“Вече имам оферти за следващия сезон”, това заяви Мартин Камбуров пред камерите на журналистите, след като бе обявен от феновете за номер 1 за изминалата година. Това бе пета поредна такава нагарда за Императора. “Не искам да коментирам миналото”, заяви Мартин на въпроси, които се опитаха да го върнат към раздялата му  Локо Пд.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 12
    7

    Първо, благодаря на чернобялата общественост за наградата Футболист на 2017! Аз може и да играя в Берое, но нека това не пречи на чернобялата любов.

    Второ: за 2018 имам много оферти, за жалост нито една от тях не е от Локомотив, но нека това не спира чернобялата любов. Където и да играя през 2018, аз ще съм футболист на Локомотив, и ще направя всичко по силите си отново да спечеля ценния приз-Бакърената купа!

  2. 13
    7

    За неграмотния циганин всичко, повече от 4 е “многу”. За това за ислямистите от Лаута много е доста относително понятие 😉

  3. 23
    6

    Отборите с 5000 или над 5000 зрители през есента в домакински двубои:

    1. Лудогорец – в 7 мача
    2. Левски – 3 мача
    3. ЦСКА-София, Ботев Пд, Етър, Берое, Черно море – 2 мача
    8. Дунав, Пирин – 1 мач
    Източник: https://www.sportal.bg/news.php?news=699393

    Локуту с многото публика нещо ги няма!

      • 4
        2

        Ми чукни на линка бе пендермиш.Само знаете да лаете лилави венци.Случайно играхме ЛЕ

    • Статистиката е доста обширна, никъде не се среща обаче името на… как беше… “пловдивския любимец”. А уж Пловдив е голям град. Явно става въпрос за циганския любимец..

Коментарите са затворени