Чистката в Локомотив Пловдив продължава с пълна сила. Следващите трима, с които черно-белите ще се разделят за вратарят Диао, халфът Фрикише и крайният бранител Пашов. С това трио играчите изгонени от Акрапович станаха 7. Преди това вратата бе посочена на Кики, Мартинович, Сержо и Бедиме.

22 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    1

    Браво, шеф! Сега като го няма Диао, оставам единствен! За втория полусезон обещавам да подобря играта си. На първо време ще си купя табуретка, за да стигам горната греда.Може да ми викате Илко Табуретката. Не ми пука, нали съм единствен ! 🙂

  2. 9
    4

    Ускорявам процеса по закриването, по заповед на Дон Крушон де Архентино. Напролет жална ни майка локомотивоциганска във ВТОРАТА ШЕСТИЦА, изобщо не идвайте на Ещадиу ду Лайнута.

  3. 8
    1

    Само не мога да разбера защо трябва да се освобождава преди да са намерени заместници?!

  4. 4
    9

    LH, Акрапович иска да е треньор на Локомотив и едва ли ще вземе футболисти, на които няма доверие! Вижте там тарторите да натиснете Крушо за Даксон! Знам, че това не ви влиза в задълженията, но явно че ще трябва и френски натиск малко! Това можете да го направите…все някой от тарторите ще се има с Крушарски!

    • 13
      5

      “Френски” натиск. Това най го обича нашия Крюшо. Първо му оправяме наклона и след това “френския натиск”. Ще се справим, не случайно ни ухажва,като ни нарича гей бандити.

  5. 11
    10

    Обещал съм ви, след нова година пускаме юношите!

  6. 21
    23

    Братлета, Даксон в интервю на Трибуните е казал, че много иска да облече фланелката на Локомотив Пловдив, нещо за което жълтурът Андрей умишлено мълчи! Ако беше някой Вандер, Доре, Бобани разни щеше да напише цял роман, но щом е за Локомотив мълчи и крие! Някой, ако се познава с човек от ръководството нека да говори за Даксон!

    • 15
      10

      Всичко е един голям жълт заговор.
      Даксон не идва в Локо, само заради Андрей. Ако го нямаше Андрей ,Даксон вече щеше да е в Локо.

    • 4
      3

      Домуса е платил Даксон да не идва, всичко е под контрол! Разбрахте ли, локомитивоцигани, за всички ваши неволи, виновен е Домуса, защото плаща. Защото не ви обича. Вас никой не еи обича, дееба вашта мама локомотивоциганска….

  7. 11
    15

    Николов е машина! Белия да го връща веднага!

  8. 11
    5

    Фрикишето не беше идеално лош, но щом е решил.

    • 1
      2

      съгласен съм. много тичаше. дано да има в предвид някой по-добър…

      • 5
        1

        Грешиш,ето кой е закрит-собственика на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.

  9. 18
    9

    До тук, много добре!
    Има и още за махане! Янко Ангелов е първия!
    Да видим, какви ще са заместниците обаче???

    • 7
      5

      Да идеално утре арапи като си бие камшика и който е довел след него ще излезе и не закриват.

Коментарите са затворени