отличия!

   • 16
    3

    Не си много умен, а? Кой нормален ботевист ще се унижи да напише за себе си „локомотивец съм“?

Comments are closed.