Интересно! Локо обвърза Анте Аралица с дългогодишен договор!

18
853

Нападателят Анте Аралица подписа днес договор с Локомотив. Срокът на контракта е за три години.

Аралица е хърватски футболист, който е роден на 23 юли 1996г (21 години). Състезавал се е за тимовете на Рудеш, Сесвет, Лучко. За последно е играл за отбора на Локомотив Загреб.

„Много съм щастлив, че подписах с Локомотив Пловдив. Надявам се заедно с клуба да постигнем много добри резултати. Четох за феновете, тяхната подкрепа е страхотна, те ще са верен помощник на отбора през сезона. Запознах се вече с обстановката, играчите са професионалисти, както и всички в треньорския щаб. В момента съм болен, но очаквам с нетърпение да в близките дни направя първата си тренировка с новия си отбор.„, заяви Аралица за lokomotivpd.com.

 

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

SHARE

18 КОМЕНТАРА
 1. 12  2

  Браво това е истината млади перспективни играчи, за година две можем да изградим идеален отбор.Ние шампиони не искаме да ставаме вече бяхме, искаме раздаване на терена и професионално отношение към тренировъчния процес( защото това е работа да която се плаща) .Резултатите ще се видят и на терена и в последствие на трибуните.Публиката ще се завърне много бързо на стадиона.
  Браво на Акрапович, аз нярвам на човек тренирал и работил в Германия ще успее да въдвори дисциплина и ред сред фетболистите!
  Успех в подготовката и повече радости за Локомотивската общност в близко бъдеще!
  Само Локоооооо!
 2. 13  4

  Много обичам хора, които са вечно недоволни, но не правят никакво предложение как да се оправят нещата. Забавлявам се с такива хора – те рядко стават за нещо друго.
 3. 4  16

  Обвързвам се с пошлуковци за да не ме сготвят. Очаквайте още пръдни и плодове.
  • 17   3

   естествено. в отбора трябва да има дисциплина. А ти да не искаш случайно да си продължава по старому – Кики да идва пиян на тренировка директно от бара и никой нищо да не му казва.
   Абе ти не беше ли гордия носител??!!
 4. 8  17

  Хмм!Хърватски отбор ли ще ставаме?!!Май само администрацията ,тренерчета и няколко супер заблудени парчета ще останат да гледат мачовете…Клошарски е сто пъти по-мощен от Христола!За наше съжаление!
  • 15   3

   не. ще взимаме Меси. Ама ти си щял да платиш за него.
   • 0    5

    Ти си явно от болезнено тъпите парчета ,защото само такова нещо може да пише глупости за хора ,които не познава!Такива малоумници гонят нормалните хора от стадиона.Тъп и неграмотен мунчо!
  • 5   0

   Жалък жълт помияр,мръсен изгревбойски крив мангал,спри да ръсиш олигофрени !Нещастник!
 5. 22  7

  Андро, пускай по-бавно хубавите новини за Локо Пловдив, че става страшно.
 6. 23  9

  Няколко линейки излетяха с бясна скорост в посока родопската яка

Comments are closed.