“Марица” започва подготовка в понеделник

1
359
Представителния тим на “Марица” ще направи в понеделник своята първа тренировка за 2018-та година. Точно в 14:30 часа ст.треньорът Стоян Димитров ще изведе футболистите на терена на стадион “Марица”, съобщават от клуба. С тренировката ще се даде старт на предсезонната подготовка на отбора.
От тима ще бъдат освободени 3-4 футболисти. Един от тях е Светослав Читаков, който ще продължи кариерата си в “Ботев” Гълъбово. Самер Алхусейн прекратява състезателната си дейност по свое желание и няма да е част от тима през пролетта.
Трима нови състезатели ще направят първа тренировка с “Марица” на 8 януари. Това са Йордан Христов, Пламен Табаков, както и един преотстъпен футболист, чието име няма да бъде съобщено на този етап. Освен това двама играчи ще изкарат пробен период в тима, един от които е чужденец.
Първата контрола на “Марица” е на 13-ти януари срещу “Ботев” U19.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

1 КОМЕНТАР

  1. Успех на Маричката,вторият най обичан Пловдивски отбор след великия ВЕКОВЕН Ботев!!!Дано се завърне и Спартак,и на бежанците от Кюстендил ще им стане тясно!!!

Comments are closed.