Нападателят Анте Аралица подписа днес договор с Локомотив. Срокът на контракта е за три години.

Аралица е хърватски футболист, който е роден на 23 юли 1996г (21 години). Състезавал се е за тимовете на Рудеш, Сесвет, Лучко. За последно е играл за отбора на Локомотив Загреб.

“Много съм щастлив, че подписах с Локомотив Пловдив. Надявам се заедно с клуба да постигнем много добри резултати. Четох за феновете, тяхната подкрепа е страхотна, те ще са верен помощник на отбора през сезона. Запознах се вече с обстановката, играчите са професионалисти, както и всички в треньорския щаб. В момента съм болен, но очаквам с нетърпение да в близките дни направя първата си тренировка с новия си отбор.“, заяви Аралица за lokomotivpd.com.

 

18 КОМЕНТАРИ

  1. 12
    2

    Браво това е истината млади перспективни играчи, за година две можем да изградим идеален отбор.Ние шампиони не искаме да ставаме вече бяхме, искаме раздаване на терена и професионално отношение към тренировъчния процес( защото това е работа да която се плаща) .Резултатите ще се видят и на терена и в последствие на трибуните.Публиката ще се завърне много бързо на стадиона.
    Браво на Акрапович, аз нярвам на човек тренирал и работил в Германия ще успее да въдвори дисциплина и ред сред фетболистите!
    Успех в подготовката и повече радости за Локомотивската общност в близко бъдеще!
    Само Локоооооо!

  2. 13
    4

    Много обичам хора, които са вечно недоволни, но не правят никакво предложение как да се оправят нещата. Забавлявам се с такива хора – те рядко стават за нещо друго.

  3. 4
    16

    Обвързвам се с пошлуковци за да не ме сготвят. Очаквайте още пръдни и плодове.

    • 17
      3

      естествено. в отбора трябва да има дисциплина. А ти да не искаш случайно да си продължава по старому – Кики да идва пиян на тренировка директно от бара и никой нищо да не му казва.
      Абе ти не беше ли гордия носител??!!

  4. 8
    17

    Хмм!Хърватски отбор ли ще ставаме?!!Май само администрацията ,тренерчета и няколко супер заблудени парчета ще останат да гледат мачовете…Клошарски е сто пъти по-мощен от Христола!За наше съжаление!

    • 15
      3

      не. ще взимаме Меси. Ама ти си щял да платиш за него.

      • Ти си явно от болезнено тъпите парчета ,защото само такова нещо може да пише глупости за хора ,които не познава!Такива малоумници гонят нормалните хора от стадиона.Тъп и неграмотен мунчо!

    • Жалък жълт помияр,мръсен изгревбойски крив мангал,спри да ръсиш олигофрени !Нещастник!

  5. 22
    7

    Андро, пускай по-бавно хубавите новини за Локо Пловдив, че става страшно.

  6. 23
    9

    Няколко линейки излетяха с бясна скорост в посока родопската яка

Коментарите са затворени