Ботев Пловдив и желанието на Николай Киров може да стане причина двама братя да се съберат под тепетата. PlovdivDerby.com научи, че българският защитник, който Белия иска е Димитър Пиргов. Футболистът обаче е собственост на Левски и яснота дали сините ще го освободят ще има към 9-и януари, когато столичани ще проведат първата си тренировка за 2018-а години. Пиргов е вариант номер 1 в момента пред Белия, тъй като ще легне по-тънко на клуба от холандеца, с който Ботев се разминават за 1000 евро. Самият Пиргов пък се оказа четвърти вариант за централен бранител при сините, след като те привлякоха Аймен Белаид, а в състава им са титулярите от есента Давид Яблонски и Холмар Ейолфсон. Освен това на Герена имат и младият Деян Иванов.

Припомняме ви, че Кресчендо ван Беркел поиска от канарчетата 5 000 евро заплата, а жълто-черните бяха готови да му дадат “само” 4. До привличането на Кресчендо ще се стигне, ако Пиргов не акостира в Коматево. Третия вариант е португалец, който обаче е по-скъп дори и от “лалето”, но пък е най-качествен от тримата, избрани от Николай Киров, споделиха хора от спортно-техническият щаб на канарчетата. Мистериозният, засега, сънародник на Кристиано Роналдо не е свободен агент, но пък е уверил канарчетата, че може да разтрогне с настоящия си клуб и да акостира под тепетата без трансферна сума.

Припомняме ви, че братът на Димитър Пиргов Илко играе в пловдивския Локомотив. Това може да се окаже сериозен жокер в джоба на Ботев, тъй като двамата братя могат да се окажат в клубове от един град, което със сигурност ще е в плюс за тях.

PlovdivDerby.com вече ПЪРВИ ви информира за първото ново попълнение на канарчетата Диого Кампос, който днес ще премине прегледи и ще подпише с Ботев, ако е здрав. За целта под тепетата пристига Иво Димов, който е импресарио на кариоката. Припомняме ви, че и ПЪРВИ ви разкрихме за името на Кресчендо ван Беркел, за който Николай Киров пред колеги потвърди, че е вариант за нов централен бранител.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    ПФК Левски: От Ботев да забравят за Димитър Пиргов! … хахааха. Кога щяхте да ин информирате ПЪРВИ за тази новина…. хахаха Смешници!!

  2. 3
    4

    Както е казал класика: Ще ги бием, със сигурност ще ги бием. Това го запомнете от мен!

  3. 11
    12

    С уважение към клубните пристрастия на редакторите. Йорданов, Ивановден – наздраве! Без да съм мнителен, но вие с афедето лягате и и ставате,че и заплата получавате. Няма лошо. Претендирайки да сте Пловдивдерби, може ли,по невнимание, без напиращи плюнки да напишете нещо за ЛОКО,а? Дали може,А?

    • 9
      4

      Ми кво да напишат бе бауш? Как Хъмпи не изтрезнява ли?

  4. 11
    3

    Първи това първи онова, хайде стига сте хвалили постоянно. Да не вземе да се подмокрите??

  5. 13
    21

    Къс преразказ на клоуниадата в Цирк Канарски. Наистина е доста забавно. Поздрави за Андрей.

  6. 10
    18

    Ще вземем най -втиния, а на Шиши щекажем че сме взели най-скъпия, тъй де, требе се лапа докато сме вождове.

  7. 19
    7

    Туканкана гледам съ са събрали ного лайномети от КЛОАКООТИФФФФФ.Само така апапи! САМО ТАКА ЩЕ ВЪЗДИГНЕМ НАШИЯ ПРОПАДНАЛ ОТБОРЕЦ!!!! ПЛЮЙТЕ ПО ЖАЛТИТИ И АЛЛАХ ША НА ВЪЗНАГРАДИ!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))) ПУФ ПАФ….КЕНЦ:)

  8. 50
    36

    Браво!!! Е сега ПЪРВИ ни информирайте кой е истинския собственика на Ботев

    • 33
      21

      Марк Зукербърг, Доналд Тръмп, Абрамович и още няколко спонсора. Доволен ли си? Ако така се интересувахте и от Локо – можеше и да се оправите, но няма да е.

      • 28
        8

        Колко време ти отне Тошко да си слагаш плюсове? А можеше толкова много чинии да измиеш за това време…..

  9. 27
    7

    Няма финанс само в твойта циганска кратуна.

  10. 16
    53

    Цял ферман Ала бала и нищо конктетно. Типично жълта статия от Доматево.нюз

  11. 11
    43

    С другите двама педали забраветели ги.А пропо братя пазарджишки МАНГАЛИ.

Коментарите са затворени