„Борислав“ Първомай стартира подготовка с нов спонсор. Мести се в „Коматево“

0
1500
"Борислав" Първомай - първа тренировка за 2018-та, снимка: parvomai.net

Получилият статут на местна легенда Андрей Атанасов изведе мъжкия отбор по футбол на „Борислав“ на първа тренировка от подготовката на клуба за пролетния дял на първенството. Заниманията ще се провеждат под ръководството на Георги Какалов. С изключение на днешната тренировка, бориславци ще тренират на базата в Коматево, за да пазят терена на градския стадион.

По време на подготовката, „Борислав“ ще изиграе 7 контроли:

20.01. 2017 – Оборище – Панагюрище, База Коматево

27.01.2017 – Хасково, база Коматево;

31.01.2017– Ботев U19, база Коматево

4 .02. 2017 Чико – Бунара Бяга, база Коматево

10.02. 2017 – Свиленград – не е уточнено мястото

14.02. 2017 – „Сокол“ Марково, не е уточнено мястото

18.02.2017 – „Ботев“ Ихтиман, Ихтиман.

Пролетният дял за „Борислав“ ще започне на 24 февруари с гостуване в Раковски.

Днешните спортни занимания бяха предшествани от водосвет, на който присъстваше управителния съвет, начело с председателя му – Ангел Папазов.

Той обяви официално, че мъжката формация вече ще има свой спонсор – арменския гражданин Давид Гаспарян. За свой представител и спортен директор Гаспарян е назначил Николай Николов.

„Спряхме се на този отбор, каза Николов, защото искаме това, което е изградено до момента като колектив, като организация, като футболисти, които са събрани тука и са постигнали тези резултати през първия полусезон, да започнем да го надграждаме през втория полусезон. Има 2-3 нови попълнения, евентуално ще дойдат още 2-3 и да вдигнем конкуренцията в отбора и по този начин самите футболисти ще разберат, че има смисъл да се развиват, а не да тъпчат на не едно място във „В“ група.

Официално договорът между клуба и спонсора ще бъде подписан на 14 януари.

„Борислав“ – Първомай приключи първия дял от първенството, заемайки 3 позиция в класирането на В Югоизточна група. Тогава той бе воден от Спас Колев, а Хищника – Андрей Атанасов стана голмайстор на четирите групи в третия ешалон.

 

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.