Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски в момента е в Аржентина. Междувременно у нас черно-белите сложиха точка на есенния дял на шампионата с равенство срещу Дунав. Преди седмица – две се появиха информации, че ако Акрапович не вземе нито една победа до края на календарната година може да бъде сменен. Именно по този повод от PlovdivDerby.com потърсихме собственика на черно-белите:

За Акрапович:

“Стига вече с тези смени на треньорите. Акрапович има свои виждания и има моята подкрепа да ги реализира. На Локомотив Пловдив най-вече му трябва дисциплина. Акрапович е точния човек за това. Той ще води подготовката и ще е треньор на отбора след Нова година.”

За трансферите:

Аз искам да налагаме млади момчета, но всеки треньор си има своите изисквания. Аз обаче все повече се убеждавам, че пътят на Локомотив минава през младите. Подготвям нещо тук в Аржентина, от няколко седмици работя в тази посока и ако се случи, мисля че ще е от голяма полза за нашия клуб.

За конгреса на БФС:

Казвал съм го и преди. За мен Боби Михайлов направи много за българския футбол. Въпреки, че именно той замени моя приятел Иван Славков, Боби има моята подкрепа. Вижда се, че се работи. Трябва да спрем да си пречим сами. Преди години ние съдействахме за дискредитирането на Батето и изваждането му от МОК. Сега имаме ли човек в Олимпийския комитет? Дано не направим същото и с Боби Михайлов. У нас сме свикнали да търсим оправдания за собствените си неуспехи. На нас все съдиите ни пречат или пък някой друг… Виждате Лудогорец, какво правят в Европа вече няколко поредни години. Сега едни пари ще влязат във всички клубове благодарение на тях. Някой от нас, останалите президенти, ще се сети ли да им каже по едно “Благодаря”? Нали не си мислите, че някой ще върне тези пари и няма да ги вземе? Да не помислите, че нещо се натягам на Домусчиев. Аз дори не го познавам, виждал съм го един единствен път. Но е видно, че Лудогорец ще подпомогне българския футбол с резултатите си в Европа. Трябва собствениците на клубове да гледаме в една посока, а именно – израстването на нашия футбол. Да се плюем един друг – не ни помага.

45 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    4

    С две думи да ви преведа какво казвам в това интервю:
    – Жална ни майка локомотивоциганска!

  2. 8
    3

    Добър вечер мангали.
    За мен е изключително забавно да ви чета коментарите, но моля обяснете, какво точно очаквате да коментирам в тази конкретно тема?
    Защо трябва да давам мнение по нещо което Ел Гранде Президенте е казал?

    Честно, не разбирам.

    Искам от вас да разберете едно: за нас сте интересни само като комедиен сериал-нещо като Фолти Тауърс-Столипиново Мангали Тауърс, нещо такова-в който сериал умствено недъгави, преебани от живота чернобели клошари се опитват да оцелеят до социалните в края на месеца.

    Пожелавам ви много здраве, успехи под ръководството на Ел Гранде Президенте и също така дружески ви съветвам да си ебете путката майна циганска.

  3. 10
    3

    Най-странното е, че във всяка новина за тях буферлята виждат добра новина. 17 нови – чудесно! Голмайстора на 5-та лига идва – чудесно. Голмайстора на 5-та лига ги отсвирва – чудесна новина. Крюшо каза бием Ботев – линейки хвърчат. И ние сме били зле, ама сме гледали реално на нещата. Поне се борихме с Христола. Без да но е наричал банда гейове. Бонев ги псува, нарече ги мангали, те си го обичат. Не го разбирам това. Трябва да нямаш грам достойнство някой да те ебавa, а ти като тъпунгер да се правиш че ме си чул. То циганин и достойнство…

    • 2
      3

      Тихо бе жалтур! Тихо, не им отваряй очите на тез мангали-педерасти! Млък! Мамка ти жалта!

  4. 2
    2

    С Акрапович победа още нямаме. Факт. А с Войнов все пак имахме.
    Вие кажете как да тълкуваме тези факти.

  5. 9
    3

    Мъка, мъкаааа! Реших да прегледам и новините около нашите “съграждани” и какво да видя…. Лидерът при голмайсторите на всички четири трети лиги отказал на великият Локомотив, по голям хаос не е виждало момчето. Нов календар с футболисти които няма да играят през 2018 и 12 фирми, които са решили да се набутват яко.
    Още по-мъка ми стана като ви прочетох и нещастните коментарчета под поредната доза смях със запазената марка на дон Крушолини. Щом ви топли мисълта, че сме миячи на чинии, то нека е така. Един мияч на чинии в Лондон вади повече пари от вас взети заедно. Нормалните бели хора през деня са на работа и си вадят парите по честен начин, било то и с миене на чинии, и не са като вас да чакат края на месеца за социални помощи. Просто сте жалки!

  6. 1
    6

    Тодор Велиликии, Хасан Клошарски,Рачо,форумни герои, палячовци,пълни примитиви, комунистически отрепки, разберете, живеем в21-ви век,комунизма вече уммря(надявам се и Андрей да го е разбрал). Просто комунизма си отиде.

    • 8
      1

      Абе манго, аз съм бил комсомолски секретар, ти ли ще ми кажеш кое и кога си е отишло? 21 век сме споре кой?! Според нас локомотивците сме 22 век, ние сменяме времето когато и както си пожелаем! Разбра ли Мустафа? Аз решавам кое и кога си е отишло!

    • 6
      1

      Спокойно Мустафа, ще се задавиш от злоба! И при комунизма, и при демокрацията си оставате едни уродливи, миризливи, комплексирани мангали! Посрещат ви по всички стадиони с “Цигани, цигани, цигани”! Вече ме е срам, че съм ви президент! Ще си остана в Аржентина!

  7. 3
    7

    Всички заплати са платени ,включително и последната на 07 12 2017г.

  8. 3
    3

    Кът съ случът нищатъ в Аржинтинъ – Праву на ги трепъ! Пръскъм… Чеши гори! Дцън-дцън!

  9. 4
    8

    Лондон,миячи, нещастници, къде сте бе,не измихте ли чиниите,ТОДОР the best, къде си бе нещастник,време е да лягаш да спиш, трябва да ставаш рано,да обслужваш този на когото се навеждат,Ти си МЪЖ,ама истински,но…….,.само във форума,в действителност ти си един завършен нещастник, един пълен комплексар,и Нещастник.

    • 5
      1

      В маалата само ментета ли пиете? Струва ми се, че ти е много зле…

    • 5
      1

      Трагедия…

      Спри алкохола мойто момче, кажи НЕ на каменярката особено сутрин…

  10. 4
    4

    Барон Кюшейски сръбвайки кат истински игралец с 300бондака апетит възбужда…

  11. 5
    11

    Тодор,Хасан,Рачо:Покажете кои сте в реалния живот,а не във форума,айде палячовци,я да ви видя нещастници,кои сте вие.

  12. 5
    13

    Къде са българите от Лондон,губят ми се?Не измихте чиниите вече?Нещастници продаждници.Рачо,Хасан,Тодор Великии.Подлоги.

  13. 4
    11

    Къде е Тодор Великия,къде си бе посерко,Тодор Велиликии.

  14. 3
    8

    Тодоре,Великия,къде си My friend, къде ти е най-добре да се наакаш, къде искаш да си сложи памперса?

  15. 4
    10

    Тодоре,Великия нещастник,готов ли си да си ги мерим в реалния живот,а не във форума,къде си бе мишок, може да поканиш Рачо,и Хасан,чакак ви.

  16. 7
    15

    Миячът на чинии в Лондон пише с няколко различни ника тук, заедно с другия тиквеник – псевдожурналиста Рачо държавния вестинк.Едният от многото различни ника на дебелия и слабоумен мияч на чинии Тошко е “Хасан Крушарски”.

    • 7
      15

      1926:Ти знаеш ли защо тези примитиви,чехълчета и амеби,Рачо,Хасан Клошарски и Тодор Великия,пишат от Лондон!?! Защото им е писнало да берат домати в Коматево,много по-добре е да миеш чинии в някой старчески дом в Лондон, отколкото да се пържим в оранжерията.Постигнахте мечтата си, Английската мечта,НЕМА ВЕЧЕ КОМАТЕВО,има Лондон,това е вашият Еверест.Насладето му се.

  17. 14
    15

    Странно!Има статия за Локо(ПД),а все още титана на мисълта, Тодор Великия,не е изказал компетентното си мнение!Шокиран съм.Дано да не му се е случило нещо лошо.

    • 14
      10

      У всс е Ремзи, тряска майка ти в дивия, че била неразположена!

      • 8
        9

        Хасане,някъде да си прочел написани обидни или нецензурни думи от мен!?Придържай се към добрия тон.А тези който предявяват сексуални желания към жена на преклонна възраст (каквато е майка ми),нямат право да живеят.

    • Лондон
      Столица на Англия и на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия
      Ло̀ндон (на английски: London, произнася се по-близко до Ла̀ндън[1] [ˈlʌndən] или Лъ̀ндън[2] ) е столицата на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия и най–големият метрополис в Европейския съюз. Правилният изговор на името на града е най-близък до Лъндън, но в България е придобило гражданственост названието Лондон, останало от транскрипцията от немски отпреди Втората световна война. Лондон, наред с Ню Йорк, Париж и Токио, е нареждан сред най-важните 4 световни града. Населението на Лондон е около 8 630 000 души (2013).

  18. 12
    24

    Па ний Канърите ридовно свирим на Думуса за подаренити купи .За кво да му благодарим че сми му Сатилит

  19. 25
    13

    Да, много сме щастливи. Всеки мач сме наказани, и играем без публика. Не си спомням с кой сме за купата. Не си спомням от кога не сме взимали пари. Иначе само за жълтите говорим.
    Хаааааааааааа
    Няма такава цигания

  20. 28
    13

    Тоя се крие в Аржентина и само глупости бърбори а футболистити не са взимали заплати от три месеца.

  21. 19
    29

    В случая Крушата е изключително прав!

    Единствено от Коматево щели да върнат парите от УЕФА! Те имат в излишък, правят трансфери, печелят купи, а и Домусчиев така или иначе им помага!
    Те са богат клуб и считат думите на Крушарски за подмазване и натягане, а в същност именно жълТурците са най-големите дупедавци на Киро!

  22. 22
    11

    Набухвател,още набухвател! Паричките свършиха ,но всичко е точно

    • 5
      9

      Ти тази фраза под колко статии мислиш да я напишеш?

  23. 21
    31

    Браво на Крушарски, пак заби един дебел среден пръст в на жълтите задниците.

    • 33
      13

      И как го заби? 10 точки зад Ботев, отпадане за купата и от 3 месеца нямат победа, заплати последно преди 2 месеца?

      • 18
        29

        В тези времена е много трудно да се издържа футболен клуб, глупако селски. Ние сме доволни и на малкото. Не ни трябват подарени купи и да сме сателит на някой като ботив 2010г. Ясно ли ти е селски.

        • 20
          11

          До гражданина от Столипиново:
          Трудно е за аматьорите за професионалистие е лесно. Купа, суперкупа и ЛЕ.

          • 3
            11

            Нещо бъркаш,селянино!Изгрев бойс Столипиново,джамията с минарето са на ботяфъ2010,там се вее жълто педерастко знаме!

Коментарите са затворени