Футболистите на Ботев Пловдив продължават със своята обиколка по пловдивските училища, радвайки малчуганите в тях. Този път децата от ОУ “Васил Левски” имаха възможнността да се срещнат своите идоли и дори да поиграят с тях в двора на своето училище.

Вижте емоцията, която предизвикаха футболистите у малките сладури:

 

 

21 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    5

    С декларацийки не можахте да си напълните базичката тръгнахте из детските градини,ако пак не стане тръгвайте по фабрики, заводи, предприятия.Вариант е също да ходите да сурвакате,Тошо,и Лъчо да раздават календарчета с Мариян Огнянов.

    • 2
      1

      Сабри , ще ходим където си искаме защото хората ни обичат.Не като вас-само в столипиново и шекера щото на всякъде другаде ви гонят с шутове.

  2. 8
    1

    Супер ! Браво!
    Имам идея: защо не направим класация в сайта за най- готини снимки на деца фенове на двата отбора. Всеки ще може да изпрати снимка на своето дете и да се публикува в сайта. Така мисля че ще помогнем нормалните запалянковци да се върнат по стадионите( в нашия случай на базата:(( с децата си. Все пак няма вечно да играем по нещо като стадиони, един ден ще имаме красиви съоръжения и вече порасналите ни деца трябва да са там.

  3. 17

    Голямо браво за идеята. Колкото си може повече такива инициативи

  4. 18
    3

    То вярно Пловдив бил черно-бял. Стотици буферчета изпадат в екстаз при вида на любимците си. Как ли действа това видео на лилавите комплексари. Сега разбирам защо не ядете банани и не се возите на таксу. Тежко е наистина и ви съчувствам.

  5. 8
    7

    Братя Столипинувци, идвайте си в родината Индия !!!

    Чакаме ви, и танците са ни същите, и начина ни на живот е същият и езика ни е подобен,няма смисъл да ровите по кофите около централна гара в Пловдив.

    Изгледайте цялото видео, и е Шекера и в Столипинуву няма такива таланти като тези от индийската махала.

    X factor Индия определи видеото като супер яко !!!

    Ето поздрав от братска Индия с този танц : https://www.youtube.com/watch?v=NNN2cFkbhiY

  6. 7
    31

    Жалко че го нямаше техния идол Мариян Огнянов! Тогава щяха да бъдат истински щастливи децата!

    • 26
      6

      Миризливко, отивай да оправяш наклона на Хъмпи…

  7. 41
    7

    БРАВООО ,ИЗПЪЛНИ МИ СЕ ДУШАТА С РАДОСТ.НЕ Е НАПРАЗНО ЧЕ ,СМЕ ВСЕКИ МАЧ НА СТАДИОНА!!!! ДЕЦАТА НА ПЛОВДИВ СА БОТЕВИСТИ!!!!!!!!!!!!!! БРАВО НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ!!!!!!!!!!! ДРУГИЯ ПЪТ И ПО ЕДИН ШАЛ ДА ПОДАРИМ НА ДЕЦАТА!!!!

  8. 46
    5

    Напълниха ми се очите…толкова малко нещо,а толкова значимо.
    Достатъчно ми бе дя видя тези усмивки по лицата на тези деца и да съм горд БОТЕВИСТ…Едно гголямо браво на клуба че ни кара да се чувстваме горди българи и ботевисти

  9. 6
    50

    Циганска работа. Като калайджии са нашите канари. Обикалят като прошляци. Срам и резил

    • 27
      5

      Много миришеш, манго. Бързо изчезни!

  10. 57
    6

    СТРАХОТНО! Браво момчета! Изключителна инициатива. Голям отбор сме! След видеото с усмивка се чувствам още по-горд, че съм 3-то поколение Ботевист!

  11. 29
    7

    На фона на тази простащина на дербито в Белград и въобще по бг стадионите, дано тези деца разберат, че любимци на терена го правят за

  12. 42
    6

    Уууааууу, незабравимо ще остане и за децата и за футболистите

  13. 54
    6

    Така се прави!
    Децата от малки трябва да бъдат приобщавани към жълто-черната магия и да растат с Красота, Вяра и Борба в сърцата си, за да израснат достойни хора, гордост за Майка България!

  14. 57
    7

    Едно голямо БРАВО, на този който се е сетил за инициативата ! Вижте колко малко им трябва на децата за да са щастливи. Дано подобни мероприятия да продължават да се случват !

  15. 55
    8

    Eeeeeeeeeee уникално. Гордея се с моя клуб, хвала на всички за усилията!

Коментарите са затворени