В Ботев няма официално запитване от Левски за Меледже, научи PlovdivDerby.com. Нещо повече, шефовете на канарчетата са взели решение да не замесват котдивоареца в сделка с Димитър Пиргов. За управниците на канарчетата двата казуса са отделни и независещи един от друг.

Самият Меледже все още го няма в Пловдив. Причината е проблем с билета му за прибиране, който ЯЯ днес се е опитвал да разреши, но не е успял.

Както неотдавна писахме, най-вероятният нов отбор на дефанзивният полузащитник ще е Септември, но това ще се случи едва след като в Ботев проведат разговор с играча, който има договор с тях и ако получат категоричният му отказ да остане в Пловдив. Ботев са категорични, че Меледже в момента е техен футболист и който го иска, трябва да плати трансферна сума. Николай Киров на пресконференция преди първата тренировка заяви, че държи футболиста да остане. Ако това не се случи Белия вероятно ще търси негов заместник, защото вероятността Ботев да продаде Бризола все още съществува, макар и да е малка.

Междувременно PlovdivDerby.com потърси мениджъра на Пиргов за актуална информация:

“В момента нещата са на изчакване. Подбираме най-доброто за Димитър. При казуса “Ботев” се заговори за някакъв интерес на Левски към Меледже. Аз нямам отношение към това и можем единствено да изчакаме, но и времето не е много. Няма да крия, че съм разговарял с Ботев Пд за Пиргов, но към него има интерес и от други отбори”, заяви пред PlovdivDerby.com мениджърът на все още “синия” играч Милко Бански.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    25

    Меледже бяга, нека си признаем. Андрей не лъжи и не замазвай. Стига лъжи за Ботев. Кажете дълговете, кажете кой дава пари. Ако ще и 10 купи да ни падарят няма полза след толкова тайни и лъжи. А и сме далеч от Пловдив, нямаме стадион.

    • 21
      2

      Буфер , парите идват от Аржентина ,не разбра ли.

  2. 5
    2

    Барса чака да разтрогне,че продават Масче рано.

  3. 5
    16

    Говедата си имат достатъчно шведи , този си го дръжте на село.

  4. 38
    5

    Да го духат лапачите! Имаме страхотен отбор и можем без всички гореспоменати! САМО БОТЕВ ОЛЕ!

Коментарите са затворени