12 фирми помагат по един или друг начин на пловдивския Локомотив. Това се вижда от новия календар на смърфовете, който бе представен днес. На него личат логата на дългогодишния спомоществувател на черно-белите Рефан България, както и на Алфа Сот, Ефбет, Ауто Хаус, Сонико, Илли, Лайт газ,  Хотел Арте, Медилин, ПринтX, Маи Груп и Тарос Трейд.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 12
    5

    Буфера е доста тъпо същество. Ако излезе статия “Локо се разпада” първия мангал по инерция ще коментира “Линейки хвърчат из Коматево”. Не искам да ви обиждам буфери, но мисля че вие просто сте супер тъпи и кухи цигански лейки!

  2. 14
    4

    хем не им плащам заплати хем не има плащам премии(то няма за какво) хем не им плащам наемите на квартирите и знаят че ще ги освобода преди коледа без да им плата и всички са усмихнати на календара 2018 това трябва да си професионален мазохист

  3. 5
    7

    Ми ут тия бая съ и при нас ва???
    Ний дън сми стънали сътилит и на локуту усвен нъ лудугориц?
    То все с Л почвъ. Мъ и ний сми едни лизачи! А, мъ то и туй с Л зъпочвълу.

    • 4
      5

      Вашите по-мощни ли са финансово? Рачо, ако един ден нд те видя в тема на Локомотив ще те смятам за умрял, ставаш и лягаш с Локо

  4. 11
    7

    Кът съ случът нищатъ в Аржинтинъ – Праву на ги трепъ! Пръскъм… Чеши гори! Дцън-дцън!

  5. 21
    12

    Голмайсторът на Трета лига отряза Локо (Пловдив) – отдавна не бил виждал такъв хаос

    • 6
      12

      Пък ние не сме виждали такъв селянин,айде на колелото и обратно в 3 лига:)))

  6. 6
    18

    Андрьо,жълтък,кой е другия начин,я обясни другарю,айде да ни обясниш,КОЙ е другия начин.

    • 2
      2

      Ами начини много, драги читателю. Първо дадена фирма може да е спонсор на тима. В случая такава в Локомотив няма. Вторият вид помощ са рекламодатели, като Ефбет и други, третите могат да са направили отстъпки в цените си срещу реклама. Например Улшпорт и т.н. Начини да се помогне на един отбор – поне 10.

      • 1
        2

        Андрей,какво си седнал да им обесняваш?Така или иначе,няма да те разберат! Умствения капацитет и интелект им стигат само до толкова,колкото да мразят жАлтите и да просят за да оцелеят!Добре че някои поне са се научили на “четмо и писмо”,защото все пак живеят и се ползват от благата на майка България!

    • 6
      11

      VSICHKI ZIGANI i MANGASARI DA EBAT MAIKATI ,SESTRATI, BABATI ,BASCHTATI, ZA DESERT TVOITO JILTO ROZOVO DUPE , JILT MANGAL.

  7. 27
    5

    Рефана помага само на детско-юношеската школа, основен спонсор е на представителния отбор по футбол на
    ФК. Берое- Стара Загора.

Коментарите са затворени