Няколко хърватски медии обърна специално внимание на феновете на Ботев Пловдив, позовавайки се на публикация в PlovdivDerby.com. Припомняме ви, че наскоро агенция “Франс Прес” закупи правата над видеоматериалите заснети от лидера за футболни новини в Пловдив по време на ексцесиите на Лаута и ще ги включи в документален филм, посветен на предстоящото Световно първенство в Русия.

“Български фенове се присъединиха към хърватските и подкрепиха генерал Слободан Праляк. Те написаха плакат гласящ, че Праляк е патриот, а не е престъпник.
Поддръжниците на българския футболен клуб Ботев Пловдив, наречени “Бултрас”, бяха категорични в позицията си за генерал Слободан Праляк с посланието “Не престъпник, просто патриот” и обидно такова за съда в Хага.“, отбелязват от dnevnik.ba, публикувайки и снимка от PlovdivDerby.com.

“Порталът plovdivderby.com пише, че фен-група, която е в приятелски отношения с фенове на Хайдук Спит, са автори на плаката”, съобщава пък Direktno.hr.

Ботев Пловдив е клуб от втория по големина български град и един от трите най-популярни клуба в България, пише още “dnevnik.ba” Той е кръстен на българския национален герой, поет и революционер Христо Ботев, който дава живота си в борбата срещу турците.”

Хърватски ултраси пък след като разбират за публикацията в PlovdivDerby.com, са избрали формума ни, за да благодарят на феновете на Ботев Пловдив за подкрепата.

 

7 КОМЕНТАРИ

  1. 32
    7

    Разбра ли, Доньо, стрелочник немит?! Журналистиката не е като да вземеш дежурното интервю от Бащата и Зума. Това е журналистика, като Андрей. Ботев Пд е гранда на Тракия!

  2. 10
    44

    Браво! Огромно признание! 7 похвални поста от някакъв форум?
    Сега Меледжето и маймун Тошко да слагат каските и да отиват да раздават календари на 7-те им хърватски фена???

  3. 74
    14

    “Ботев Пловдив е клуб от втория по големина български град и един от трите най-популярни клуба в България, пише още „dnevnik.ba”

    Очаквам да чуя сега че другите два са Мюмюни Юнайтед и U19 на Мюмюни Юнайтед, ахахахахахах…

    • 11
      46

      Селски бек, отивай пали свещ в църквата, че днес започва мегаделото за КТБ! Да няма сополи после?

      • 38
        9

        Гей бандит,и какво като започва дело за КТБ? Ъ?

      • 27
        6

        Бе тва мега-дело започва от вчера. Вчера беше онзи ден. А днес се оказа, че започва… от днес ? Последно кога е това мега-дело или само в твоя мозък е започнало вече ?

      • 12
        4

        Ей, цигани чернобели, имам новина за вас:

        “С очакван фалстарт започна мегапроцесът за източването на близо 3 милиарда лева от Корпоративна търговска банка (КТБ).

        Ход на делото не бе даден заради нередовно призоваване на един от основните обвиняеми – бившият шеф на банката Цветан Василев.

        Съдът насрочи следващото заседание за 23 януари 2018 г.”

        Дейба скапания Банго Васил се очертава, и от тука няма да дойде радост за изстрадалата циганска душа, ахахахахахха, кажете ми не е ли жалко да си циганин, не е ли Божие наказание да си фен на най-измекярския отбор във Вселената?

Коментарите са затворени