Феновете на Локомотив Пловдив планират да изберат Мартин Камбуров за футболист №1 на тима за 2017 година. Това ще се случи утре по време на тринадесетото издание на Черно-бялата Коледа. Вотът ще е наказателен към управлението на собственика Христо Крушарски, заключват от Тема Спорт.

Както е известно, Камбуров си тръгна от “Лаута” дни след старта на шампионата, в края на юли, след скандал с бизнесмена. Причините бяха забавени още от миналата кампания плащания към играчите – заплати и премии. Очаква се да бъдат отличени и  Христо Колев-Бащата и Стоян Колев.

16 КОМЕНТАРИ

  1. Коментарите ти искрено ме забавляват – представям си как се пениш от злоба докато ги мислиш миейки чинии….. Мъка, мъка…
    Тъй като съм психиатър, в същото време и дълбоко се притеснявам за теб. Като професионалист зная, че хора с такава злоба и комплекси са изживели някаква твърде голяма лична емоционална травма обикновено в ранна детска възраст – някои са били изнасилени, други бити, а трети просто са завиждали на другите деца докато са седели сами в някой ъгъл. Като към това добавим факта, че дълги години си гледал как Локомотив са пред вас в класирането и печелят купи (не подарени) то твоя психо профил напълно се изяснява. Като професионалист много се тревожа за твоето психично здраве. При такива пациенти рискът от самоубийство е твърде голям и е препоръчително да бъдат хоспитализирани за да не посегнат на живота си при следващ успех на хората на които завиждат. Моля те, потърси медицинска помощ! Моля те!
    Дотокато събереш пари и смелост да го направиш препоръчвам метод, който ще ти помогне ВРЕМЕННО – мий си чиниите в Лондон и си представяй, че си футболист на Майнц.
    Помни, че на света има и хора които те обичат. Малко, но има!!!

  2. 7
    5

    Чест?Гордост?Достойнство?

    Тези думи не съществуват в столипинското наречие на циганския език.

    • 2
      5

      Велик жълт боклук,в Столипиново фен клуба е ваш!Съставен е от идиоти като теб,цигани мюсолмани,и изкривени мутри от злоба и комплексарщина!Мий си чиниите в Лондон и не се бъркай в нещата на Градския отбор!

    • 3
      1

      Днес е петък. Има много гости в ресторанта и миялната работи до късно. Затова си дойде толкова късно от работа предполагам. Пък и пътя до гетото е дълъг. Ти в кое си? на индусите или при патладжаните?

  3. 16
    3

    Амии измитайте се не ни пречите тъкмо ще може хората с деца спокойно да гледат мач.50 човека не сте Локомотив…

  4. 14
    2

    първо не са “феновеТЕ” а няколко потника, разобличени “журналисти” като Дончо-алкохолното петно, приятели на Предателя Камбуров и Кики и вечните спасители, които се облизват покрай промените в закона за спорта.
    Второ наистина просто няма за кого да се гласува от сегашните футболисти в Локомотив
    И трето на Крушарски му е ясно какви и кой прави интригите около отбора. Той не е Коко….

    Така че – пишете си на воля. не ни пречите…

  5. 10
    13

    Само папагали с криви глави писачи в този хубав сайт хаха

  6. 10
    5

    Мръсен ли си?Миризлив ли си потник долен…Така не искахте турчина Назъв Оглу и кво стана?Няма спор. Вие хем сте гладни хем горделиви … С четири думи казано : “Гладна кокошка просо сънува”

  7. 23
    3

    Хъмпи е голям,такива модели се раждат веднъж на 100години, Селския пасти да яде пред него.

  8. 26
    8

    Буферлята мислех че са ударили дъното, ама те копаят надолу. Камбура ги качи на кур@, те награди му дават. Това е все едно някой да те нарече “гей бандит”, а ти да му целуваш задника. Няма такава измет в цяла България!

  9. 6
    16

    Kuruso vin pomak mrisen zaradi tep ednalekenda ne istana niyesi imahme 2 lekendi bastata i martin veceki nama tah katoki nama ti kakvo pravis tam bokluk

  10. 24
    4

    КАКВО ОБЩО ИМА ЛОКОМОТИВ СЪС СТАДИОНА В ГОВЕДАРЦИ?! АМИ ПО ДОКУМЕНТИ – НИЩО!
    Имат един и същ финансов благодетел, но иначе по медиите се тръби, че базата била на Локомотив! Оказа се обаче, че била на дружество контролирано от кмета на селото а Крушарски дал парите за терените с идеята да развиват бизнес с отбори които да се подготвят там!

    “Потърсихме за коментар и сегашния кмет на с. Говедарци Георги Шуманов, който заяви: „Освен кмет на селото съм и председател на Спортен клуб „Рилец“ (Говедарци). Това е клуб с нестопанска цел. Имам договор с общината от 2012 до 2017 г. да ползвам стадиона, без да заплащам наем. След това се прави концесия с право от 20 години да ползваме терена безвъзмездно, без да заплащаме нито един лев. Това е условието, което е поставено като изискване от мен. В момента се изготвя проектът и на основание на този проект се дава виза и чак тогава може да ни се разреши строителство. На стадиона попада и частна собственост. Имаме договорка с частниците, като изготвят ПУП-а, да им изместят имотите. От скицата на стадиона се вижда, че целият имот – спортно игрище, е с площ около 29 декара. Има и частен имот на Гълъбов. За стария стадион, който ползвах, не съм имал проблеми с хората със собственост на това място. Но още нямаме разрешение по казуса. Като начало ще се вложат около 240 хил. лв. само за тревно покритие на стадиона. Чакаме документи от кмета на община Самоков, за да започнем изграждането. Ще има съблекални вътре в стадиона. Идеята е тук да идват и други отбори. А за в бъдеще може и да се изгради и хотел. Президентът на „Локо” (Пловдив) Христо Крушарски ще привлича отбори, които да тренират. Спортният клуб на Говедарци, включително и жителите на селото, ще ползват услугите безплатно. По груби изчисления една подготовка в Турция струва около 50 хил. лв. – за двадесет дни ще остава тази сума за с. Говедарци. По този начин ще се разкрият и около 20-ина работни места като камериерки, готвачи, сервитьори, които ще обслужват клубовете. Намери се инвеститор, който ще вложи на първо време около 500 хил. лв. Само теренът ще струва 248 хил.лв. Съблекалните, за да се възобновят, възлизат на сумата около 240 хил. лв., това са суми като за начало. На инвеститора Христо Крушарски хората трябва да му направят паметник в селото за идеята”, коментира кметът на Говедарци Георги Шуманов.”

  11. 23
    4

    Глупости! Така няма да стане. Дреме му на Крушарски.

  12. 23
    5

    Какви жълти бе комплексар,вие сериозно страдате от комплекса за малоценност.Това за пореден път доказва ,че сте някакво “анти БОТЕВ” недоразумение!

  13. 16
    24

    Крушарски, вън от Локомотив боклук мръсен! Гнусен селяндур, отивай си при жълтите нещастник! Боклук! Има ли още слепци, които се възхищават на този помак?! Защото който е ходил в Говедарци знае, че е едно помашко село! Този трябва да бъде изметен по най-бързия начин, инак си отиваме!

Коментарите са затворени