Досегашният капитан на Локомотив (Пловдив) Пламен Крумов, който бе освободен от треньора Бруно Акрапович, използва Facebook, за да обяви раздялата си със “смърфовете” и да благодари на клуба. Той не се изказа ласкаво за своя треньор, наричайки го  физкултурник. Припомняме ви, че от страниците на Меридиан Мач подобно мнение срещу наставника черно-белите изказа и Пламен Николов.

Ето какво написа Пламен Крумов

“Благодаря ти, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
За мен беше чест в продължение на две години и половина да нося черно-бялото райе, а в последните месеци и капитанската лента на този велик клуб!!!
Щастлив съм , че имах възможността да се запозная и дори да бъда съотборник с част от легендите на този клуб! Христо Бонев, Николай Курбанов, Христо Колев-Бащата, Краси Костов ( лека му пръст), Едуард Ераносян, Петър Пашев, Мартин Камбуров, Кирил Котев, Ванчо Траянов и др.

Не спечелих нито един трофей, но спечелих много повече! Спечелих уважението на черно-бялата общност с всеотдайната си игра! В тези две и половина години изживях уникални моменти ! Незабравими мачове и победи! Няма как за два месеца един физкултурник (треньорчето) да изтрие тези позитивни моменти! За съжаление отборът е в лоши ръце, но много скоро всичко ще си дойде на мястото.
Пожелавам на вече бившите си съотборници здраве и много късмет . Ще им трябва и доста търпение!!! Благодаря на феновете за подкрепата! Благодаря на ръководството и на собственика за коректното отношение към мен. Локомотив Пловдив винаги ще заема част в сърцето ми!!!
Казвам довиждане, а не сбогом !!! На добър час, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ“, написа Крумов.

68 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    8

    Докато не бъде изгонен Чавдар Цветков, нищо особено няма да се промени в клуба!
    Калпавото ръковидство е предпоставка за неправилната работа на треньори и футболисти!
    На Локомотив му е нужна силна, еродирана и разбираща от управление на ФК личност!
    Докато това не се случи, агонията ще продължи!

    • 8
      3

      Ами да сложат теб бе брат ти да въртиш парите и да правиш селекция май ги разбираш тези работи или намери някои собственик да ти отвори торбата да бъркаш вътре

    • Мисля, че той вече е абсолютно безгласна буква. Според мен цялата спортно-техническа власт е в ръцете на треньора както трябва винаги да бъде. Другите трябва само да му помагат. Примери в световния футбол колкото искаш.
      Явно е, че Крушарски държи на него и ако не пречи… какво ни пука?! Той си го иска, той си му плаща…да си го държи. Ако обаче пречи е друг въпрос и бих те подкрепил. Само, че дай примери и доказателства. Ние трябва да се научим да аргументираме мнението си, а не само да викаме този вън, онзи вън! Не виждам как изгонването на някой би помогнало ако не бъде заменен с по-добър!! Това е моето мнение и не се опитвам да ти го налагам с обиди и лъжи. Трябва да ти призная, че и аз се претесних като почнаха така да гонят, но после стана ясно, че това си е планирано и обсъждано като вече има набелязани заместници. Разбира се някой от новите може да се окаже менте – риск винаги има. И него тогава ще го сменят. Затова казвам, че няма да стане веднага, но това е пътя. Ако обаче поне половината от новите са добри, то ще е доста добре…

  2. 4
    6

    Андрей,що не пишеш за новата прекрасна новина за “пловдивския любимец”,че тренера на децата 17ки си е бил камшика от гейбандата?Що ве Андро,жълтур неден!Бухахахаха.

  3. 14
    4

    То не е хубаво да риташ умрели мастии дори и да са черно-бели, ама не мога да се удържа: да е жив и здрав вашия ел президенте Хасан Клушарски още дълги години да ви води, до “Б” окръжна да стигнете с него, където ви е мястото.

    • 4
      6

      Всичко се връща селски! Запомни го!
      Винаги ту Локото ту Ботев са били по-зле или по-добре в различни периоди!
      Злобата, простотията и долнопробното държание на вас, жълтата сган, винаги е било жестоко и безкомпромисно!
      Затова скоро пак ще плащате! И то много жестоко! До тогава продължавай, селска душицо.

  4. 14
    6

    Абе Крумов, ти щом и един “физкултурник” не можеш да впечатлиш…. си е.бати и футболиста…

  5. 21
    4

    Колко играчи и треньори бяга изгонени от Камбуров?! Нека си спомним за Балдо…..

  6. 25
    3

    Ти помниш ли какво пишехте на лозунгите , които опъвахте по време на мачовете на стадиона ? Да ви припомня – ” В клуба – змии , на терена – мишки “. Сега , когато почнаха да махат змиите и мишките , започнахте да вдигате вой до небесата и да наричате тези , които одобряват това жълти тролове и подлоги . Защо така ? Или се уплашихте от нещо . Кога бяхте искрени , тогава или сега ? Жалки сте .

  7. 17
    5

    браво, е най-после се намери един смел треньор, който да направи тази чистка, от която имахме КРЕЩЯЩА нужда. Отбора играе, ако изобщо това може да се нарече игра, като селски отбор.
    Естествено, че засегнатите ще го обиждат.
    Ако обае въпреки всичко успее ще е легенда!!!
    Илиан Илиев трябваше да направи същото отдавна, но просто се оказа слабохарактерен

  8. 13
    5

    Вчера бях скептичен към изгонването на тези двамата, но сега подкрепям с 2 ръце. Тези са главните готвачи май. А прости, прости, та чак дрънкат. На запад НИКОЙ, ама НИКОЙ няма да наеме човек, който по какъвто и да е начин плюе предишния си началник!!!

  9. 14
    14

    Тва говедо Крумов още от самото начало не ме кефеше, пълен помияр и интригант, сега и климата в отбора разваля. Истинският капитан не говори така! Само Локо!

  10. 9
    34

    Жълтата сган и троловете им е предприела нова инициатива, а именно да се правят на локомотивци по всички анонимни фотуми!
    Правят се на защитници на Крушарски и акрапович, пишат си плюсове, а някои глупаци им се хвсщат!?
    Локомотив Пловдив е обречен на срам докато Крушарски, Чаво и разни треньорчета са в клуба! Няма локомотивец, който да не го знае! Все още има хора, които се надяват и имат надежда, но до месец максимум и те ще изчезнат!
    Тъпия трик на “форумните локомотивци”-жълтури е да обвиняват всеки пишещ против ръководството, че е пияницата Дончо, Кики или някой друг от този род….
    Нищо! Срама ще продължи максимум до лятото !
    За жалост на селската паплач, радостта им ще секне и тогава ще дойде ред на черно-белите!
    Съдбата никога не прощава! Запомнете го!
    Само Локомотив Пловдив!

    • 4
      19

      Ти какво друго очакваш от жълтите мъстии ?
      Да духат , не им обръщай внимание.

    • 11
      5

      Крадеца вика: Дръжте крадеца!!!
      Аргументи?! Факти?! Предложения?! Пари?! НЯМА!!!
      Само ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ!!!!
      Щял да гони Крушарски с павета!!!!

      • 13
        6

        Казано е: По делата им ще ги познаете!!
        Техните дела ги видяхме преди да дойде Крушарски…. Не! Благодаря!!

  11. 8
    16

    Надявай се ама няма да стане.Всичките тези нови заедно с треньора лятото са аут.И не е тумор пари няма.

    • 16
      9

      Абе ти да си чул някой от изгонените да се е оплакал от пари???!!! Оплакват се от треньора, но не и от ръководството.
      Стига си разпространявал слухове!!

  12. 12
    23

    Малцина останахте , които продължавате да вярват,че това е нормално.Не е нормално да гониш половината отбор.

    • 17
      6

      Може и да си прав . Но когато човек има тумор , за да живее му го режат целия , а не половината . Нима ние имахме отбор ? Сега се опитват да направят такъв . Силно се надявам да успеят .

  13. 27
    17

    Мангали прости, 10 години ни се смяхте и ни се подигравахте за селския. Ама Крушо си го слага направо в малкия пост. За 2 пъти по-кратко време успя да ви разбие циганския отбор, а ония двете мастии Зулума и Пластмасовия мълчат като пукели и си прибират заплатката чинно. На джамията 250 мангала, 200 от тях бити от който ги хване, включително на, извън, до, пред, зад, под и над стадиона. Жалка картинка, срам за Пловдив.

  14. 20
    8

    Всичко след Илиян Илиев е една голяма грешка. И този Акрапович никъде не се е доказал грам като треньор. Сега тепърва при нас. Дано Крум не е прав, но май е прав…

    • 14
      5

      Грешиш бе пич . Бруно от едно село в Македония направи отбор които игра трети кръг влига Европа иотпадна от Милан.

      • 1
        3

        От къде се запозна така ве ЗАПОЗНАТ?Я виж- Кариера като треньор.
        През 2006—2008 Бруно Акрапович е играещ треньор в любителския отбор на „Форсфелде (Волфсбург)“ от едноименния квартал на Волфсбург. След това замалко е в треньорския щаб на фармацевтичния клуб на „Волфсбург II“. През 2008—2009 работи като помощник на Юрген Рьобер в подмосковския „Сатурн (Раменское)“, играещ в руската Премиер лига.

        През 2010 година се обучава в Футболния союз на Босна и Херцеговина, по време на което е на стаж във „Волфсбург“, и получава лиценз категория Pro от УЕФА.[2] След това работи като старши треньор в отбори от Втора хърватска лига – „Мосор“ (Зворница), „Вал“ (Стари Каштьол), „Солин“ и „Неретва“ (Меткович).

        От ноември 2014 до юни 2015 следва екзотичен престой в „Европа“ от английската колония Гибралтар, с който заема второ място в Гибралтарския шампионат[3][4] През 2016 година е начело на „Шкендия (Тетово)“, с който става вицешампион на Македония. От февруари до юли 2017 е бил старши треньор на „РНК Сплит“, състезаващ се в Първа хърватска лига.

        • Ей Рачо , след като се интересуваш от кариерата на Акрапович , кажи къде е играл отбора вицешампион на Македония ? Може би в Лига Европа ?

          • През дедовия ми е къде е играл с макетата.Иначе е впечатляващо престоя му в кварталните формации. А за твое сведение, хората са измислили уЙкипедия,където пише всичко.Ааанадъм?Пробвай,може да успееш!Хахахаха.

          • Явно не ти е през “дедовия” защото си се потрудил да намериш всичко това. А за успехите в ЛЕ някак случайно си пропуснал. Случайно!!
            А и вашия треньор по-добра визитка ли има?

  15. 19
    14

    Дейба вашта мама локомотивско циганска дейба.

  16. 16
    12

    Ха ха ха ,аз като ви казах , че ще има цирк лайнут вие не ми вярвахте . Обещах , че ще има много смях и сълзи , все пак си държа на думата . И не на последно място все пак аз сбъдвам мечти .

  17. 13
    15

    Жална ни майка локомотивоциганска!

  18. 20
    17

    Както вече казах обгрижвам се със свои хора за да не ме сготвят.

  19. 17
    19

    Треньорът на юношеската формацията на Локомотив набор 2003 Милен Кунчев е напуснал своя пост

  20. 39
    11

    Докато т.нар “футболисти” гонеха треньори и ходеха по барове без никой да им прави забележка, всичко беше мирно и тихо – играхме си за Камбура селски и еднообразен футбол без никаква перспектива и си живуркахме в средата на таблицата. Футболерите си поркаха и се правиха, че тренират и life I good!! Крушарски беше СУПЕР! А че футболерите изгониха треньор като Илиян Илиев… на кой му пука….
    Разсърди се обаче тартора и изостави отбора коварно и мръсно точно преди началото на първенството и хоп – почнаха размириците. Вечните спасители само това и чакаха и започнаха да СПАСЯВАТ!! Пак!!! Пари нямат, акъл нямат, но искат да командват. Е, не става!!!
    Сега ще минем през труден период и куцо, кьораво и ПИЯНО ще плюе против „рАководството“ но ако тази чистка не се направи винаги ще сме средняшки отбор. Не, няма веднага да станем водещ отбор, но ще се работи правилно и резултатите рано или късно ще дойдат. Това е пътя – млади и перспективни футболисти с дългосрочни договори, много труд и пот в тренировките и най-вече ДИСЦИПЛИНА!!! Както е в белите страни, никой няма нужда да открива топлата вода.
    А Дончовци, Думановци и изгонени футболери да си плюят….

    • 19
      14

      Мустафа, ние никога не сме били водещ отбор! 12 години имаме в Б група, или не помниш? Жална ни майка локомотивоциганска!

    • 13
      6

      Винаги когато сме играли най-добър футбол, точно това е била формулата. И при Драмов през 90-те и при Тасев. Дори и при Жоро Илиев, когато Едо наложи Котев, Тунчев и Камбуров (дано не изпусна някой)

    • 15
      2

      Правилно това е пътя Млади и перспективни футболисти които да се развиват резултатите ще дойдат.
      Който иска нека плюе, обаче ако някой от Вас разбиращите е работил в Германия знае, работи се много и дисциплинирано..
      Ако някой не му отърва да ходи по чалготеки и сутрин не може да тренира довиждане..

    • За някои неща си прав, но докато Чаво е в клуба, проблемите няма да спрат!
      Освен титална промяна в отбора и треньорите, каквато се случи, задължително трябваше да има и сред ръководството начело с Чавдар Цветков, който е виновен за 90% от провалите в клуба!

      • Мисля, че той вече е абсолютно безгласна буква. Според мен цялата спортно-техническа власт е в ръцете на треньора както трябва винаги да бъде. Другите трябва само да му помагат. Примери в световния футбол колкото искаш.
        Явно е, че Крушарски държи на него и ако не пречи… какво ни пука?! Той си го иска, той си му плаща…да си го държи. Ако обаче пречи е друг въпрос и бих те подкрепил. Само, че дай примери и доказателства. Ние трябва да се научим да аргументираме мнението си, а не само да викаме този вън, онзи вън! Не виждам как изгонването на някой би помогнало ако не бъде заменен с по-добър!! Това е моето мнение и не се опитвам да ти го налагам с обиди и лъжи. Трябва да ти призная, че и аз се претесних като почнаха така да гонят, но после стана ясно, че това си е планирано и обсъждано като вече има набелязани заместници. Разбира се някой от новите може да се окаже менте – риск винаги има. И него тогава ще го сменят. Затова казвам, че няма да стане веднага, но това е пътя. Ако обаче поне половината от новите са добри, то ще е доста добре…

  21. 25
    22

    Да е жив и здрав Крушарски! Дълги години да ни забавлява с циганския катун!

  22. 23
    8

    Ранните тренировки не ви се понравиха май, добре е че Треньора бързо разкри интригантите и ги напъди.Едно центриране като хората не можеш да направиш ама можеш да плюеш по треньора.Много скоро ще разберем дали сте прави..
    Обаче със сигурност знаем, че и ти и Пламен Николов не сте от най- бързите футболисти и не се вписвате в схемата.На Николов му треперят краката като подава топката 90 процента грешни пасове затова и отвсякъде е гонен..

  23. 16
    26

    Най-големия проблем на Локо ПД е неадекватното ръководство.

    • 21
      10

      отиваш, вадиш милионните и поемаш!
      Докато не го направиш. ще си останеш просто един трол.
      И вече срем ли те е да се наречеш “горд носител…”? Защо си анонимен? За да тролиш по-лесно ли?

  24. 16
    12

    В Локо Пд все големи амбиции като лига европа и накрая на всеки 6 месеца нов треньор и нова селекция, а ръководството все си остава едно и също.

    • 23
      6

      явно не си чул какво са казали изгонените треньори.
      Разбирам. Да се плуе ръководството ти е по-изгодно.

    • 20
      10

      Да не искаш ти да ръководиш клуба, имаш ли някоя стотинка или интригавстваш само.Аман от разбирачи с 2 лева в джоба!!!

  25. 18
    11

    Ха сега де ? Пламен Николов, беше лош жълтур, част от световния заговор срещу Локомотив.
    Ама Пламен си е локомотивец. Щом и той ги говори тези неща.

  26. 19
    13

    накара ги да идват рано на тренировки и да бягат и веднага го обявиха за “физкултурник”
    А те горките за 2.5 години едно центриране точно не можаха да направят…. Е, сега разбирате защо нямаме участие на ЦП и ЕП от дълги години и най-важното – зашо няма да имаме. Та тези момчета, са супер кухи лейки, но за сметка на това са супер нагални

  27. 17
    10

    Сегами става ясно какво е било отношението на тарторите към треньора. Съвсем правилно ги гони. Манталитета на българските футболисти е сбъркан. Не случайно във водещите ни отбори има много малко български футболисти…

  28. 13
    11

    С тази селекция, яко си пълнат гушите от комисионни ръководството като се знае , че новите играчи са докарани от един мениджър

    • 12
      9

      ти пък как разбра, че селекцията е лоша като дори не си знаеш кои са новите??!! Дончо, ли ти каза така да говориш??!!

    • 15
      10

      Във втора лига има по-добри млади футболисти от тези чужденци, но нямат изгода от тях тъй като ще са без комисионни

      • 14
        10

        Дай пример? И ако е така защо другите отбори от А група също не ги искат тези огромни таланти от 2-ра лига. Айде моля ти се!!!

  29. 18
    14

    И лятото като изпишат Акрапович , с него и синовете , които докара пак ще се прави нов отбор… цирка продължава

  30. 20
    11

    ТОЗИ БЕЗДАРНИК НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА Е В ОТБОРА! БРАВО НА ТРЕНЬОРА!

  31. 30
    16

    И той и Пламен са прави,ще изпаднем с този анонимник.

  32. 21
    16

    Не е ли по-добре първо да се научиш да центрираш и после да нападаш “треньорчето”, което за разлика от теб е играло е елита на Германия. наеш какво е това, гледал си предполагам телевизия….

Коментарите са затворени